bence çabuk olun yer kalmayacak
Eweeeeet Artik Festİn Arefesİndeyİz...
Hayirli Olsun.
Dİkkatlİ Gelİn ArkadaŞlar Kazasiz-belasiz.
http://load.imageshack.us/ Bu arkadaşlarda gelmek istiyo ama motorları yok artcı olayı olmak istiyorlar
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
buyursun benim arabada boş yer var :D zaten boynuzları pek yakından tanıyorlardır
hava yağmurlu olmazsa c.tesiden ordayım ama cadır olayını halletmem lazım önce
==============================
==============================
arkadaşlar yağmur yalovada çok hafif geçti. metorolojiden aldığımız bilgilere göre 01/09/06 tarihinde parçalı bulutlu ve hafif yağış(bugün olduğu gibi) 02/09/06 tarihinde parçalı bulutlu ve yağışsız, 03/09/06 tarihinde ise açık olacak.
yarın yalovada görüşmek üzere
yolunuz açık olsun.
eyvallah dostum yağmur yağar durur yaz yağmuru bu olmadı kış yağmuru olsa ne farkeder şeker değiliz biz motosiklet sevdalısıyız yağmur bize vız gelir tırıs gider.
ulen amma gaza geldim ha
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
pazar sabah gelir akşam dönerim güzel olacak
HAVA AÇTI BE YAA ! HADİ GÖZÜMMÜZ AYDINN !
yalova da motorcu varmı motorcu
SERKAN79, pazar günü festival bitiyor yaw.
burada işler var ama aklımda motofest de ne yapacağımı şaşırdım 1 günlüğüne dahi olsa kaçmaya çalışacağım :(
Hafta sonu ( cumartesi ve pazar) sınavlarım var.
Gelemiyorum
Festivalimiz nihayet start aldı ilk gelen grup Eskişehirden abi adamlar bir tek mola ile gelmişler helal olsun ben gidemem şahsen dinlenmeden tebrik ediyorum tanıştımda ama koşturmaca yüzünden konuşamadık HADİ ARKADAŞLAR MOTOFEST'E Antalya'dan gelen 2.grubumuz hadi açın şu gazı biraz.........hava güzel parçalı bulutlu güneş umarım yarın tepemizde olucak herkese sevgiler..........
Yalova Motofest deyiz. Hava güneşli. Deniz, kum, plaj, şelaleler, yaylalar yollar bizi bekliyor.
Bulutsuzluk özlemi gece yarısından sonra geldi.
Hepimiz burdayız, siz yola yeni mi çıkıyorsunuz !
Tamam o zaman burda görüşmek üzere
Sayın arkadaşlar hepinize bol keyifli eğlenceler ;ÇIktı işte bi engel gelemedik ne yapalım.
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"]ÖZGÜRLÜK+HUZUR=[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]Keşke ben diyebilsem[/COLOR]:) [COLOR="Green"]Ama motosiklet üzerindeki herkes olabilir....[/COLOR][/FONT]::biggrinn...[COLOR="Red"]5562[/COLOR]...[COLOR="DarkOrange"]dj-roer[/COLOR]::sos::
valla çoook eğlendim gezdim bi resimleri halledeyim döcem ortalığa
E hala gelmedinizmi? hani resimler ?
Soda Ayran Cool
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)