!! Yalova Motofest 2006 !!
Reklamlar
-
23 Ağustos 2006, 20:44
bu kadar insana oradaki odalar yerler yeter mi? yakın otellerin pansiyonların da telefonlarını alalım rezervasyon yaptıralım büyük ihtimal istanbul'dan kaçış haftam bu festival olabilir.. Haftalardır İstanbul'dan bir yere gidemiyordum, daralmıştım.
Bölgeye yakın oturan, organizasyonda büyük emeği geçen arkadaşlar, hadi bize bi iyilik daha yapın konaklama yapılabilecek yerlerin tlefonlarını da verin
Reklamlar
-
23 Ağustos 2006, 21:42
ErdoganAktas adlı üyeden alıntı
bu kadar insana oradaki odalar yerler yeter mi? yakın otellerin pansiyonların da telefonlarını alalım rezervasyon yaptıralım büyük ihtimal istanbul'dan kaçış haftam bu festival olabilir.. Haftalardır İstanbul'dan bir yere gidemiyordum, daralmıştım.
Bölgeye yakın oturan, organizasyonda büyük emeği geçen arkadaşlar, hadi bize bi iyilik daha yapın konaklama yapılabilecek yerlerin tlefonlarını da verin
erdogan hocam
bence bu tıp bır sorun olmaz .. organızasyon ıyı yapılmıs. ama yıne de yalovalı arkadaslara bu sıkıntıları aktardık. gereklı yardımları yapacaklar
selamlar
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
-
23 Ağustos 2006, 23:00
ataper beyamca
benim de sizinle gelmemde bir mahzur var mı?
Toz halinde su: Su elde etmek için, bir miktar su eklemek yeterli.
-
24 Ağustos 2006, 00:36
erdoğan aktaş kardeşim sen kalacak yerleri merak etme yalova bizim kentimiz bu kente de hakimiz Kalacak yer problemin hiç olmaz yalova da uygulama oteli var bir kaç tane daha kaliteli otel var yani problem yok sen yeterki gel
-
24 Ağustos 2006, 00:51
Bir ben mi eksiğim ne...Bende geleceğim .....
[B]Laylon Mandal ve Ecosystem...[/B]
-
24 Ağustos 2006, 01:02
valla hocam çok seviniriz.. ama bir sen eksik değilsin bilesin
-
24 Ağustos 2006, 10:01
-
24 Ağustos 2006, 10:03
Arkadaslar cuma aksamı gıdıcek olanlar bır lıste yapalım mı anadolu-avrupa yakası ayrı ayrı olarak ?
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
-
24 Ağustos 2006, 10:10
evet bi liste tutan var ise ben hemen vereyim
cuma akşam 19:30 Yenikapı dan Yalova ya feribotla yola çıkıyorum ve CHomCHok (Biricik Eşim Olur Kendileri) ile birlikte.
Gidelim diyenler görüşelim MSN veya PM ile
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
24 Ağustos 2006, 10:11
TRADER adlı üyeden alıntı
Arkadaslar cuma aksamı gıdıcek olanlar bır lıste yapalım mı anadolu-avrupa yakası ayrı ayrı olarak ?
cuma akşamı gidicem ben..
ama saati bilmiyorum..
7 de yenibosna işden çıkışım ..
yenikapımı-bayramoglu arabalıvapurmu-körfezi dolaşmakmı bilmiyorum..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
-
24 Ağustos 2006, 10:18
19:30 da yenikapıda olursan sanada alayım bi bilet beraber geçeriz.
-
24 Ağustos 2006, 11:22
FEstival çok güzel,plan harika..Ama AÖF olan arkadaşlar için şehirdışından gelmek çok zor.Malesef bende onlardan biriyim.Muhtemelen günü birlik uğrarım.
-
24 Ağustos 2006, 11:25
Arkadaşlarr;
Yalova Motosiklet ve Motorsporları Kulübü, otomobil sorumlusu olarak, size , MOTOFEST'in yapılacağı kampın ön kapısından seyredilebilecek şekilde düzenleyeceğimiz toprak geçişli ring de;
1 Adet Subaru Impreza GrN4
1 Adet Opel Vectra GT GrA Ralli Otomobilleriyle, Super Special ayarında Limit geçişler yapılacaktır.
Yani size sağlam egsoz ve blow off (çatara patara)sesi dineleteceğiz.Bilginize...
(Ergün - Speedy Gonzales )
-
24 Ağustos 2006, 11:28
-
24 Ağustos 2006, 11:54
Biz de geliriz büyük ihtimalle. Neslihan, bize yer ayarlasana iki kişilik
Olmadı sizde kalırız
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
24 Ağustos 2006, 12:46
Arkadaşlar ben saat 19:30 itibari ile Yalovaya yenikapıdan ido ile gidiyorum.
gelmek isteyen arkadaşlar ile beraber gidebiliriz.
yer konusunda bungalow ve odalar az kalmış bilgilerinize.
-
24 Ağustos 2006, 13:11
ordaki arkadaşlar tüm programı iyi hazırlamışlar hiç bir aksaklık olacağını sanmıyorum haydi hep beraber mehmet doyumun kadayıf ve yemeklerinide tatmış oluruz orada
-
24 Ağustos 2006, 13:21
çok övdüler doyumun yemeklerini göreceez
-
24 Ağustos 2006, 13:25
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
-
24 Ağustos 2006, 13:34
KARDEŞ İSTERSEN BEN GİDİŞ BİLET SAATİNİ 21:30 YAPAYIM YETİŞEMİCEKSEN
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler