yaa abuk bi soru biliyorum ama..
bu üzeri çizilenler cezamı alıyor veya ceza alıyorsa kaç gün dür diye bi soru sorsam..
(site kuralları sayfasına bak diyeceniz ama bulamadım ..)
yaa abuk bi soru biliyorum ama..
bu üzeri çizilenler cezamı alıyor veya ceza alıyorsa kaç gün dür diye bi soru sorsam..
(site kuralları sayfasına bak diyeceniz ama bulamadım ..)
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
yaptıgı harekete eyleme yada reklama göre degişiyorvedat kaya adlı üyeden alıntı
kimi 1 hafta kim 2 kimide süresiz
ben süresiz atılmıştım yaşşşaaassssın
vedatım nasılsın tok evin aç kedisi haaa yedirmem uleeeen dolmalarımı
tophane rıhtımında yaparlar gemi
aman ALLAH
marpucu ellerinde çekerler demi
aman Allah
Çatlak patlak yusyuvarlak baklava börek aksama çörek süüüüüür Allah sür amanAllah süüüür Allah sür
Tavlalar önlerinde çökerler zara
aman Allah
düşeş atan motorcu atıyor nara
aman ALLAH
Çatlak patlak yusyuvarlak baklava börek aksama çörek süüüüüür Allah sür amanAllah süüüür Allah sür
Bir yanda savaş abi bir yanda müslüm
aman Allah
gelmeyince zarlarım dünyaya küstüm
aman Allah
Evvet arkadaşlar sandiğa düşmemize az kaldı Şimdiden sandığa gömüp koltuğunun altına tavla vereceğim siz değerli motorcu arkadaslarımızı saygıyla selamlarken
Kıçımdaki tekme izinden dolayı lütfen dalga geçmeyiniz. Üstelik savaşınki daha belirgin olacak kanaatindeyim.
Şükür kavuşturana
akalteke
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
haaaaa..GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
bilim de bazen tutamıyorum kendimi abuk bişi yazmiim...
iyiyim abim sagol..
o dolmalar MT ye malolmuş tamammı..
hepimiz yiyecuz..
inci ablamda bi güzel yaparki öf diyorum..
o gün kavga çıkmasa iyidir..
akalteke abim sendemi çizildin yav ne zaman ana ben niye geri kalmışım bu olaylardan yaw...
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
inan bende bulamadım ne iştir anlamıyorum.vedat kaya adlı üyeden alıntı
Yahu usta yine döktürmüşün, açtığın topiğe bir yazı yazmıştım ama bitirip gönderdiğimde topik kitlenmişti, belkide iyi oldu çünkü kesin benide çizerlerdi, anlıyana sivrisinek saz anlamıyana davul zurna az,akalteke adlı üyeden alıntı
hahhaha bilin bakalım aşağıdaki misafir kiiim
adının baş harfi "savaş"
ahaaaanda bombaya baaak akalteke abimizde ceza almışda çekmiş bide cezasını vay vay vay aftan mı yırttın iyi haldenmi kefaletmi tamer abi
aman allah korusun güzide kasımpaşamın karşı sahil komşum müebbete baglamasınlarda sayılı günler geçer ve geçmiştir
saygılar
akalteke adlı üyeden alıntı
hani nerde yoksa berabermi tahliye oldunuz
geçmiş olsun abiler
bilirim zordur dam hayatı
ve klavye yasaklılıgı
merhaba millet..
yarın akşam kısmet olursa kankim brubaker la bende geliyorum..tavlada cok güzel yanlıcık yaparım varmı bana karşı yanlıcık yap ıcak
Yahu seni gözüm biyerden ısırıyor ama nerdenümit_usta adlı üyeden alıntı
valla mühendis abim bilmiyorum.yarın akşam gelince görüşürüz belki tanışşızdır bir yerlerden..muhendis1959 adlı üyeden alıntı
beni yazmadın mı savaş abi aşkolsun motorumda tamirden çıktı süper bi gün hahhaha
tophane dimi cahilliğimi mazur görün....
ha ha ha bakkal dan pardon metro'dan scooter aldım....
PARMA CAFEYE GELENLER ARMUT PUF KOLTUKLARIN OLDUĞU YERE YERLŞECEKLER GELEN A RKADAŞLAR MOTOSİKLET. net TOPLANTISI DİYE BELİRTSİNLer
savaşın siz arkadaslarından naçizane isteği
SAVAŞXXXXXXXXXXL
O KADAR ŞİŞTİKİ X LERİN SAYISINI ÇOĞALTTI
tavla da heyecan devam ediyor. savaş xxl ve rakibi kasparov yok olmadı yaw o santranç üstadıydı
Savaş abim tavlada kim yenebilir beni ki
Yıldızlarım nerede abi ****
atın bakalım bizim adımızın (üstünede çizik diyecektim az kalsın ) yanına bir kaçtane yıldız ustalarım.....bakalım şu mars da,uzayda,kumda,havuzda tavla tutup zar atan arkadaşlar nasılmış
kerşey gönlünüzce olsun......
kader kardeşim hadi gözün aydın,bir daha böyle olaylar yaşamaman dileği ile....
İyide baylar bayanlar savas abinin nicki banlanmış mı bana mı öyle geliyor
Evet ne yazıkki Savaşxxxxxxxxxxxxl arkasındaki tekme izine bakarsak sağlam bir şut yemiş. Fakat yarınki tavla karşılaşmasında yiyeceği darbe bunun üstüne tuz biber olacakki sanıyorum savaşxxxxxxxxl abinizi daha uzun bir süre flat ekranlarınızda göremeyeceksiniz.igidu adlı üyeden alıntı
zarların efendisi
Şükür kavuşturana akalteke, umarım kimse moderasyona alınmaz bundan sonra, çok can sıkıcı bir durum. Özellikle sitenin ağır topları, (top burada mecazi olarak kullanılmıştır gereksiz anlamlar çıkarmayalım lütfen ) aktif ve birşeyler yapmak için çabalayan üye arkadaşların bu duruma düşmeleri çok can sıkıyor.
Neyse yarın hasret gideririz arkadaşlar.....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)