Ben yanım da paintball için fazladan mermi getiricem nihahahah
Ben yanım da paintball için fazladan mermi getiricem nihahahah
vay site sahabıda olmuşsun paşam hayırlı olsunzuhtupasa adlı üyeden alıntı
Cihan Hoşgür
ben paıntball la atv arasında gıdıp gelıorum..tahmınen atv ye bınerım ama gorcez bakalım
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
selam göksel kardeşimGÖKSEL... adlı üyeden alıntı
Cihan Hoşgür
oooo cihanım nerelerdesin yahuaksi adlı üyeden alıntı
yurtta sulh cihanda kayıp oldun
Vay vicdansız vay hani bana selamaksi adlı üyeden alıntı
buralardayım be kardeşim iş güç malum nikimiz aksi ama gayet uysal bir şekilde çalışmaya gayret eden bir esnafızGÖKSEL... adlı üyeden alıntı
ahada kim varmış burda hayret vallah benim ehliyeti vermeyen sürücü kürsüsünün sahabı iboroti slm kardeşim bu arada nezamdan beri görüşemiyoruz ya hayırdırGelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
Cihan Hoşgür
Hayyy! Aksiii... Nerelerdesin sen...
Cüneyt Eralp
Bişi sorcam, gitcegimiz yerde kredi kartı geçiyormu? ona göre para falan alayım yanıma, ben normalde 10ytl den fazla para taşımam üstümde, o yüsden ona göre tedarikli geleyim ha birde köyün merkezinde ATM falan varmıdır?
Soda Ayran Cool
evet kredı kartı gecıosa ıyı olurdu en azından atv paıntball kısmında?
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Beni - 1,5 yapın, yanlız geleceğim. Fakat artçı olarak birini alabilirim (hafif olması şartıyla) zira geleceğim motor 125 cc cros ve rodajda
taaam olcay ben binerim sana hafifim yaw 90kg.cık..... hayırlı olsun bu arada..Eyong adlı üyeden alıntı
artçı lazımsa bende bi tane bayan var hem de hafif
Artçı olmak için alper izin almanız lazım
Bencede ARTÇIBAŞI alpere bi sorun bu konuyuaybiketa adlı üyeden alıntı
S&S
ay çok heycanlandım !!
yanımıza başka neler almak lazım ?
kask buji yedek sigorta yedek fren gaz ve debriyaj teli yeterli olur sanırımaybiketa adlı üyeden alıntı
tamam !! bende hepsi var
ne kadar para almak lazım acaba kredi kartı ya da ticket güzelliği var mıdır ?
multinet geçiomuş Şaka bi yana öyle yerlerde genel de nakitten başka bişey geçmez.
DAĞCART gecerli sanırım allahın dağının başında yada KÖYÜMCART geceleri malum öğümce köyüne gidiyos...
nakit alın yanınıza 100 kaat
yuh len abarttımı ne??
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)