seni tanımamak mümkünmü .... tüm camiaya maalolmussun.. ehu ehu.. bi tur verirsin artık.. şakka şakka ...
seni tanımamak mümkünmü .... tüm camiaya maalolmussun.. ehu ehu.. bi tur verirsin artık.. şakka şakka ...
SAVASXXL adlı üyeden alıntı
Savaş ABİ sen şişman ve kel misin ki.?.. Bence yok öyle bişey..
İMZA : Kör Kadir
[B]Laylon Mandal ve Ecosystem...[/B]
Tavlada kazanana bişi vercenmi savaş organizatör niyazi olarak...Malum burası ii bi ortam.. dimi ama...
S&S
yok yav saçlarım omzumda 195 boy var kilom 75thewall adlı üyeden alıntı
İMZA:Hem KEL Hem ŞİŞMAN
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
yaw savas senin boyda habire uzuo.. akşamları legenle sumu koyuon ayaklarının altına...SAVASXXL adlı üyeden alıntı
S&S
arkadaşlar video ya da çekeliecek turnuvamız ...
kim hile yapıyorsa diskalifiye edeceğiz..
biz teknolojik buluşmalar sağlayan bir ekibiz....
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
yaw savaş seninde bu "kamera ve yönetmenlik" merakın bizi öldürcek.. neee yinemi...SAVASXXL adlı üyeden alıntı
S&S
cameramız varzuhtupasa adlı üyeden alıntı
fotoğraf makinasida var birde bağıran bulddummu fırça atan ortalıkta taamdır..
muhahaha aynı ortamı yaşatırım hepinize...
adam 6x6 atıyormuş tam stoppp yenıden alıyozz diyormuşum muhahahah
yaw sen üzme kendini buluruz sana bi çığırtkan..çok vaaaar..SAVASXXL adlı üyeden alıntı
S&S
abiler tavlada ağır adamlarsınız diye yenilmek zorunda değiliz dimi..
bakın saygızıslık etmiim ama fena oynarım...
kapı gıcırtısına bile oynarım..
(yok bu başka bişiydi...)
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
yaw vedat ne kusura bakcez.sen kusura bakma..yenicez artık napalım..vedat kaya adlı üyeden alıntı
S&S
wayy savaş abim ben pek anlamam tavladan ama
taşları sen dizersen yalan yanlış oynarım.belki birinci bile olabilirimmm.
çok çalışmam lazım çoook.:)
böle dienden korkacan valla..tmrbaykal adlı üyeden alıntı
S&S
abi zati ben bilmem diyenden korkucan..tmrbaykal adlı üyeden alıntı
yandık umarım seninle eşleşmeyiz..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
yazdım canım çay paralarını ödeyecek birisi mutlaka lazım demi ama....tmrbaykal adlı üyeden alıntı
bende para yokki...
ben yancılık yapiim........
çok çalışmam lazım çoook.:)
diyenden korkacan canımtmrbaykal adlı üyeden alıntı
tavlada yancılık olmaz.... gözcülük olar...
ben anlamam tavlada yener çayımı içer giderim abi..
arkadaşlar sadece tavla değil bu toplantının amacı sadece araç o dostlukların yenı tanışmaların ve sohbetlerın başlangıcı olması için bir araç o.....
Nasıl amaç tavla değil yaa meydan okuyanlar var kendilerine çok güvenenler varSAVASXXL adlı üyeden alıntı
Tavlayı koltuk altına verince dostluk falan kalmaz
Şaka bi yana herkesi bekliyoruz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)