yaw arabaalr için şöle kocaman yaptırsanaaaa yönetiiiim uyumaaaa..
S&S
yaw arabaalr için şöle kocaman yaptırsanaaaa yönetiiiim uyumaaaa..
S&S
ben daha ii manzarası olan ve daha hesaplı bir yer söyleyebilirimSAVASXXL adlı üyeden alıntı
savaş abi bende gelmek istiyorum ama çarşamdan yada perşemden haber veririm ben sana işi sağlama alalım söz verip gelmemek olmaz saygılar...
[I][B][/B][/I]34 €D 9396
dostum onuzdekı hafta zaten bu org haber verirsen eklerım senıde...byblade adlı üyeden alıntı
neresidir söylersen gidip bi konuşuruz...terakota adlı üyeden alıntı
tekliflere AÇIĞIZ..
bize neresi uygun fiyat ve g üleryüz gösterirse biz orayı tercih e deriz
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
burası çamlıcada yalnız onu belirteyim fiat işi kolay kaça istiyorsanız ben o fiata bağlarım
çamlıcada yerde ayarladık..
oranın toipğinide açacağız yakında
yayla cafe restaurant.. süper fiyatlar aldık...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
ooh yerler cogalıooo..yaw kalamısta mis gibi yerimiz vardı savaaaşşşş...
S&S
oleyy
gene yol yapıcaz..
hadının gidelimm..
ben servise gidiyorum herkeze iyi akşamlarrrr.....
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
abiler nargile 5 ytl çay 0.75 ytl tavla beleş manzarada beleş düşünürseniz hbr verin(komisyon aldığımı sölemim ayıp olmasın)
dostum eğer istersen organizasyonu sana devredeyımterakota adlı üyeden alıntı
sen devam et ...
ya acaba kimsin sen ilk mesajın bize
toplam 4 mesajın var hepsi bize biraz huylanıyor ınsan ister istemez....
ok bunu cook ıyı duyuralım ve 11 agustos cuma bulusup tanısalım.her foruma yazalım bunu..herkesler gelsın tanısalım...
savas abı oturma duzenınıde ayarlayalım kı gruplasmalar olmasın dımı??????????
YAZDIN MI BENIDE
BIDE BULUSUPMU GIDIOZ YOKSA HERKES DIREK ORAYAMI GELECEK...
BULUSSSAK DAHA MI IYI NEEEEE
BIRDE SAAT GOREMEDIM SANKI
saati ve ayarları yapacağız duyurma konusuna gelınce sohbet etmeyi s even insanlar gelsin dostluk kazanmak isteyenler gelsın bize yeter...BODYBODY adlı üyeden alıntı
bu listede olmak isterim bende bende ağam bendebendeSAVASXXL adlı üyeden alıntı
Cihan Hoşgür
eklendın dostum listedesin...
ci-ha-nı top-ha-ne-de is-te-mi-yo-ruz
vay hasan kardesim slm korkmaya toplara dokunmicam al hepsi senin olsundonniedarko adlı üyeden alıntı
Cihan Hoşgür
derdın ne adfamla beeeeeedonniedarko adlı üyeden alıntı
bilmediğimiz bişiimi var...
yok abi bu adam gelirse bi aksilik olur bak zaten niyeti şimdiden bozmuş toplardan filan bahsediyo noluyo ya
Abi... Abi göremiyorum... Abi adımı göremiyorum... Aman Allah'ım KÖR OLDUM Abi aşkolsun bizim başımız kel mi dicem daha bi acaip komik olucak
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
günaydın MTTTTT..
günaydın tavla dostları...
yaw gene o akşam sohbet ve gülmekten yanlarım agrıyacak...
aman hatırlatın bana civalı zarlarımı unutmiimm..
haaaa bide carşaf getirelim dışarı giden zarları toplamak kolay olur..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)