vedat havuzun boyu geçmeyen kısmında kalırsın kaleci olarak işleri ayarla bak senede 1 gün sonra çok üzülürsünüz gerçekten iyi hazırlandık süper bir gece olacak ve ertesi gün eğlence...... mutlaka bekliyoruz
vedat havuzun boyu geçmeyen kısmında kalırsın kaleci olarak işleri ayarla bak senede 1 gün sonra çok üzülürsünüz gerçekten iyi hazırlandık süper bir gece olacak ve ertesi gün eğlence...... mutlaka bekliyoruz
Kenancım seninle msnde konuştuk işler dolayısıyla floryayada gelemedim babaannem rahatsız biraz geçtiğimiz hafta sonu balıkesirdeydim dün döndüm sanırım bu haftada yani yıldönümünün olduğu hafta sonu balıkesirde olacam ne hayallerimiz vardı hepsi bu sebepten suya düştü beni listeden çıkarırsan sevinirim sevgilerle
Kazasız Belasız Sürüşler Sevgiler... Hayat Bir Mücadeledir
Motosiklet Kullanmak Bir Mücadeledir O halde Motosiklet Kullanmak Hayattır
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
çok kalabalık olacağız belli TENTEN 35 SERKAN 79 yazıyor 114 kişi onlar yapıyor sadece salon bizi alacakmı tüm oteli kapatsaydık keşke MT EĞİTİM OTELİ yapardık isminide sabit buluşma noktası olurdu
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Abi o mantıkla APV41 yani 41 de sen varsın toplamda 155 siz yapıyorsunuzPolis imdaatttSırf 155 kişi demek ki siz yapıyorsunuz...Davetiye paralarını önceden sayıya göre almakta fayda var
değerli arkadaşlar,
15.09-cuma öğlene kadar opsiyonlu olmak kaydıyle otele miktar belirtmek zorundayım hazırlık bakımından, cuma dan sonra tabiki geç kalmış sayılmıyorsunuz ama lütfen mümkünse kesinleştirmeye çalışalım.
sevgiler,
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
vedat kardeşim otelde yer olmaması gibi bir sorun yok gerekirse ilk sayfada resimlerde görülen odaya alırız seni hanım efendiye rica ederiz seni kabul edecektir gelelim cuma cumartesi durumuna tam olarak kesin olmamakla beraber zühtüpaşa nın cuma günü geleceğini biliyorum feribota yer ayırtacaktı bu gün tekrar görüşeceğim kesinlik kazandırırız serkan79 ise cumartesi gelicem dedi istanbuldan bu arkadaşlarla irtibata geçersen yada beni msn listene eklersen bir görüşme yapar program yapabiliriz benim önerim cuma günü gelmen cuma akşamı vakit geçirir cumartesi beraber grupla otele gidilir msn de bekliyorum
bu arada rüzgarınoğlu ( tolga ) babaannen için üzüldüm kardeşim geçmiş olsun gelişmelerden haberdar et herhangi bir konuda ihtiyacın olursa bilgimiz olsun ....
serkan mızıklama oyun bozanlık yapma tek başına da olsa ge le cek sin !!!
sagolun arkadaşlar..
EGKNN abim şirkette internet yasak o nedenle MSN de yasak kusura bakma..
cumartesi sabah 07,00 bandırma feribotuna yer ayırtım..
cuma günü kesin durumum belli olucak değişme olmazsa durumum bu..
fanatik izmirli ve istanbulda yasayıp kalbi izmir özlemi cekenlerdenim.eger beni artcı olarak kabul edip izmirden alabilirseniz ben gelmeyi cok istiyorum. eger siz tamam derseniz benidelisteye ekleye bilirsiniz. aranızdaolmakve sizlerletanısmak cok istiyorum
Sizin yüzünüzden eve ne yalan söyliyeceğimi bende şaşırdım, şimdide İzmir MT çıkardınız, ben bu uzun yol gezisine gelmezmiyim, nasıl geleceğim bilmiyorum ama geleceğim, cuma mı, cumartesimi, karar veremedim ama sanırım cumartesi geleceğim, İzmir bekle beni geliyorum.
[COLOR="Red"][SIZE="2"][B]Dostlarım bana müslüm baba der.[/B][/SIZE][/COLOR]
haydi motor sevdalıları toplanın cümle alem eğlence görsün dayanışma görsün istanbul tamam ankara tamam adana nerede ?????? eskişehir antalya tüm türkiye davetli 1000 kişi bile olamadık daha
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
yaw surda bişide kalmadı yani..cumartesi dediğin nedir yani..
S&S
[COLOR="Red"][SIZE="2"][B]Dostlarım bana müslüm baba der.[/B][/SIZE][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)