iyi sabahlar saat 04.38 ne o yattınızmı bak ben hala buradayım. destek verin destek
iyi sabahlar saat 04.38 ne o yattınızmı bak ben hala buradayım. destek verin destek
Tamer hoş geldin, siz tophaneyemi yoksa tavlahaneyemi gitceksiniz
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Bütün tortorculara günaydınnnnnn
Geçmiş olsunstarsailor adlı üyeden alıntı
Umarım düzelmişsindir seni de aramızda görürüz
Kadeeeeeeer yeteeeeeeeerr bu sefer kimse sana çarpmazsa ben çarpıcamdestinyofrock adlı üyeden alıntı
Motorum çıktı geliyorum dio yav Tamamen iyileştin mi durumun nedir rapıor ver bakiim
günaydın arkadaşlar..
akşam gelmem kesinleşti.
hiçte anlamam tavladan ama genede şansımı deneyecem.
bakın ben acemiyim acemi şansı cok olurmuş.yenilirseniz fazla üzülmeyin
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
yaw mekanda bu kadar fazla sayıda tavla varmı acep??
S&S
Slm ark.lar ben işten cıkıpmı gelsem acaba? cunku inönü stadı yanında çalışıyorum yürüyerek 20dk. ama takım elbise ile orda zor olur herhalde o yusden bi eve gidip üstümü değişip gelirim. akşam ordayım.
Yannız ben tavla pek beceremem kağıt varmı acaba orda? bi batak atalım.
Birde savaş abinin üstü niye çizik oldu?
Soda Ayran Cool
bugün biraz daha iiyim..FutureShock adlı üyeden alıntı
bayağı da bir ilaç depoladım,akşama kadar iyi olmazsam ayıp olur yani eczacı amcalara
eskortum ve ben akşam oradayız
(pişşt eskort ses ver bakiim gelion di mi akşam )
Ducatista:)
arkadaşlar lütfen izdihama gerek yok sıraya girin hepiniizi yeneceğim acele etmeyin , hazır bu kadar toplanılmışken noteride çağırayımda rekorlar kitabına geçeyim tavlada bu kadar kişiyi kısa zamanda yenen biri olarak
bu akşam saat 19,30 da galeria nın hemen çıkışında ki benzin istasyonunda olucam umarım orda bekleyen arkadaslar olur da ben istanbul sokaklarında kazan kepce orayı aramak zorunda kalmam:( kaybolurum sonra . simdiden orda olacak arkadaslara tesekkurler.aksam görüşmek üzere...
arkadaşlar iş nedeniyle geç gelicem bilgilerinize..
bu arada nargilemin marpucuna dokunanın ismini çizerim ona göre..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Kendimi pek iyi hissetmiyorum gelemeyebilirim sen yalnız gel olur mustarsailor adlı üyeden alıntı
babababababababaaaaaSkullhunter adlı üyeden alıntı
sen bilirsin eskort kardeş..
ben biliyorum yolu
Ducatista:)
eyvah simdi yandın erhan baba dedi..starsailor adlı üyeden alıntı
S&S
Daha erken saatte gelecek olan varmı ? Benim işim saat en geç 18:00 da bitse 18:02 de orda olurum
Mars dan Paşaya sesleniomm... Bızzztt ! Kaptan Logar Tophaneye iniş izni var mı...
Cüneyt Eralp
FutureShock adlı üyeden alıntı
Ben tavla bilmiyorum anlamam ama erken gelecekler varsa bende erken gelebilirim, Yaz bitmeden Mt t-shirt ü edineyim istedim. Hatunda İst dışında rahat rahat katılabilirim buluşmaya
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
merhaba arkadaşlar.
geç haber veriyorum ama ben de geleceğim.
stajdan çıkıp direk geleceğim için baya erken orada olacağım.
en geç saat 19:00 gibi orada olurum.
benim gibi erken gelecek olanlar varsa cep telefonunu bana pm atarsa iyi olur. iş yerinde olduğum için sürekli nete giremiyorum. müsait bi zamanda bakarım mesajlarıma.
akşam görüşmek üzere hoşçakalın
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Sağ yap geel sağ yap geeeel..007 adlı üyeden alıntı
S&S
Parma cafeyi kapatın bu akşam.
Bakırköyden 15-20 kişi geliyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)