vedat abi istiyosan seni ben alim motorla sonrada bırakırım
yoksa sen yine gelmemek için düşersin gibi geliyo bana
vedat abi istiyosan seni ben alim motorla sonrada bırakırım
yoksa sen yine gelmemek için düşersin gibi geliyo bana
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
valla olur ful depo benzinin benden..cuk_o adlı üyeden alıntı
yoksa tamirciyle konuştum cocuk bisikletlerinde oldugu gibi arka tekete iki küçük teker takıcaz..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Aloooo herkes haddini bilecek. Tavla şeklinin olduğu bir yerde akalteke varsa kralı sebaidü ye bağlar.
Memlketin çeşitli yerlerinde eğer kolunun altında sandıkla gezen birilerini görürseniz anlayınki benimle tavla pozisyonuna girmiş bedbahlardır.
Sizlerdende bu talihsiz arkadaşların arasına katılmak isteyen varsa sevgili meslektaşım , arkadaşım, keldaşım ve kilodaşım Savaş gibi gerekli muamelenin yapılarak yürrüüü ense traşını görelim nidalarıyla uğurlanabilir.
saygılarımla
T.D.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
len savaş...artizlik yapmada ekle listeye.. bakalım tavla bildigini iddia edenleri bi görelim..
S&S
Arkadaşalr bişi rica edicem.Eğer cuma günü çıkıcak tır da aksilik olursa benim işten çıkmam 10-11-12 yi bulur.Baktınız ben gelemiyorum kapın nargileleri gelin benim ofise.Nargilecilerin yan sokağı zaten.Nargilenin dumanını üfleseniz bana gelir yani.
taam senin yerine tavlayıda serkan oynar zaten..FutureShock adlı üyeden alıntı
S&S
oy oy oy..
tavla kızışmış..
hadi bakalii
tavladan dönenin kaşıgı kırılısın..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
savaş abi
çok iyi bir fikir
bende orada olacağım...
____it's my life_1982____
yaw batuhan senden kaç tane var her yerde oluon kardeşim..
S&S
arkadaşlar tanışma ve sohbet ortamını kaçırmayın gerçek dostluk burada.....
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
topic ismi çok güzel olmuş.Umarım sürekliliği sağlayabilriz...
sanırım isim babası bizim terapist savaş
nerden bellii tophaneden belli heheheeeee
1.GELENKSEL DEMEKTEKİ AMACIMIZDA BU...FutureShock adlı üyeden alıntı
SADECE İNSANLAR SOHBET ETSİNLER VE BİRBİRLERİNİ TANISINLAR...
GÜRÜLTÜ İÇERİSİNDE NE SÖYLEDİĞİNİ NE DEDİĞİNİ ANLAMAYAN İNSANLARIN OLDUĞU BİR YERIN SAMİMİ OLMADIĞINA INANDIĞIMDAN DOLAYI BUNU YAPMAK İSTEDİM... GELEN HERKEZE TEŞEKKÜRLER.. ŞİMDİDEN...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
savas abi benim motorum yok gelebilirmiyim...
EVET CANIM GELEMEDİĞİN İÇİN KISKANMA...kingofrider adlı üyeden alıntı
SEVGİLİ KARDEŞİM BAŞLIKTA BELİRTTİK BÜTÜN MOTOSİKLET.NET ÜYELERİNE..teksavasci adlı üyeden alıntı
HEMSENIN AÇINDANDA GÜZEL OLUR İNSANLARLA TANIŞIRSIN...
merhaba paşam....zuhtupasa adlı üyeden alıntı
elimden geldiğince arkadaslarla görüşmek sohbet etmek ıstıyorum....
bu sıralar işler yoğun kafa dağıtmazsak kayış atacak...
____it's my life_1982____
Yaw aslında haklısın Savaş..Bizde zamanında Beers ta 1-2 kez toplandık bir çok arkadas aynı konudan sikayet etmişlerdi..Böle bol sigara dumanlı, ne idüğü belirsiz anlasılmayan yüksek volüm müzikli ortamlarda insan yanındakini bile duyamıyor.. tabi amaç sohbetse..SAVASXXL adlı üyeden alıntı
S&S
savaş abi benim motor var ben de gelebilir miyim
Yaw yanımızdaki yıldızlarda ii olmuş..
S&S
TV MAKİNASI AKŞAMI BAŞIMA GELEN Bİ OLAYDAN SONRA BÖYLE BİŞEYE KARAR VERDİM Bİ KAÇ KEZ AYNI ORTAMDA BULUNDUĞUM GENÇ Bİ ARKADAŞ HEYECANLA YANIMA GELDİ ABİ YA BEN SAVAŞ ABİYİ SORACAKTIM D EDİ..zuhtupasa adlı üyeden alıntı
İÇİMDEN YUH DEDİM VE HANİ ŞU ŞİŞMNA KEL OLANIMI DİYORSUN D EDIM EVET ABİ DEYINCE BENIM D EDİM ABİ BEN SENINLE TANIŞAYIMİSTİYORUMAMA HİÇ FIRSAT OLMADI DEDİ BUNU DUYUNCA İÇİMDEN DEMEKKİ İNSANLARIN TANIŞMAYA SOHBET ETMEYE VE GERÇEK DOSTLUKLAR YAKALAMAYA İHTİYACI VAR DİYEREK DÜŞÜNDÜM... İNŞALLAH VESİLE OLURUZ...
not: LÜtfen Tavlada İddİali Olanlar Belİrtsİnler...
Koltuk Altlarinda Gİdenler Bellİ Olcek....:p
TAAM EKLEDIM SENI MOTORUNU Bİ YERE BIRAKTA GEL OZAMAN...donniedarko adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)