Vedat abi çok güzel bi galeri buldum senin 600f e karşılık bize 2 tane GT 250 R vericek.Cuma günü tophaneden önce bi gideriz oraya senin motoru bozdurur 2 tane motor alırız
Vedat abi çok güzel bi galeri buldum senin 600f e karşılık bize 2 tane GT 250 R vericek.Cuma günü tophaneden önce bi gideriz oraya senin motoru bozdurur 2 tane motor alırız
iyide ikisinin toplamı 500 cc yapıyor 100 cc ne oldu...FutureShock adlı üyeden alıntı
bide DEVİL egzost var oda 10 cc etkiler 110 cc zararım var olmaaaazzz...
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
len vedat ne konuşuon
kardeşinden değerlimi devıl mevıl
hırt
hemmen gidip bozduruosun senin motoru alıosun onada bi 250 r
o kadar
bak şükrü dioki eğer yapmazsa bende tekneye gelen araba sahiplerine tüm topiğe yazdıklarını göstericem dio
Bugün, dünden farklı olalım, gelişelim...
haydi arkadaşlar topiğe destek
Vedat bey Vedat bey sesiniz çıkmıyor Benim zat ın 150 cc sini sana veririm.Üstü kalsın ( 30 cc )not_fear adlı üyeden alıntı
şiimdi arkadaşlr bir şey diycem org.yapan kişi savaş abi olmadan bu topın sahibi olmadan bu buluşma nasıl olacak?? bir cevap bekliyorum
savaş mutlaka orda olacaktır bence..tanıdıgım kadarıyle savas asla basladıgı bi işi yarım bırakmaz...motoboy adlı üyeden alıntı
S&S
ana ziya beyde burdaymış benim rakibim sen olcen galiba ben çok vurdulu kırdılı moynarım haberin olsunThai adlı üyeden alıntı
Cihan Hoşgür
bilemiyorum artık bir çare bulunsun saçma bir karar oldu bence
abi hayırdır yasana cızık atmışlarSAVASXXL adlı üyeden alıntı
Cihan Hoşgür
bütün paramı bozduruyonuz leee...not_fear adlı üyeden alıntı
koca capon malı CBR 600 F e karsılık cın malı motormu..
puhah hah hah haaa alın bi hah daha..
bozdurmuyom leee.
hadi gelin de alın hadi hadi..
şükrü niye konuşmuyo naaaptın cocuga ..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
bencede hadi o zaman desteklerinizi bekliyoruzzuhtupasa adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yer belli tarih belli gelecekler adını yazdırsın haydi tavlaya sohpete
"1. Geleneksel"
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Herhalde topiği acan arkadasımız bu tip bir organizasyonun gelenekselleşmesi adına böyle bir başlıkla açtı die düşünüyorum..Luxor adlı üyeden alıntı
S&S
aynen öle bencede inslhh iptal olmaz
olmaz olmaz...hepimiz orda olucaz ve tüm MT ailesininde orda olacagını düşünüyoruz..motoboy adlı üyeden alıntı
S&S
evet olmaz hepimizn orada olması gerek hepimiz cuma günü tophanedeyiz bu buluşma iptal olmıcak
yaw millete neler oluo
Acımadıki, acımadıki
savaş abinin bu siteye çok emeği var bence böle bir anda silinemez
tabii ordayız elimizden geldiğince hep beraber.zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)