bugün hava çok sıcak tı
kısmet olursa bende gelmeyi düşünüyorum inş. hava muhalefeti veya başka muhalefetler olmaz ise
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"]ÖZGÜRLÜK+HUZUR=[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]Keşke ben diyebilsem[/COLOR]:) [COLOR="Green"]Ama motosiklet üzerindeki herkes olabilir....[/COLOR][/FONT]::biggrinn...[COLOR="Red"]5562[/COLOR]...[COLOR="DarkOrange"]dj-roer[/COLOR]::sos::
bizler eğlenmeyi istedikten sonra hava biraz zor muhalefet olur
günaydın MTTTTTT::
hadinin yaolva ya gidiyoruz.....
bu hafta bitmez yaaaa...
bu arada bu hafta hava sıcaklıgı 3-4 derece düşecek..
inşallah cumartesi pazar yagmurlu olmaz..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
arkadaşlar ne hava ne de kalacak yer sorun oluşturmayacak. birde şöle düşünün çoğu motorcu arkadaşlarımız dağbaşlarında yapılan organizasyonlara bile katıldı. burası şehir merkezinde...
Ya dedimki bende gelsem mi acaba
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
İnatla , Yalova Motofest'e katılmaya niyetli arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum !
buesadan merkezden weya gemlıkten gidecek olan arkadaşlar warmı bende katıla bilirim
Merhabalar,
Bız arkadaslarla lıstemızı son halıne getırıyoruz. sanırım ATAPER son lısteyı buraya yazacaktır. Metın Hocam ben de ıstanbuldan gelıcem.. arkadaslarla beraber. Listeyi sana bızım arkadaslar ıletecekler..
Selamlar
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)