[MT-İstanbul]11 Ağustos Cuma/1.Geleneksel Tophane Sohbet,Nargile,Çay,Tavla Turnuvası
Reklamlar
-
03 Ağustos 2006, 18:14
Reklamlar
-
03 Ağustos 2006, 18:56
çorba ettiniz beeeeee
NARGİLE DİYOM ÇAY DİYOMMMMM SOHBET DİYOM ALOOOOOOOOOOOOOO
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
03 Ağustos 2006, 19:01
SAVASXXL adlı üyeden alıntı
çorba ettiniz beeeeee
NARGİLE DİYOM ÇAY DİYOMMMMM SOHBET DİYOM ALOOOOOOOOOOOOOO
hadi arkadaşlar nargileye
yav ben normalde gelemicektim ama şöyle 1 saatligine bir ugramak istiyorum
ondan sonra zaten 1 hafta yokum rahatsınız yani
pardon ya yarın degildi dimi yav şunu yapsana yarın be abi
ne milleti kanırtıyosun 8 gün yarın başlatalım turnuvaları
-
03 Ağustos 2006, 19:13
tama soruyorum ozaman g elmek isteyen varmı ??*
yarın yaparsak gelecek olan kımler var...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
03 Ağustos 2006, 19:19
BAŞ SAYFADAKİ tarihi düzelt son sayfalara yapıştırarak devam et herkesin haberi olur bence ha bu cumaaa ha öbür cumaaa
bakırköy ve civarının has motorcularıda gelecekler
-
03 Ağustos 2006, 19:29
gökselcim bizim toplantımızın tarihi belli
bakırkoy gurubu gelmezse zaten küserim mektubumu keserim....
-
03 Ağustos 2006, 19:33
-
03 Ağustos 2006, 20:20
GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
peki abi sen bilirsin
YA GÖKSELCIM O ANLAMDA DEMEDIM.....BİZİM LİSTEMİZDEKI ADAMLAR GÖNÜLDEN GELEN INSANLAR ZORLA DEĞPİL SOHBET İÇİN GELEN INSANLAR GONULLERINI OARAYA GÖRE AYARLAMIŞLAR GÖNÜLLERİNDEKI TARİHİ ATMIŞLAR ŞİMDİ BOZMAYALIM BİZ EN İYİSİ...
-
03 Ağustos 2006, 20:39
pimbe gonlüm sinde
-
03 Ağustos 2006, 21:01
yau savaş abi beni iddialı göstermişsin..*****
ben taşları dizmeyi bile bilmemki...
kız tavlası oynamak serbest mi.
yani ben direk taşları toplamayla başlasam diyorum.
çok çalışmam lazım çoook.:)
-
03 Ağustos 2006, 21:04
Pİnbe Dİyeceksin GÖnnÜm Sende
GÖnlÜnÜzle Bİrlİkte Bekliyoruz Sİzlerİ...
tmrbaykal adlı üyeden alıntı
yau savaş abi beni iddialı göstermişsin..*****
ben taşları dizmeyi bile bilmemki...
kız tavlası oynamak serbest mi.
yani ben direk taşları toplamayla başlasam diyorum.
SANA YENİLMİŞ NUMARASI YAPACAK ARKADAŞLAR BİLE AYARLARIM SENIN C ANIN SAOLSUN KARDEŞİM...
istersen benı yeniyormuşun gibi de yapabilirsın yada yenliyor görüntüsüne yatacak bi kaç adam tutayım parayla sana....
-
03 Ağustos 2006, 21:09
allah razı olsun abi bir kere seni yensem büyük hafam olur.
çok çalışmam lazım çoook.:)
-
03 Ağustos 2006, 21:28
-
03 Ağustos 2006, 23:40
artık anlatırsın hane okan bayülgende konuşma yapan savaş xxl varya ona bi 5/0 attım heç sorma dersinn
2 mars bi ters dersın
artık havanı atarsın
anadolu Yakasindanda Katilim Bekliyoruz ArkadaŞlar Sohbet AmaÇli Bu Toplantimizda.....
Kimsenin bişey yapmasına gerek yok Savaş'çığım ben senin hava ayarını yaparım canım benim. " 6-0 " Alırım ifadeni , seyrederim yüz ifadeni renginden gömlek yapmak için. Hem zahmette ettirmem ne pul toplarsın nede 3 ten fazla oyun oynarsın.
"zarların efendisi"
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
-
04 Ağustos 2006, 00:04
akalteke adlı üyeden alıntı
Kimsenin bişey yapmasına gerek yok Savaş'çığım ben senin hava ayarını yaparım canım benim. " 6-0 " Alırım ifadeni , seyrederim yüz ifadeni renginden gömlek yapmak için. Hem zahmette ettirmem ne pul toplarsın nede 3 ten fazla oyun oynarsın.
"zarların efendisi"
evet sene 1995 ozaman bu lafların benzerini bir arkadaşta söylemişti çocukluğuna toyluğuna vermiştim ama sen ya s en zarların efendisi arkadaşım 40 yaşından sonra şehir değiştireceksın tavlanın ortasında 6/6 ları görünce şehri terkedip gideceksın sende o zamanlar bana meydan okuyan 20 yaşındakı delikanlı arkadaşım gibi...
PULLARIN EFENDİSİ
-
04 Ağustos 2006, 00:08
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
akalteke adlı üyeden alıntı
"zarların efendisi"
way be çok heyecanlı olacak tophane buluşması silahlar çekilmiş şimdiden savaş abi de demin msnden bana, tophanede şu tamerin ifadesini bi alayım diyodu. bilmiyorum.
-
04 Ağustos 2006, 00:14
-
04 Ağustos 2006, 00:15
evet sene 1995 ozaman bu lafların benzerini bir arkadaşta söylemişti çocukluğuna toyluğuna vermiştim ama sen ya s en zarların efendisi arkadaşım 40 yaşından sonra şehir değiştireceksın tavlanın ortasında 6/6 ları görünce şehri terkedip gideceksın sende o zamanlar bana meydan okuyan 20 yaşındakı delikanlı arkadaşım gibi...
PULLARIN EFENDİSİ
Bana bak yavaş ol molla desinler. Ben İstanbula senin gibi Haydarpasa'dan trenle gelmedim. Ben bakırköy ssk devlet hastanesinde doğdum. Öyle kolay kolay gitmeyede niyetim yok. Hatta bi rivayete göre kızılderililerin ataları benim atalarımla tavla oynadıktan sonra suratlarının kızardığı söylenir.
Havada karada denizde aklına gelen her yerde Başta sen kralını gömerim o sandığa. 6-6 Atmak iş değil önemli olan oynamak. Cesaret edipte benle tavla oynamak istersen oyundan sonra stop lambasına ihtiyacın olmaz nasıl olsa kızaracan.
"Zarların efendisi"
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
-
04 Ağustos 2006, 00:30
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
iki yiğit çıktı meydaneeeee biri diğerinden merdaneeeee... hoydaaaa...
taam kavga etmeyin kazanan benle oynacak ona göre
-
04 Ağustos 2006, 09:15
günaydın nargileli tavlacılarrrr...
oo yokuz herkez yazmış..
yok 6-0
yok ikiters bi düz..(ya o örgüdeydi yaa)
o gece bir kişi gülecek o da benim..
agır abi kel abi..
genç kardeş demiicem..
oynatırım zarları alırım puanları giderim kardeşim..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler