Hadi yaAbi ciddimisin?Senin deer la mı gideceksin abi sen?Dur en güzeli msnden yazışalım da burası bulanmasın...
Hadi yaAbi ciddimisin?Senin deer la mı gideceksin abi sen?Dur en güzeli msnden yazışalım da burası bulanmasın...
ben motorla gideceğim ve ağır misafirim var KIZIM geliyor son çare bir araç ayarlayacağız çarşamba toplantısında kişi adedi kesinleşsin bakalım bu güne kadar kimseyi yolda bırakmadık YAPARIZ Bİ FENALIK
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Çarşamba toplantısında olamayabilirim,sonucu bana da iletirseniz sevinirim...Aslında motosiklet ayarladım,saolsun Kenan abi götürecek açıkta kalan arkadaşımı ama kask yok,kask ayarlamam lazım o da şu an için zor gözüküyor,onun için araba gelecek mi diye soruyorum...Yaparsan bi fenalık ve bundan benimde haberim olursa çok müteşekkir olurum Cengiz abim
abi bu ne ya böyle MT etkinliği mi olur kabul etmiyoruz olmaz böyle şey hem havuz hem sauna hem spor hem eğlence hem yeme içme yok daha neler devenin hörgücü yane bizde isterüükk
en kötü ihtimal kask ayarlar öyle bir fenalık yaparız daha olmadı motor ayarlarız sürücü varsa yanlız sen yinede arkadaşına iyilik yapma hayat sigortası yaptır knn ile gidecek nede olsa
CENGOMOTO
Sağolasın Cengiz abiKenan abi ile gidecek olan arkadaşımı pek sevmem zaten
ne oluyo burda kim nereye gidiyo yine üç aydır zonguldaktan dışarı çıkmadım zaten patlıyom sıkıntıdan bana niye haber vermiyonuz madem bir yerlere gidiyosunuz şuraya tam bi liste asın geliceklerin belli olmaz ne yapacağım duruma göre gelirim
Not: kadrolu artcı 10 numara
Kuşadası listesinden çıkmak zorundayım.Üzgünüm:(Herkese iyi eğlenceler!
16 eylül gecesi için istanbuldan gelecek olan arkadaşlar durumlarını netleştirip bilgi verirseler sevinirim sizleri gecemizde aramızda görmek istiyoruz
cık gelmiyoruz.. izmire bizi yerlerde yatıracan d emi sen istanbul g eldiğinde yyerde oturrttuk diye..
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
yerde otursanız iyi yine tek ayak bekliceksiniz motorların başında nöbetçi olarak
istanbullu arkadaşlarıma elleme oradaki durum ona müsaitti biz izmirde onları öyle bir ağırlayalımki dönünce tek kabahatli okana söylesinler niye bizim arkadaşlarımızı yerde oturttun diye
CENGOMOTO
arkadaşlar katılamadığım için çok üzgünüm,ctesi günü malesef akşama kadar çalışıyorum,size iyi eğlenceler
mustafa akşama kadar çalış akşam gel keşke herşey unutulsada eski dostlar aramızda olsa yine kırdığımız kırıldığımız bu yola beraber çıktığımız herşeye başladığımız sen bulabildiklerini al gel ama sen gel geçte olsa gel sabah kahvaltıyada olsa gel
CENGOMOTO
sevgili arkadaşlar,
kesin katılım yapacaklar sizden ricam bildirmeniz, c.tesi çalışacaklar, kaçta çıkacaksınız çalışmayanlarla gurup sürüşü yapabiliriz, burada birbirimize haber verelim,
sağlıcakla kalın.
Büyük sürprizler var arkadaşlar..çok güzel anlar yaşayacağız hepberaber..KEŞKE dememek için..fotoğraflara bakıp iç geçirmemek için sınırlarınızıo zorlayın..programınızı gözden geçirin..benden söylemesi..bu çarşamba son ayrıntılar Asansör de yapılacak toplantımızda görüşülecek..hepinizi bekliyoruz..sevgi ve saygılarımla.
abla asansör kaç kişilik ?? bende kapalı alanda kalma korkusu var asansöre binemem de moralim sinirleniyo asansörde hehe
Hafızalarımızdan silinmeyecek bir gece olacağı kesin(tabi gündüzüde).Artık zaman iyice azaldı,gelebilecek herkesin isminin netleşmesi bu açıdan çok önemli...
Ben +2 diyorum,yani biz 3 kişi geleceğiz geceyeBir aksilik çıkmazsa grup sürüşünde bende olacağım,işten izin aldım o gün için...Tabi biraz fazladan çalışacağım hafta içi ama olsun,bu gece ve o güzel ortam hepsine değer
tuncer teşekkürler kardeşim işte MT işte MT izmir üyesi
sana fazladan bir bira benden o gece
Benden sana içebildiğin kadar yerli içki abi,hepsi benden
(Yaşasın herşey dahil özgürlüğü )
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)