banada atsana özelden şu fazere hayır demem bir gün içinFutureShock adlı üyeden alıntı
banada atsana özelden şu fazere hayır demem bir gün içinFutureShock adlı üyeden alıntı
ATV tamam da, "Paintball" nasıl olacak bilmiyorum ?
Ne demek istediğimi anlamak için ilk sayfadaki "Paintball" kıyafetlerine bir bakın, havanın da 35-40 derece olacağını hesap edin !
Bence bizim ağıradamlar grubu harici kimse oynamasın, çünkü 1 saatte en az 5 kg verilir.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
bende geliyorum
beni de listeye eklemeniz ricasıyla.
sevgiler,
AA.
34 GS xxxx, may the force be with you...
MoER, MoMMO
erhan'cığım benide ekle bi zahmet..
yeni cıbırla bi yol yapalım bakalım nasılmış
sametcakar adlı üyeden alıntı
sen gidiyosan bende geliyorum baba...yolda canın sıkılmasın
abiler bi zahmet beni de ekler misiniz
Yaw sinir oluyorum ya!!! Ne zaman gezi olsa işimiz çıkıyor.
İşim dediğimde Ankaradan ailem geliyor
abicim bende gfeliyorum bende hatta bizde artçımla beraber ben ve megan 66 listeye ekleyiver abicim bizide bi zahmett hade rasgele pazar günü görüşmek üzere her keze kolay gelsin arkadaşlar
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
büyük beden kıyafet bulabilirmiyiz acabaledo adlı üyeden alıntı
yaw paintball oynamak mecburimi erhaaaaan.. ben ball diince bi tane bilirimde.. onuda BEŞİKTAŞ oynuo...
S&S
skullhunter abi ATV icin isim yazdırdım ilk gruptayım dimi...
dagın tasın tozunu atıcam...
tek teker.. çift teker yapıcam..
eh oldu olacak 4 tekerli bu raçtanda düşeyim..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
kemik attım galiba...
Neyse,
Erhancım kıyafet bulamazsak, biz de saunaya gireriz, aynı etki olur
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
abi sen mümkünse izmir gezisine kadar hiç bi geziye gitme ve düşmeye kalkma hatta işe giderken bile otobüsle gitvedat kaya adlı üyeden alıntı
yaw atv filen demeyin TV kanalı gelcek aklına erhanın..aniden yine cıkcaz sonra..vedat kaya adlı üyeden alıntı
S&S
vedat kaya adlı üyeden alıntı
Merak etme ilk grupdasın ama bana fazla yaklaşma olurmu
aman diiim abim TV felan olmasın miletin ayaklar halaaa parantez geziyolar..zuhtupasa adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Değişik bir aktivite var atv ile 40 dk orman içinde safari yapıyoruz ve rivada araba ile gidilemeyen yolu olmayan bir sahile varıyoruz burda denize girebiliriz. Tam kesin değil ama isterseniz mayolarınızı getirinledo adlı üyeden alıntı
abi iyiki bir iki kez düştük bulaşıcımıdırki yaklaşmiim yaw..Skullhunter adlı üyeden alıntı
paşam senin için fark etmez ondan da kaçarsınzuhtupasa adlı üyeden alıntı
Neyse atv 4 tekerliydi dimi sorun olmaz sanırımvedat kaya adlı üyeden alıntı
yaw erhan yapma tsunami filen olurSkullhunter adlı üyeden alıntı
S&S
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)