[MT - İstanbul] 06 Agustos / Riva Öğümce Köyü MT Gezisi
Reklamlar
-
02 Ağustos 2006, 19:54
motorsuzummm ..işte gelemeyeceğim bir gezi daha.. şu mt grubu 20 bine dayandı diyeler, herkes 50 kuruş verse(500 000tl) bana bi motor çıkar bende böle gezilerde iç geçirmem demi ama..
herkese iyi eğlenceler ..benim için de eğlenin. özellikle ATV safari kaçmaz dı ..off of.
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
Reklamlar
-
02 Ağustos 2006, 22:15
Merhaba ark.lar
Butun msj.ları okudum, baktımki herkes birbirini tanıyor. Genelde yeni olmama rağmen ortama iyi ayak uydurmaya çok kişi ile tanışmaya çalışırım.
3 ay once cbr 125 alıp motor dunyasına giriş yaptım ve gecen cumartesi ise direksiyon sınavından geçtim yani ehliyet almama 1-2 hafta kaldı. Aslında olayın şu; ehliyet alana kadar hiçbir geziye buluşmaya katılmayacaktım ama baktımki rivaya paintball oynamaya gidiyorsunuz, paintball diyince beni derinden vurdunuz. Bende gelmek istiyorum uzun yol pek yapmadım motorla ehliyetim olmadıgı için hep mahalle arasında kullandım siteyi yakından takip ediyorum ama hiç msj. atmıyorum.
Sonuç olarak bende katılmak istiyorum aranıza olurmu?
-
03 Ağustos 2006, 03:27
-
03 Ağustos 2006, 09:18
34 GS xxxx, may the force be with you...
MoER, MoMMO
-
03 Ağustos 2006, 09:27
-
03 Ağustos 2006, 10:11
Olmaz kardeşim koskoca aydın artçı olamaz şimdi arıyorum komutanını ona bi araç bi şöför bi posta ayarlasınlar.....
-
03 Ağustos 2006, 10:26
kayıt yaptırmak gerekiyor mu ?
bu sefer gelicem !
ben bir bayan arkadaşımla gelmek istiyorum fakat , 1 ay önce yaptıgım kazadan sonra artık artçı alamıyorum..
yardımcı olabilir misiniz ?
-
03 Ağustos 2006, 10:35
aybiketa adlı üyeden alıntı
kayıt yaptırmak gerekiyor mu ?
bu sefer gelicem !
gelicem demen yeter..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
-
03 Ağustos 2006, 10:38
Herkeze Günaydın
Bugün fazla gweyik yapmayın işlerim youn olucak kaçırmak istemiyorum muhabbeti
-
03 Ağustos 2006, 10:51
ben bir bayan arkadaşımla gelmek istiyorum fakat , 1 ay önce yaptıgım kazadan sonra artık artçı alamıyorum..
-
03 Ağustos 2006, 11:14
arkadaşlar geziye bende katılmak istiyorum yazarımız hangi değerli arkadaşımızsa benide kadroya dahil ederse sevinirin vehbi karakaya 34 V 2886
-
03 Ağustos 2006, 11:18
Forumdan Uzaklaştırıldı
aybiketa adlı üyeden alıntı
Arkadasın buluşma noktasına geldiğinde acıkta kalmaz merak etme..
S&S
-
03 Ağustos 2006, 11:19
babo bızıde ekle dedık ama eklememıssın :( istemiyonuzmu bızı ben ve esım katılıcaz gezıye
-
03 Ağustos 2006, 11:33
Forumdan Uzaklaştırıldı
aidikurt adlı üyeden alıntı
babo bızıde ekle dedık ama eklememıssın :( istemiyonuzmu bızı ben ve esım katılıcaz gezıye
erhan uyuyo.. siteyi bana sattı ya.. dun aksm aldıgı paralarla fazla ucmuşda..
S&S
-
03 Ağustos 2006, 11:34
vedat kaya adlı üyeden alıntı
gelicem demen yeter..
aybiketa senin işin hallolmuş...vedat kaya kardeş sağolsun....hızır gibi mübarek...
mete_han adlı üyeden alıntı
SKULLHUNTER VE GEZİYE KATILACAK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE...
BİR SÜREDİR İSTANBULDA ASKERLİK YAPAN SİTEMİZİN MODLARINDAN POWERBYAYDIN KARDEŞİMİZDE BU GEZİYE KATILMAK İSTİYOR...AMA KENDİSİ BİRAZ SIKILGAN VE UTANGAÇ YAPISINDAN DOLAYI "KİMSEYE YÜK OLMAYAYIM ABİ" FORMATINDADIR...KENDİSİYLE BUGÜN GÖRÜŞTÜM VE SANA BİR MOTOR AYARLARIZ KANKA DİYE SİZLERE GÜVENEREK GARANTİ VERDİM...YANİ BİR ASLAN PARÇASI BİR CENGAVER ARANIYOR...KENDİSİ HAFİF YAPIDA BİRİ ARTÇI TECRÜBELİDİR...
MOTORUNA KABUL EDECEK ASLAN PARÇASINDAN RİCAMIZ ŞUDUR...
1.KENDİSİNİ ULAŞIM PROBLEMİ OLDUĞUNDAN SAAT 10 DA BULUŞMA YERİNE GELEMEZ...BU NEDENLE SAAT 09.00 DA BİRLİKTEN ÇIKIŞ İTİBARİYLE ANADOLUKAVAĞI DOĞU KAPISINDAN ALINMASI GEREKECEKTİR...
2.KASKI YOKTUR....
3.AKŞAM SAAT 18.00 DE BİRLİĞİNE TESLİM OLMASI GEREKMEKTEDİR...BU DETAY ÇOK ÖNEMLİ...YANİ AYDIN'I ALACAK ARKADAŞ FEDAKARLIK YAPACAK VE ERKEN DÖNECEKTİR BİR ŞEKİLDE....
ARTIK VATAN MİLLET SAKARYA DİYOR VE PAMUK MOTORLARINIZA MÜSAİTSE KIYIP ASKERİMİZE SAHİP ÇIKMANIZI RİCA EDİYORUM...
ÇOK EFENDİ DÜZGÜN KALİTELİ BİR ARKADAŞTIR...VUKUATI YOKTUR...ÖNÜNE NE KOYSANIZ YER...USLUDUR...AŞILARI YENİ TAMAMLANDI...SİZİ ÜZMEZ...
HADİ BE KOÇLAR YÜRÜYÜN BE...KİM TUTAR SİZİ...
YOKMU ARAMIZDA BİR KAHRAMAN....
YAPALIM Bİ AMBİANS TE BE KIZANCIKLAR BEE...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
03 Ağustos 2006, 11:36
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Arkadasın buluşma noktasına geldiğinde acıkta kalmaz merak etme..
S&S
teşekkür ederim..
yalnız, buluşma anından önce belli olursa çok daha iyi olur..
kimseyi zor durumda bırakmak istemem
-
03 Ağustos 2006, 11:41
fevkalbesher adlı üyeden alıntı
Mete Aabicim,
eğer acemi sürücü kabul ederse ben aliim sevgili modumuzu, zaten erken kaçmayı düşünüyorum. fakat Anadolu Kavağı nere ki
ayrıca Riva nere onu da bilmiyorum
ordan riva'ya yol varsa güzergahımızı anadolu kavağı'ndan geçirelim. karadeniz kıyılarındaysa bura kavak'a yakın olmalı diye düşünüyorum.
sürücülüğüm konusunda göksel referansımdır, TV Makinesi çıkartmasında gidişte artçım olmak zorunda kalmıştı. sonra nedense çıkışta görünmedi
bodybody fevkalbesher bende bilmiyorum inanın...daha doğrusu biliyorum ama nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum....geçenlerde gittiğimde Kavacaıktan 15 A ya bindim öyle gittim...Anadolu kavağı rahat bulursun...umuryeri denen yer...
ama ormanlık alan içinde akan yollar...kaybolabilirsiniz...
adresi şu KURTARMA GRUP KOMUTANLIĞI
UMURYERİ BEYKOZ...
ANADOLU KAVAĞI...
İSTERSENİZ BEYKOZ MERKEZE GELSİN VEYA siz bir alternatif düşünün....
yada o civarı bilen tarif etsin...
aydın cep 0543 951 98 94...bazen açık bazen kapalı...
benimki 537 335 22 33...pazara kadar irtibatı koparmayalım ....sevgiler...
BODYBODY adlı üyeden alıntı
okey pazar gününe kadar halledelim bu ambiansı sen veya fevkalbesher...sevgiler...
ben aydına Merkezi bir yere gelip saat 10:00 daki toplu çıkışa katılabilirmi diye sorayım...yetişemem diyordu ama en azından Üsküdara gelip oradan birileri alır...zamanlamayı ayarlarız artık...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
03 Ağustos 2006, 12:12
Arkadasini Getir Mutlaka Goturen Bulunur......birde Asker Olan Arkadasimiz Var Bak Kapidan Alinip Kapisina Birakilacak......)))))
Ben Alirim...herkes Alir
Ok???
-
03 Ağustos 2006, 12:15
tamamdır
çook teşekkürler
o zaman görüşmek üzere.. içerenköy carrefour otoparkında
saatlerimizi ayarlıyor muyuz ?
-
03 Ağustos 2006, 12:37
bu cuma itibari ile 1 hafta ist. dışında olacagım için dolayısyıla muhteşem geçecegini düşündügüm geziye katılamayacagım
erhancım listeden atabilirsin beni yer işgal etmiyim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler