abi nerelerdesin ya görüşemiyoruz nasılsın görüşmeyelizuhtupasa adlı üyeden alıntı
seni gelişim sürücü kursuna havale edelim kardeşBODYBODY adlı üyeden alıntı
abi nerelerdesin ya görüşemiyoruz nasılsın görüşmeyelizuhtupasa adlı üyeden alıntı
seni gelişim sürücü kursuna havale edelim kardeşBODYBODY adlı üyeden alıntı
Cihan Hoşgür
ehliyet diince gelişim sürücü kursunua gitcen..sitemizin ana sponsorü..ibrahim bey hemen yardımcı olacaktır sana..BODYBODY adlı üyeden alıntı
S&S
paşam bana çok çok yardımcı oluyor ibraham kardeşim allah razı olsun vallahi gerçekten ibraham bu arada reklamınıda yaptım benim ehliyet beleşe gelir herhaldezuhtupasa adlı üyeden alıntı
Cihan Hoşgür
abiler topigi şişirmeyin yaww..
ehliyeti olan olmayana versin nevar yanii..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
katlıyorum vedatım sana valla haklısınvedat kaya adlı üyeden alıntı
hatta şöylede yapılabilir mesela 600 lügü olan hiç motoru olmayana versin
ne var yaniii
hadiyaaa..GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
kem küm öyle yapmasak be abii...
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
şşş konuyu dağıtmayın abilerim ablalarım
ekledım listeye sizi..aybiketa adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
ahhaaaa big big big big boss geldi
topigin sahibi şşşşşşşşşşt
dikkkaaaaayyt hazrrrrol
rahat canım rahat ....GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
nasılsınız arkadaşlar.... saol
merhaba yın arkadaşlar saol
sizde saolun...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
istikamet çayırlık aman tophaneeeee dagılıııınSAVASXXL adlı üyeden alıntı
topik vukuatsız gomtanım
Bi elmalı nargile bi elma çayı yanına da bi elma ooohhhşşş
daalın evet tophaneye dorru marş marşşşGÖKSEL... adlı üyeden alıntı
hişşşşt alooooo komutları paşa verir len..onbaşı savaş... .
S&S
rütbenmi var derdin var hadi buyur
onbaşı savaş paşaya karşı
vay vay vay
site sahabı konuşma sen ..zuhtupasa adlı üyeden alıntı
SİTE AHABISI BORU DEEL...
muahaha
yaaa ben acayip programlamıştım kendimi yarın gidicez diye.Daha olayın shock unu atlatamadım
öbür cumaya gümbür gümbür gideceğiz......
Cumartesi akşamı Bostancıya da gelin...
http://www.motosiklet.net/forum/show...d=1#post376494
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
geleceğiz sizide beklerız...fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
Şimdi sen gidersen göksel gelirSAVASXXL adlı üyeden alıntı
göksel gelirse ben de giderim.
ben gidersem sen gelme
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)