haha nasıl sığıcaz oraya ya taşarız inslh herkez glsinde
haha nasıl sığıcaz oraya ya taşarız inslh herkez glsinde
Listeye benide yazın dostlar..
Yanlız 4 yıldızı bende isterim
Bu buluşma formatı bayaa tutacak gibi. Yanlız ben tophaneyi pek bilmiyorum bi tarif yaparmısınız.
Less is more...
Ilk MT etkinligime bu aksam katilacagimdir. Bir aksilik olmazsa 19-19.30 gibi oradayim.
Cekingenligimi tavla maclarini kazandikca atacagimi umuyorum!
Gorusmek uzere...
Ben galiba herkezden önce gidicem oraya.
Komando desenli capri beyaz t-shirt kafada şapka gördüğün en iri adam benimdir görür görmez gelin çökün yanıma
Okey yokmu burda ya herkes tavlaya sarmış okeyciler nerede?
Akalım alemlere akşama, nasılda özledim nargile tüttürmeyi...
Ya akşam cok gelmek istiyorum ama rusyadan üç hanım misafirim geldi onları otellerinden alıp boğazı gezdiricem eğer onları kandırırsam yanınızdayım, tabiki onlarıda getiricem, bunlarda cay corba içmezler, napcaz bilmem ki
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
yabancılar bu tür yerleri severler hoşlarına gider değişik ortam hiç umutsuzluğa kapılma kesin memnun kalırlar senden benden çok çay kahve içerler dua et az içsinlerALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
Ya benim umutsuzluğum o değil ne içerse içsinler,istermisin bizim motorculara takılıp bizi tek bıraksınlar(bunlar serbesttir biliyosunuz)neyse ya bizim cocukların canı sağolsun akşama rusca sözlükle gelin o zaman
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
MMMMMMMMMMMMTTTTTTTTTTTTTTT
Kaç gündür susmadan konuştunuz son son saatler herkez sustu.Nerdesinizzzzzzzzz
Herkez gelio dimi
Burası çok karanlık korkmaya başladım
Evet arkadşaLar Bende Geliyorum, Ama fazLa kaLamıyacam, ve en iyisi ben kenarda bekLiyim, Tavlada Herkesi yenenLe ben Oynarım
Rusça sözlük mü ? Biri beni mi çağırdı ??
keşke bende istanbulda olsam da gelebilsem arkadaşlar size iyi eğlenceler
biliyorum şu an zarlar havada uçuşuyor ben kime uçsam acaba
Falla ilk ben geldim sanırım.
Pek kimseyi tanımadığım için öyle kala kaldım
Soda Ayran Cool
kesin gelirim , görüşürüz....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Ben geldiiiimmmmm.
Gittik gördük yedik içtik
Güzel güzel makaramızı yaptık bol bol.
Başta Savaş abi sonra emeği geçen herkeze ve katılanlara teşekkürler.
Şimdi fotolar nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Evet eve geldim ve mesajımı yazayim dedim
Mt ile ilk buluşmam olmasına rağmen hiçbir yabancılık çekmedim bundan dolayı herkese teşekkür ederim.
Müslüm abi, erkin abi, samet abi, ali abi, ozan abi, emre abi, mustafa abi, burak, savaş abi, inci hocam, yavuz abi, daha saysay bitmez o kadar çok kişiyle tanıştım ki isimleriniz aklımda değil Ama olsun ben bu gece tüm mtden abilik gördüm ve çok keyif aldım. Artçısı olduğum ali abime özel teşekkür ediyorum. Daha ne diyim çok heyecanlıydım ve mutluyum
Herkese iyi geceler.
bende eve yeni geldim saat 10 dan beri yoldayım tolgacım teşk... beni bıraktığın için...
millet gelen gelemeyen herkese teşk... çok güzel bir akşamdı... bu kadroyu hafta sonuki kahvaltıda da görmek dileklerimle... http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=18817
evveeettt hanimiş resimlerrr... kadeeerrr resimler nerede yawwww... memooo sendede bir dünya resim var hadi millet hemen yattınız mııı...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
selam arkadaşlar bende yeni geldim ewe..
İlk buluşmamdı mt ile daha farklı düşünmüştüm aslında.. Kime selam verdiysem güler yüzlü bi şekilde karşılandım bunda bi problem yok herkes çok samimi.. Ama üzülerek belirtiyorum sanki çok gruplaşma wardı yada ben daha kimseyi tanımadıım için öyle hissettim muhabbetlere giremedim kendimi yabancı hissettim hernedense :( Gören arkaşlar wardır bir arkadaşım ve çinli eşi ile geldim.. Akalteke abiyle kısa bi dialog oldu ( abi walla ismini sööledin ama o kadar çok isim söölendi ki hepsi birbirine girdi hatırlayamom utunıorum walla ) gece çok güzedi tavlamı onadım nargilemi içtim.. dediğim gibi ilk buluşmamdı ve böyle bi organizasyonda bulunduğum için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum we daha sonraki buluşmalarımızda daha yakın olacağımızı umuyorum.. Tabi burda aslında burda suçlu benim ''hoop bilader nooluo bakiim burda ben yeni geldim kimseyi tanımıom tavla oynayalım hadi bakkiimmm'' şeklinde bi giriş belki daha etkili olabilirdi kaynaşmak için
Ama ne olursa olsun mt ailesini görmek büyük bir zevkti...
Saygılar... Sevgiler...
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)