100 kaada 2 koyun, 1 dana, yanına da çerez niyetine 4-5 tavuk yeriz. doymayız bi de işletmeciyi yeriz... malum +100 sayısı fazla ekipteSAVASXXL adlı üyeden alıntı
bu arada gelirkene motosiklet.net sıtiikırları unutulmasıııınnn...
100 kaada 2 koyun, 1 dana, yanına da çerez niyetine 4-5 tavuk yeriz. doymayız bi de işletmeciyi yeriz... malum +100 sayısı fazla ekipteSAVASXXL adlı üyeden alıntı
bu arada gelirkene motosiklet.net sıtiikırları unutulmasıııınnn...
34 GS xxxx, may the force be with you...
MoER, MoMMO
Nasıl piknik bu, kendimiz mangal yapmıcaz mı ??
anladıgım kadarıyla kerpedekı gıbı olcak..fıx menuler olacak bız onlardan secıcez?
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
he ya alalım ortak bi kuzu keçi falan çevirme yapalım ben mangal sorumlusu olmaya hzırım...Eyong adlı üyeden alıntı
acayip mangal yaparım acayipde kenarından kenarından da yemem(söz veremıyorum)
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
bende ne tişört var ne de sticker !!
gelirken temın edilecektir yonetım tarafından efenım
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Hah ya sanki mangal yapmaktan çok anlar ya sen git kapı yap kardeşim....Eyong adlı üyeden alıntı
babacım piknik yapalım yaaaa
ben sucuk getirecem karşınıza mnangal yakıp oturacağım....
Kıralını yaparım be, ohh kanat olcak sırf ne yenir biion mu çıtır çıtırHah ya sanki mangal yapmaktan çok anlar ya sen git kapı yap kardeşim....
walla ben mangal ya da ızgara, tava, haşlama falan ayırmam hepsini yerim
ama mangalda sucuk olursa o zaman hakkaten hepsini yerim
BODYBODY adlı üyeden alıntı
FEVKALBESER VE BODY BODY ŞİMDİ AYDIN LA GÖRÜŞTÜM...KENDİSİ YOL GÜZERGAHINDA KAVACIK KAVŞAĞINDA BEKLEYECEK...10.15 TA HAREKET EDERSEK ZATEN KENDİSİDE O SAATE KADAR KAVACIĞA GELEBİLECEĞİNİ SÖYLEDİ...BİRAZ ERKEN ÇIKACAK...DEDİĞİM GİBİ KENDİSİNİ İKİNİZDEN BİR GÖTÜRECEK GALİBA...MOBİLETDE OLSA RAZIYIM DİYOR VALLA...İLGİ ALAKANIZA TEŞEKKÜR EDERİM...EN ÇOKDA ERHAN ABİSİNE TEŞEKKÜR EDİYOR...ALAKASI İÇİN...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yafu yiğitler..arkadaşlar..
mangalmı fikis monümü hangisiii..
gerçi ne farkeder yemek olsun..
daştan olsun ben yerim..
zati evde hazırlık yapanlardanda otlanıcam..
yengeler bacılar günlerdir yemek yemiyorum ona göre..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
surda ne kaldı topu topu 48 saat..
S&S
Avrupa yakası Levent BP de , Anadolu yakası Carrefour da buluşacak.
Peki kavacıkda iki grubun birleşmesi olmayacak mı? Neden yapmıyoruz??
bencede dogru düşünce.. kavacık-riva otobanına girer girmez buyuk köprünün altı gölge olur..Eyong adlı üyeden alıntı
S&S
kavacıkta ole motorların bekleyebılecegı bı yer varsa neden olmasın..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Bencede iyi fikir hem ne kadar kalabalık o kadar tanıtım.
Bekleme yeri var yani yan yana değilde arka arkaya durursak geniş yol uzunlama bir kuyruk olur ama beklemiş olurus.
Soda Ayran Cool
dediğim gibi kavacık-riva yoluna girer girmez buyuk köprü altı var..2 li sıra halinde durulabilir belki..praetorian adlı üyeden alıntı
S&S
ATV safariye katılacak arkadaslar mayolarınızı unutmayı Denize gidebiliriz
Ben Avrupa yakası buluşma noktasında olacağım anadolu yakası ile birlikte aynı an da hareket edecegiz.
Kavacık girişte iki grup bir araya gelip yola devam edicek. Kavacıktan gidecegimiz alan sadece 25km
Lütfen Herkes buluşma noktasına gelmeden once benzin alsın
rumuz sevgi kelebeği
sevgili güzin abla...
şimdi abi ben denize girmek istiyorum ama mayom yok
mayomu getirirsem mangalda yapmak istiyorum....
mangal yaparken atv yede binmek aşkındayım.. paintball ı atv ye binerken yapabilirimiyim..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)