yeni kapı dan feribotla bandırmaya bandırmadan izmir bu daha kolay ve rahat olur toplam 3,5 saat motor kullanıcaksınız
yeni kapı dan feribotla bandırmaya bandırmadan izmir bu daha kolay ve rahat olur toplam 3,5 saat motor kullanıcaksınız
anaaa millet ciddi ciddi gidiyo yaw bendemi gitsem ne yapsam
ben her yere giderimde motor müsade etmiyo canı cıktı garibanın
pazartesı sagnak yagmur gelıyor ona gore..donusude dusunun..
ben de gelmeye calısacagım ınsallah..
herkesı cok ozledım..
hala bursadayım gelırsem yer sorunu olur mu..
olsa da ben bulurum kalcak bı yer zaten..
yer sorunu olmaz erhancım gel bekleriz bizde seni özledik
Axıs dostum senide bekliyoruz bu anlamlı gecemizde görüşmek üzere...
Az kaldı hadi bakalımDuyduğuma göre bu geceyi,49 ülkeden 88 kanal canlı olarak yayınlayacakmış
buluşma günü : 16 eylül cumartesi
buluşma saati : sabah 10.00 10,30 teker dönüş saati
toplanma yeri : gaziemir Migros
bu saatte buluşmaya gelen arkadaşlarla topluca otele gidilecek çalışan ve daha geç gelebilecek arkadaşlar aralarında haberleşip 2. bir grup oluşturabilirler
Hoba O kadar erken mi çıkılacak yola?Gece,akşam 8 de başlayacağı için biz de heralde 5-6 gibi çıkarız diye düşünmüştüm demek ki yanlış düşünmüşüm2.bir grup kurulabilir bencede şahsen bende sanırım bu 2.grupta yer alacağım,kesin olmamakla birlikte.İşten çıkıp gelecek arkadaşlar varsa lütfen işten çıkış saatlerini yazsınlar ona göre bir 2.grup oluşturabiliriz...Ben iş durumuna göre 1. ya da 2. grupta olabilirim
tuncerim gidip otelde düzenleme yapmak yerleşmek lazım malum misafirlerimizde olacak
Anlıyorum abi haklısın,en mantıklısı (tabi eğer talep olursa) 2 grup oluşturmak olacak o zaman.Dediğim gibi saatler uymayan olursa lütfen gelebileceği saati yazsın ona göre 2. grubu ayarlayıp ona göre düzenliyelim...
ben 2 grubu yola çıkarmak için 14 yada 15 gibi bir saat düşünüyorum öğlene kadar çalışanlara uyarsa aynı yerden ( gaziemir migros ) tekliflere açığım yarın akşam 15/9/2006 saat 23 00 ikinci grup toplantı saati kesinleştirilsin forrap bedri motor ve kask işini yarın netleştirelim c tesi benim atolyeden alırsınız motoru ve kaskı
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Cengiz abi benim arkadaşlardan biri Kpss sınavı olduğu için iptal oldu(kpss sınavını bir sonraki hafta sanıyormuş).Teşekkürler yinede Kask lazım olabilir sadece 1 adet o kadarO da olmadı bedrinin eski kaskı alırım.O yeni bir tane almış,ninja bedrinin alacağı kaskın markasından ne bekliyosun ki SAMURAI marka kask almış Uyumlu oldu Ninja Bedri ve Samurai kaskıAslında keşke biraz daha kasıp daha iyi birşey alsaydı ama şu an için mümkün değilmiş...
bedrinin eski kaskımı varmış o kaskta benim farketmez bak şimdi yarın benim motoruda ister kask gitti motor gitti askere kadar idare etcez artık ne yapalım alt yapıdan yetişiyor o egeknn in çırağı
CENGOMOTO
kenan kusura bakma, kız arkadaşım meğmurluk sınavları için gelemiyo benide göndermemek için oyun yaptı beni ailesiyle tanıştıracaktı ama gün belli değildi pazar günü için abisine ablasına felan haber vermiş sizinle tanıştırcam diye öyle kaldım burda gitmezsem eğer ilk izlenim kötü olur yıldönümünde aranızda olamıycam için üzgünüm. iyi eğlenceler.
olsun sende onu motorcu yapacaksın sonunda bir aile daha kazanacağız yani 1-1 berabere ( önce eş sonra iş sonra motor )
CENGOMOTO
zuhtupasa ile birlikte 1 saat sonra yola cikiyoruz, uzun zamandır foruma ve MT'ye vakit ayiramiyordum, bu gezi cok iyi olacak.
Bekle güzel Izmir biz geliyoruuuuuuuuuuuzz......
Hoşgeliyorsunuz diyeyim o zaman,hayırlı yolculuklar,kazasız belasız...
Şu memurluk sınavıyla aynı güne gelmesi gerçekten kötü oldu,benim arkadaşım da o yüzden gelemiyordu,hızlı levo ve kız arkadaşıda...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)