Savaş ben listede neden yokum? Haaa anladım benim tavlada ki kupalarım seni korkuttu dimi? Yok merak etme yenmiyeceğim sonra bidaha oynamazsın.
Savaş ben listede neden yokum? Haaa anladım benim tavlada ki kupalarım seni korkuttu dimi? Yok merak etme yenmiyeceğim sonra bidaha oynamazsın.
evettt o gece tavla zarları coook can yakacak..
topıc kaybolbuş beya..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
2 gün yoktuk diye ne listeye alınmışız nede nee
şşşşşşşşşş
zeynebimin adını agzınıza alırken destur almanızda fayda var
sayın yetkili savaş bey
arkadaşlar ne der duymazmısınız duymazlıktanmı gelirsiniz
koyarmısın abicim baş sayfaya zeynebimle resmimi
kendiside şu bir kaç güne kadar üye listemizde yer alacaktır duyurulur
tavladan sonra ikinci bir düelloya davet ettirmeyin kendinizi ...
bende varım ekleyiniz lütfen tamam çok kişiyi yenmiycem tavlada söz
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
arkadaşlar lütfen bana hitap ederken daha saygılı daha mesafeli davranın savaş abi değil... savaş bey.. göksel kardeş doğru olanını yazmış zaten...
şimdi tavla günü büütün medya orada olcek.. .malum benım tavla oynayışımı seyretmeye gelecekler (beni yenene uçarım)
bu arada liste güncelleniyor ve fiyatlar yazılıacak...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
arkadaşlar merhaba.güzel fikir.bizde varız.ben ve ortopedist.bizide kaydedin lütfen.
savaş bey abim ben o ışıklar kameralar altında oynayamam yaaa..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
en son rekorum 25 kişiyi 3 saat 45 dakikada yenmiştim bu kadar kişiyi şimdi ne kadar zamanda yenerim diye düşünüyorum sabaha kadar tavla maçı yapacağız galiba yen yen bitmicek off işim zorr arada bari mola verelimki sıkılmayayım
ben 20 kişiyi yarım saatte halletmiştim..tamero adlı üyeden alıntı
(tabancayla....)
merak etme sen..
gece kararmadan sen eve gidersin..
o bir o bir o bir iki üç dört savaşxxlarçççççç
artık savaş abi diyemiyoruz malum medyatik ve cemiyet hayatının
vazgeçilmez ismi abi benim adın peşinde 3-5 yıdız var ama ben tavladan anlamam benim düello olayım farklı zeynebe asılanlar görüm ondan yanii
FİYAT LİSTESİ 8 CAFEDEN ALINARAK EN UYGUNU VE EN FERAH YERİ TESPİT ETTİK...
NORMAL FİYAT.... MOTOSİKLET.NET FİYATI.....
NARGİLE:7-14 YTL 5 YTL
ÇAY :1,5 -2 YTL 1 YTL
KOLA:3-5 YTL 2,5 YTL
SODA-AYRAN:2,5 YTL 1,5 YTL
SUCUK EKMEK KÖFTE EKMEK:4 YTL 2.5 YTL
TAVLA (SAATİ ):1-3 YTL BELEŞ - BEDAVA - PARASIZ NE DERSENİZ ARTIK
DİĞER FİYATLAR BU GÜN YARIN ELİME GEÇECEKTİR...
CAFE EN BÜYÜK CAFE OLAN PARMA DIR... VE BİZE AİT ARMUT PUFLARIN OLDUĞU YER AYRILACAKTIR...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
fakat cuma aksamı der saadet var nasıl olacak aynı gün 2 ayrı yer bölünecek o kadar kişi bence tophane yi baska gune alın bölünme olmasın 1 gün önceye yada 1 gun sonraya alın bölünme olmasın cuma der saadet dığer gunde tophane olabılır ..
biz 11 inden itibarenn başlıyoruz tamer abicim....
kim nereyi tercih etmek isterse oraya gitsin bizim amacımız sohbet etmek insanlarla güzel vakitler geçirmek gürültü yok sakin sakin oturup sohbet ederek tavla nargile yapacağız...
Savaş abi 10 numara adamsın valla.Allah seni başımızdan eksik etmesin.Emeğine sağlık
FİYAT LİSTESİ 8 CAFEDEN ALINARAK EN UYGUNU VE EN FERAH YERİ TESPİT ETTİK...
NORMAL FİYAT.... MOTOSİKLET.NET FİYATI.....
NARGİLE:7-14 YTL 5 YTL
ÇAY :1,5 -2 YTL 1 YTL
KOLA:3-5 YTL 2,5 YTL
SODA-AYRAN:2,5 YTL 1,5 YTL
SUCUK EKMEK KÖFTE EKMEK:4 YTL 2.5 YTL
TAVLA (SAATİ ):1-3 YTL BELEŞ - BEDAVA - PARASIZ NE DERSENİZ ARTIK
DİĞER FİYATLAR BU GÜN YARIN ELİME GEÇECEKTİR...
CAFE EN BÜYÜK CAFE OLAN PARMA DIR... VE BİZE AİT ARMUT PUFLARIN OLDUĞU YER AYRILACAKTIR
KESINLIKLE EN UYGUN FİYAT TEMİN E DİLMİŞTİR
Yaw savaş top oynıcak yer varmı orda..
S&S
yaf şu tavla düşüncesi güzelde şöle turnuva tarzı hediyeli felan olsa mesela brinciye bir motosiklet alınsa(kumarbazmıyım ne)
he birde arkadaşlar gerçi ben yeniyim ama yer konusunda yardımcı olabilirim eğer isterseniz
ben hayatımda ilk defa bir foruma yazı yazıyorum ama sizin okuyup okumdağınızdan emin değilim.helppp
yardımcı oluruz tophanede nargilecilerin olduğu yere gelince kocaman PARMA YAZISINI OKURSUN BİZ ORADA MINDERLI BÖLÜMDE OLACAĞIZ...terakota adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bizim M.T stickerı olan varsa cuma günü getirebilir mi?? Arabaya takız edicem de
taam sticker buluruz sende tişört getirde takas edelim muhahahaFutureShock adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)