Sevgili rumuz sevgi kelebeği
şimdi gelmiş bana yok mayo yok mangal yok atv diyorsun. Atvnin üzerinde mangalını yakar mayon yoksa donunu giyer denize dalarsın sorun kalmaz.
Sevgiyle Kal Minik Kelebek
Sevgili rumuz sevgi kelebeği
şimdi gelmiş bana yok mayo yok mangal yok atv diyorsun. Atvnin üzerinde mangalını yakar mayon yoksa donunu giyer denize dalarsın sorun kalmaz.
Sevgiyle Kal Minik Kelebek
Savaş senin yapacağın kısaca şöyleSAVASXXL adlı üyeden alıntı
Mangal yaparsan mayonu getirme
Mayonu getirirsen denizi yeme
Denizi yersen atv yi pişirme
Atv yi kızartırsan paintball oynama
Paintball oynicaksan mayonu çıkarma
paşam ben mesaj atarken senın mesaj gozukmuodu..
samet belkı avrupa mt den bırı senı artcı alır
eger kendını ıyı hıssedıosan?
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
dünkü geçirmiş olduğum kazadan dolayı neyazıkki riva gezisine gelemeceğim...
herhangi karışıklığa sebebep vermemk amacıyla listeden adımın silinmesini rica ediyorum....
bu yaralarımla yola çıkmamam hem benim hemde diğer arkadaşlarım için iyi olur....praetorian adlı üyeden alıntı
pazar çalışıyom şunu yarına ayarlasanız ne olurdu sanki
Bir haftadır evde can sıkıntısından savaş filmi seyrediyorum zaten çok gaza gelmiş durumdayım Yazın Benide
haydi kalkıyoooooor 40 derece sıcaklıkta piknik varrr.
S&S
arkadaşlar ben mangal getiriyorum kırlara bayılra vuracam kendımı sucuk ekmek ve kanat köfte de gelecek isteyen kömür alsına yanına..
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
yollara dikkat asfaltlanıyor ama tam süper motor yolu oldu isterdimkiSkullhunter adlı üyeden alıntı
50km olsun
acaba hangısıne katılım fazla?atv safarıyemı paıntball a mı yoksa herkes ıkısını bırdenmı yapıcak)
amma soru sordum bugun ya
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Sıcaklık gün içinde 40 dereceye çıkacak. Hissedilen falan değil, harbi sıcaklık.
Size iyi yolculuklar
Ben o esnada sizleri düşünerek, plajda...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
yaw savaş..SAVASXXL adlı üyeden alıntı
007 Kamboçya daki özel görevden yeni döndü.. Gelirkene orda görev gereği avladığı GEYİK lerden birini bize getirmek lütfunda bulunmuş..
Hazır arkadaşlarla önemli geyiksiz piknik var, bendende bi katkı olsun GEYİK ETİ yiyelim demişti...İyi oldu walla madem sende mangal getirion..onda pişircez artık..
Ama tanıdık frigrofik kamyon varmı?? Koca GEYİK nası götürcez die düşünüoz valla...
S&S
madem geyik var çevirme yapalım yok bekleyemem dersenız oradan ufaq bı kuzu alalım vardırı civardakı kasaplarda 1 saatte pişer varmı katılmak isteyen arkadaşlar??zuhtupasa adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Mangal olayında her zaman varım abi, fakat sadece kanat taraftarıyım ben. Hem kolay pişer hem lezzetlidir. Ama burdan oraya taşıması zor olur, ordan çözebilir miyiz olayı acaba? Bi plan yapalım
olcay babacım sucuk ve kanat temin edildi bende mangal getireceğim orada varsa oradan da alabiliriz mangalı taşıması zor ...Eyong adlı üyeden alıntı
vallah bişey lazımsa ayarlamaya çalışırım kasap ile konuşabilirim
gerçe pazarda açık buralar temin etmesi kolay
Kafam karıştı, şimdi beni kim doyuruyo onu bileyim
BENIM BİLDİĞİM TK BİŞEY VAR BEN KENDIMI ZOR DOYURUYORUM 3 KILO SUCUK GETİRECEĞİM ALTI ÜSTÜ.... ODA ANCA BANA YETER...Eyong adlı üyeden alıntı
Yav mangal kömür ateş filan varsa ben kendime kuş avlarım orda
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)