[MT - İstanbul] 06 Agustos / Riva Öğümce Köyü MT Gezisi
Reklamlar
-
01 Ağustos 2006, 18:30
öhhhömm
tv diyince mecburen devreye girmek zorunda kalıyorum malumunuz menşur oldum efendim atv dediğimiz olay...
tv ile alakası yoktur antenlede alakası yoktur dağlarda kırlarda gezilmek için kullnılır ... açıklama isteyenlere yardımcı olarım saygılar...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Reklamlar
-
01 Ağustos 2006, 18:37
SAVASXXL adlı üyeden alıntı
öhhhömm
tv diyince mecburen devreye girmek zorunda kalıyorum malumunuz menşur oldum efendim atv dediğimiz olay...
tv ile alakası yoktur antenlede alakası yoktur dağlarda kırlarda gezilmek için kullnılır ... açıklama isteyenlere yardımcı olarım saygılar...
Sen boşver şimdi TV yi falanda....
Bak burda bir komplo seziyorum, bizi zayıflatmak istiyo Erhan. Haberin olsun!
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
01 Ağustos 2006, 18:42
Forumdan Uzaklaştırıldı
yaw erhaaan.. gidecegimiz mekanda acık havada klima neyin varmı hakkaten deli sıcak olcak bak..yada sen en iisi kovaların içine buz filen ayarla..bide gölgelik bi yer..yanımızada mangal vs oooh süper valla..ne dert kalır ne tasa her türlü problem itinalı konuslur, çözülür......
S&S
-
01 Ağustos 2006, 18:59
Bak Erhan eğer tahmin ettiğim şeyi yapıyorsan bak çok kötü olur..
Ekip arkadaşlarımı elimden alamazsın biz bir grubuz ezici bir grup hemde...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
01 Ağustos 2006, 19:40
Admin
Bak Erhan eğer tahmin ettiğim şeyi yapıyorsan bak çok kötü olur..
Ekip arkadaşlarımı elimden alamazsın biz bir grubuz ezici bir grup hemde...
Tığ gibi yapıcam bütün +100 leri hedefimiz -100
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
yaw erhaaan.. gidecegimiz mekanda acık havada klima neyin varmı hakkaten deli sıcak olcak bak..yada sen en iisi kovaların içine buz filen ayarla..bide gölgelik bi yer..yanımızada mangal vs oooh süper valla..ne dert kalır ne tasa her türlü problem itinalı konuslur, çözülür......
S&S
Gidilecek yer gölge merak etmeyiniz. Ayrıca su da var ayaklarınızı sokabilirsiniz ama timsahlar beni bağlamaz
-
01 Ağustos 2006, 19:56
yok babacım bunların amacı farklı timsah mimsah deyor -100 deyor sıfır deyorrrrrr amaninnnnnnnnnnnnnnn
-
01 Ağustos 2006, 19:58
yok babacım bunların amacı farklı timsah mimsah deyor -100 deyor sıfır deyorrrrrr amaninnnnnnnnnnnnnnn
gözlerime inanamıyorum sen timsahtanmı korkuyon timsah senden korksun be
-
01 Ağustos 2006, 20:09
-
01 Ağustos 2006, 22:04
pek rağbetmı yok yoksa mıllet ısmı oldugu ıcınmı yazmıo?
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
01 Ağustos 2006, 23:43
Forumdan Uzaklaştırıldı
SICAKTANDIR SICAKTAN...
S&S
-
01 Ağustos 2006, 23:50
herkeze slm
slm bende katılmak istiyorum bu arada bu siteye yeni kayıt oldum enson tv makiinasına katıldım hoşuma gitti am bu siteyi çözemedim msj bile yazamıyorum biri bana yardımcı olabilirmi arkadaşlar çok sevinirim
-
02 Ağustos 2006, 01:05
Forumdan Uzaklaştırıldı
feridunmt adlı üyeden alıntı
slm bende katılmak istiyorum bu arada bu siteye yeni kayıt oldum enson tv makiinasına katıldım hoşuma gitti am bu siteyi çözemedim msj bile yazamıyorum biri bana yardımcı olabilirmi arkadaşlar çok sevinirim
hosgeldin.. yazamıorum demişin ama yazmısın... beklioz..
S&S
-
02 Ağustos 2006, 09:13
günaydın...
amanın kimse uyanmamış yaww..
hadi hadi daha geziye gidicez..
hani hazırlıklar hani ev yemekleri..
biraz fazla yapın yemekleri lütfen hani ac başkaları (ben ben) vardır..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
-
02 Ağustos 2006, 09:55
vedat kaya adlı üyeden alıntı
günaydın...
amanın kimse uyanmamış yaww..
hadi hadi daha geziye gidicez..
hani hazırlıklar hani ev yemekleri..
biraz fazla yapın yemekleri lütfen hani ac başkaları (ben ben) vardır..
hayırdır yenge motoru ögrendide evdenmi attı seni
-
02 Ağustos 2006, 10:32
serkan79 adlı üyeden alıntı
hayırdır yenge motoru ögrendide evdenmi attı seni
Bune ya kardeşim gece en son sen çıkıyon siteden sabahta en erken sen açıyon.Bence yakında yenge seni kovcek evden.....
-
02 Ağustos 2006, 10:34
Gelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
Bune ya kardeşim gece en son sen çıkıyon siteden sabahta en erken sen açıyon.Bence yakında yenge seni kovcek evden.....
kovdu zaten ama affettirdim kendimi ama huylu huyundan vazgecmez yakında yine kovulurum
-
02 Ağustos 2006, 10:42
ahahahahahhaa neyse kardeşim sen beni ara ben seni fenerbahçe stad tanalıp evine bırakırım
-
02 Ağustos 2006, 10:44
ahahahahahhaa neyse kardeşim sen beni ara ben seni fenerbahçe stad tanalıp evine bırakırım
la senin işin yokmu git sertifikaları hazırla
-
02 Ağustos 2006, 10:51
baba bızı ekle ben ve esım katılıcaz
-
02 Ağustos 2006, 10:52
Admin
öyle demeyin ibrahim bey gezide yeme içme sponsoru oluyor dimi ibo
Yemek fiyatlarını öğrendinmi boş boş dolanıyon ortada
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler