ben hala işteyim cıkamadım gidemicem galiba
ben hala işteyim cıkamadım gidemicem galiba
MT İzmir gurubunun değerli üyelerini göstermiş oldukları birliktelikten ötürü tebrik ederim. 1. yaşınız kutlu olsun. Hepimiz için önemli olan bugünde işim sebebiyle aranızda olamadığımdan dolayı özür dilerim. Umarım her buluşmanızda olduğu gibi bu gününüzde eğlenceli geçer.
MT İzmir Grubunun Değerli Üyelerine Saygılar
Görüşmek Üzere
MT izmirin birlik ve beraberliğinin 1.yılını canı gönülden kutlarım nice senelere inşallah burada 1. değil 10.ylılda birlikte kutlarız
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Ben gelemiyorum ama 1. yaşımız kutlu olsun diyorum.
İyi eğlenceler.
Kenan Hayirli UĞurlu Olsun Tekrardan Dana Nİce YildÖnÜmÜ Kutlamalarina...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
arkadaslar cok katılmak istediğim halde bir takım nedenlerden partiye katılamadım insallah seneye....Birinci yıldönümü hepimize kutlu olsun.Herkese Bodrum'dan sevgiler sunuyorum
tüm iyi dileklerini yollayan arkadaşlara teşekkürler MT ye yakışır bir şekilde eğlencemiz sona erdi istanbuldan gelen THAİ ve ZÜHTÜPAŞA VEDAT KAYA ve KIRMIZI gecemize renk kattılar sayın adminim ERHAN çiçeğiyle ve telefonla arayıp aramızda bulundu kendisi bizi bu günlere taşıyan tek insandır bizde ona ve sitemize layık olmaya çalışıyoruz can dostlarımız BBRR -KILIÇBALIĞI GÖNLÜMÜZDEYDİ bu hafta içinde resimlerimiz basılacak partiler halinde tüm MT ailesine bizimle oldukları için teşekkür ederiz umarım tüm illerdeki MT ler bu eğlenceleri geleneksel hale getirir sevgiden bir köprü oluştururuz İYİKİ VARSIN MOTOSİKLET TÜRKİYE ellerine sağlık SKULLHUNTER
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
ümmet amcam gecemizin onur konuğu sendin aramızda olman bize onur verdi seni seviyoruz resimlerini çıkarıyorum basacağım izmir hatıralarında tarihte yer alacak umarım daha nice yıllar tüm MT nin doğum günlerinde birlikte oluruz
CENGOMOTO
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
CENGOMOTO
vayy herkes gelmiş evine ... cengüz abi bu hafta toplantıyı bornova da yapın bende sezeno kapatıvereyim senin de emaneti vereyim ;)
nice yıllaraa
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
burak kardeşim sağ salim döndük teklifini organizasyondan sorumlu arkadaşlarım değerlendireceklerdir
keşke sende aramızda olsaydın BİRLİKTE NİCE YILLARA
CENGOMOTO
izmir mt nin 1.yılı kutlu olsun her şey çok süperdi bizi yalnız bırakmayan istanbullu arkadaşlara da çok teşekkürler Ümmet abiyle yol yapmak da ayrıca benim için büyük bir zevkti seni her zaman bekleriz ümmet abi geldiğin için çok teşekkürler
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
hani resimler
ben resim isterim
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
eyw cengiz abicim ben suan kaçak giriyorum nete :( eğer bornova da olursa bana bir kişi ALLAH RIZASI İÇİN sms atsın ve yeri belirtsin ya da BİR ZAHMET ARASIN .... hade ben kaçar yarın okul acılacak artık bi daha zor gelirim toplantılara :( hade hepinizi öpüyorumm..... byeee
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
kuşadası güzelçamlı sea point hotelinden motosiklet net rüzgarı geçti..vııınnnnnn..üyelerimiz herşeyi düşünmüş ve hazırlamış çokta güzel uyguladılar herkes üzerine düşeni başarıyla yerine getirdi.modörötörümüz ege knn başrollerde,ten ten 35,apv41 asistanları idi.biz üyelerde başarılı birer yardımcı idik.katılan herkes mutlu ve memnun ayrıldı otelden,tam dönüyoruz derken güreli rahmi abimiz büyüğümüz bizi çeşmealtındaki çiftliğine davet etti tabi bizlerde onu kırma lüksüne sahip değildik büyük motorlar önde bizler arkada kısa bir yolculuktan sonra vardık çiftliğe orda bizi bir barbakü partisi bekliyordu,sanırım ordaki akşam yemeğinden sonra 2 gün yemek yemeyiz.misafirperver abimizde üzerine düşeni beş beşlik yerine getirdi. kendisine minnettarız sağolsun varolsun. ...........VE ..bu gecede şahsıma gösterilen yakın ilgi ve alakadan ötürü benden yardım ve katkılarını esirgemeyen .başta ege knn olmak üzere,apv41 ve ailesine,tenten 35,kuvva ve değerli hanımefendi eşine,ömer abi ve değerli ailesine,geceye renk katan burcu kardeşime namıdeğer karakıza ve isimlerini saymak isteyipte sayamadığım güzel insanlara içtenlikle teşekkür ederim....................................iyi seneler mt izmir tekrar görüşmek dileğiyle...........sizi hep yanında taşıyan ....abiniz,kardeşiniz,arkadaşınız,dostunuz ..ümmet perkitan
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ümmet amcam çeşmealtındaki abimiz GÜRELİ rahmi abi bize kocaman yüreğinden bir parça ayırdı bizi yıldönümümüzün ardından çiftliğinde misafir etti seninde olmanla ortam motorcuların dayanışmasına örnek bir toplantı halini aldı daha nice yıllar sizinle bir arada bu tür toplantılar yapmak dileğiyle emeği geçen herkeze başta bizi bir araya toplayan egeknn daha sonra organizasyon sorumlumuz kuvva ve misafirperverliği ile bizi mutlu eden güreli rahmi abimize şahsım adına teşekkür ederim
CENGOMOTO
günaydın MTTTT...
güzel bir haftasunu..
güzel planlı bir çalışma..
ve bu kutlamanın içerisinde bulunmaktan gurur duydum..
tüm emeği geçenlerin eline gönlüne sağlık..
kenan kardeşim onca işin güçün içinde bide sabah sabah beni yoldan aldın..
çooook teşekkür ederim..
sizlerle olmak güzeldi..
nice 10-100. yıllara inşallah..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
gelemediğim için üzgünüm nice senelere
[FONT="Arial Black"][SIZE="2"]35 AT 0406 B.AVCILAR 0 Rh (+)[/SIZE][/FONT]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)