cömert kardeşim benim sağol ertesi gün de bendensin ozaman bak altta kalmayı sevmem
cömert kardeşim benim sağol ertesi gün de bendensin ozaman bak altta kalmayı sevmem
Tüm şartları zorluorum..Gercekten orda olmayı çok istiyorum
S&S
istersen zorlama paşam listedesin gelmemek olmaz yoksa yıldönümü gecesinden sonra 50 kişi istanbula çıkartma yaparız haberin ola
zuhtupaşa sen gitmiyosan ben tek basıma gitmem
zaten hala ikinci sınıf vatandas muamelesi görüyoz dibe köşeye bi yere sıkıstırmıslar ismimizi
ya serkan zühtü paşa geliyo sende öyle yok ben gelmezsem sonunda olacaklardan tırsmıyorum diyosan o ayrı konu ...
[gidios galiba baksana tehditlere.. serkan aynı gün cocuk yuvası ziyareti var bu nedenle ben ucakla gitmeyi planlıorum sana uyarsa konusalım..
S&S
paşam sende heryere gidiyon yahu biraz yerin otur bak yaşında geçti dede dicez nerdeyse
Cihan Hoşgür
ben ve aileden 5 kişi yani toplam 6 kişi yokmu arttıran daha ilavelerim olabilir mesela otele sonradan gelecek arkadaşlar
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
egeknn kenan abi biraları beleş bulunca iyi ısmarlıyorsun benim şu bi tane bira borcunu da işallah bu kampanyayla ödersin AMİN
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
sevgili izmir MT 1. yıldönümünüzü en içten dileklerimle kutlar..
nice 50-100 seneleride birlikte kutlamanızı dilerim..
istanbul MT izmir e gidiş günü.saati..yolculukla ilgili..
bilgileri güncelleseniz artık..
gidiş gününe göre işleri ayarlıcaz bakalım gelebilirsem bende orada olmak istiyorum çünki..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
abi bu direk tehdit can güvenliğimi kim saglıcak
abi ne uçagı ya binelim motorlara gidelim zevki orda zaten
evet bencede bu konu hakkında bikaç acıklama yapılması lazım pazartesi sabah 8 de istanbulda olayımda gerisi problem deil
sen ne konusuyon yaw bu adamıda yazın listeye gelicek
istanbuldan katılanların masraflarını (benzin yemek konaklama v.s ) Egeknn karsılıcak gelin
gelmek guzel olurdu ama iş güç seneye bir izmir turu dusuncemiz vardi ama belki 2. yasinizda gelebiliriz.. sizlere simdiden ii eglenceler
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
istanbuldan bu gece için gelmeyi düşünen arkadaşlardan biri öncülük yapsın gelebilecek arkadaşların iş ve zaman durumlarına göre bir program yapın ve burada yazılsın bilelim ve karşılayalım sizleri
bende ordayıımm izmirrrrrrrr
GERİ GERİ KOŞMAYA BENZER BU HAYAT BİRAZ YAVAŞ TAKILMAAAA:bounce:
Katılım listesinde son durum ( güncel )
KATILIM LİSTESİ ( GÜNCEL )
-Egeknn
-TenTen35
-Kuvva
-Akreep
-WentureRoyal
-APV41 +5
-Egelim
-Forrap + 2
-Karakız
-RüzgarınOğlu
-Halaoğlu
-erudite
-weboy
-natali
-TaRaLeS
-dishchy
-slient rider
-Tornedo + 1
-racingiski
-alderney + 1
-shanimoglu
-bora_Vstrom
-ümmet perkitan
-hızlılevo + 1
-I-Ben
-gureli + 1
-buket + 5
-serkan79
-KılıçBalığı ( adana MT )
-Zühtüpaşa
-thai
-kırmızı
listede adı olmayan arkadaş varsa lütfen gönül koymasın gelicem diyerek ismini ekletsin bana
Tüm gelenlere hoş geldin şimdiden, oh oh su topu maçı İzmir MT ve İstanbul MT arasında olucak gibi
A takımında değişiklik var transferlerle beraber kadromuz değişti
- Egeknn
- TenTen35
- Zühtü paşa
- Kuvva
- Kırmızı
- Karakız
zuhtupaşa yüzme bilmiyoki
su topumuuuu..
arabanın şamrelinide getireyim ben en iyisi..
(yüzme bilmemde...)
not: işleri ayarlayamadım listeye yazmayın henüz..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)