Ben de yeni bir üye olarak katılmak yıldönümüne katılmak istiyorum!
Ben de yeni bir üye olarak katılmak yıldönümüne katılmak istiyorum!
isteklerinizi bildirin eminim tek tek değerlendirilecektir karagöldeki kazları ben bizzat alıp getireceğim bakalım MT mi kalabalık KT mi ( kaz takımı ) bir yılda nerelerden nerelere kimlerden kimlere ne arbedelerden ne zor yollardan geçerek buralara gelinmiş neler yaşanmış hep birlikte göreceğiz umarım ilk geziden ve toplantıdan başlayarak resim albümü hazırlanır
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
sevgili dostum kenen ve değerli mt üyeleri düşündük ve taşındık böylesine güzel bir gecede her ne olursa olsun gurubu yanlız bırakmak olmaz bizde katılmaya karar verdik saygılarınıza vocies ve kotik
keşke ben de gelebilsem ama konya nireee izmir niree
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
hemşerim gel ben seni misafir ederim.....ylmzzz adlı üyeden alıntı
O gün nöbetten çıkmış olucam. eğer sabahtan gidilmezse bende gelirimmmm.
Everything goes the way it should...
bende geliyorum merak etmeyin
Hayat 3 gündür, DÜN: Geçmişte kaldı. YARIN: Ne olacağı belli değil. eee geriye sadece bugün kaldı, yani;hayat bugünden ibarettir. HAYALLERİNİZİ ERTELEMEYİN imkanınız varsa hemen yapın (bence)
ben zaten izmirdeyim şu anda umarım işlerimi ayarlayıp yıldönümüne de gelebiirimdishchy adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Bende Muğladan geleceğim
GÖRÜNMEZ ADAMLAR
neden merak edelim silent rider, sen kolaysa gelme bakalım. bahti ile gelir zorla alırız seni. . .
Everything goes the way it should...
SELAMM ARKADAŞLAR.MT.İZMİR,in yıldönümü partisine ben gelemiyorum izmirde olmayacağım muhtemelen.Benim yerimede eğlenin.umarım herşey gönlünüzce olur.Herkese şimdiden MUTLU YILDÖNÜMLERİ
tekrar bilgilendirmek istiyorum.
mt. nin yıldönümü değil.
MT.İZMİR İN YILDÖNÜMÜ
Yer yerinden oynayacak hadi bakalım O günü anlamlı kılacak farklı şeylerde yaparsak daha da iyi olacak,o kadar kalabalık toplanmışken üstümüzde ya MT ya da benzin fiyatlarını protesto Tshirtleri olursa bir taşla iki kuş vurmuş oluruzHerkes 2 tshirtten birini giyerse daha iyi olur benceTelevizyon kanalı ayarlayabiliriz o buluşma içinBen gidip kanalların İzmir bölge temsilcilikleriyle konuşma konusunda gönüllü olurum...
çok özel ve güzel olmalı ben kendi adıma yapmam gereken neyse yapmaya hazırım yeterki yönetim görev versin elimden gelen neyse ( yemek yaparım salata yaparım bulaşık yıkarım garson olurum isterseniz dansöz olurum şarkı söyleyemem ama tess benim yerime yapar ) isterseniz üstüme benzin dökün yakın sahilde koşturayım DİKKAT çeker gazetelere çıkarız
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
arkadaşlar bu kutlamayı Bodrum'da yapabilsek dillere destan olur.Ben ,bir ümit diye beklenti içindeyim.Herkese sevgiler
kenan abim yaz benide bide +1
Bu arada opel astra ile gelcez hane motorlardan fazla dikkat çekerse sorun falan olmaz dimi Olursa da sen süle başka bi yolla geliris(Helikopter vs.)Neyse hadeyn orda görüşürük
O kadar uzun zaman olduki sizinle görüşmeyeli. AMa ben yinede gelcem yıl dönümüne .. Şaka bi yana özledim walla herkesi. Kızmassınız umarım bana. HEpinize saygılar sevgiler..
harika bi gece olcağı kesin ama kusura bkmayın benim o gece ehliyet için direksyon sınavım var üzgünüm bensiz gitmek zorunda kalacaksınız sanırım !! tekrar özür soryy :(:(
[COLOR="Red"][I][B]FORMA için 90 dakika değil.ÖMÜR BOYU.ayrı değil. OMUZ OMUZA Şerefsizce değil.GURURLA Skorda değil.HER MAÇTA Yuhlayan değil.ALKIŞLAYAN Oturan değil.ZIPLAYAN Puroyla değil.ATKIYLA Çekirdekle değil.BAYRAKLA TEZAHÜRATLA.Şampiyonken değil.HASRETKEN.ÖLÜMÜNE GALATASARAY'lı yaşayanlara;GERCEK TARAFTAR.denir[/B][/I][/COLOR]
Arkadaşlar siteye yeni üye oldum. Her türlü etkinliğinize bende katılmak istiyorum. Yıldönümü geceside buna dahil. Ayrıca gruba nasıl üye olabilirim? Şimdiden teşekkürler. İskender...
Ben de gelirim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)