mekana kadar gleinebiliyo bnm bildiğim okadar motor gelicek halledilir
mekana kadar gleinebiliyo bnm bildiğim okadar motor gelicek halledilir
selam millet tavla dersi veren varmı
Reha son kez yazıyorum. bu konuyla ilgili sen benim dostumsun. ve dost olarak senin yazına kıymet verdim ve yanlış olduğunu söyledim. neden bu durumun buraya geleceğini tahmin ettim. Ve bunun sonucu insanların kıırılabileceğini ve bu vesile hatalarını çekinmeden söyledim. Gene söylüyorum sevmediğim birinin ne masasına otururum nede yemeğini yerim senin suyunu içmiş biri olarak uyarmak. Benim dostluk anlayışımda buna delikanlılık derler. Ama sen gene anlamadın. Ve bana bazı kavramları kullanırken salavat getirmemi söyledin. Fakat salavat saygı ifadesidir peygamberler söz konusu olunca söylenir. Ben genede en yüce kelimeri kullandım. bunuda teğet geçtin eyvallah dedim. gene devam ettin fikrimi söylüyorum dedin. Ama fikirle zikir bir olunca kıymetli olur bunuda es geçtin. Hepsine eyvallah dedim. fakat Senin için benden daha iyi bir dost olan sana savası kırdınki buna dayanamadım. gene sabır ettim.
Hepimizin inişli ve çıkışlı zamanları olmuştur. Tüm bunlara rağmen senden özür diliyor. Yazacağın yazılarını bir gün önceden düşünerek yazmanı ve dostunu ve düşmanını seçtiğin kriterlerini bir daha değerlendirmeni rica ederim.
saygılarımla
T.D.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
teşekkür ederim savaşSAVASXXL adlı üyeden alıntı
beni yazın dostlar .....
nargile isteyenler belirtsin demişşiniz bende isterim.......
ayrıca şu tavlacı arkadaşlarada yıllar önce yazdığım(TAVLA ONYAMA SANATI) kitabını ücretsiz dağıtacagım o akşam olayda bilimsel olalım demi
YARATILMIŞ HER FANİ(ÖLÜMLÜ) BİR GÜN ÖLÜMÜ TADACAKTIR ayeti kelime....
hepinize saygılar.....
yaw ben tavla bilmemki ne yapalım bende seyrederim
ulen bizim topik çöktü bee
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
nereye çöktü şiit kalk kalkSAVASXXL adlı üyeden alıntı
savaşçım zaten adım listede, artık seve seve geleceğiz, napalım
Yanlız bu nargile işi çocukları tütüne özendirme içerdiğinden bence sakıncalıdır...
bilginize
bende ka5ılmak isterim benide ekleyin listeye
bende katılmak isterim benide ekleyin listeye
Arkadaşlar ben +2 oldum biri can dostum ozi diğeri onun eşi çinli yengemiz linlin bide benim canım kuzenim gelio (sevilay)...
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
bende geliorum benide yazın +1 olabilirim
kuzen peşini bırakmıorum ehuehuehe
Günaydın M.T
2 Gün sonra hepiniz buraya geliceksiniz çok mutluyum.Aslında patronu da alıp gelsem mi göz dağı veririz tırssın biraz
Yaw bu n kadar güsel bir yazıdır...Çok teşekürler kendi adıma..not_fear adlı üyeden alıntı
Bende gelürüm
Günaydın arkadaşlar
Savaş nereye kiminle gidilir ben iyi öğrendim demişsin abi senin acından sevindim ama bu yazını öyle akılıca yazmışsınki nereye cekersen cek belkide ucu bize dokunuyo ama hayırlısı, inşallah bize dokundurmamışsındır
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
ya ahmetALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
senin yazdığın soruya başkasınamı cevap vereceğim tabiki öğrendim babacım kımle nereye gidilir kımle gidilmez kımle yola çıkılır kımle çıkılmaz...
kafanı yorma ...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
ya beni ne iyi tanımışsın..not_fear adlı üyeden alıntı
eline saglık..
bakın beni tanımayanlar okusunda tanısın..
işte öz geçmişim..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
savas abi islerimin yogunlugundan topici takip edemedim ama benim listede adim yoookk
yazmasanda gelicem iste
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)