CBR1000RR
yazdım s enide sevgili kardeşim...
nargile alacak a rkadaşlar belirtsinler lütfen...........
CBR1000RR
yazdım s enide sevgili kardeşim...
nargile alacak a rkadaşlar belirtsinler lütfen...........
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
savaaaş ben nargileeeeeeeeeeeeee .....almıcam...
Bana 1 adet elmalı lütfen yanına elma çayı bi de yeşil elma yanına da elmalı pay
çay içmeyin yaw.. tüm içecekler savaştan nasılsa...FutureShock adlı üyeden alıntı
S&S
canım ne yersenız ne içersenız cebinizden ... paranızı koyun cebinize gelin...zuhtupasa adlı üyeden alıntı
senin çayına katlnırımda artık napalım...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Sevaş abi ye tamamen kendi imkanlarıyla kebap ve üstüne de nargile ısmarlıyorum
Selamlar...
Topicin hepsini okumadım ama tam olarak mekan ismi war mı? gerçi abzürt soru oldu oraya gidipte görememek zor olsa gerek
O akşam görüşmek üzere inşallah...
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
zati bütün gezilerde aç kalıyorum..
bu defa yemek yeyip gelicem..
bi elimde nargile bi elimde tavla zarı umurumdamı dünya..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Bir elimde adana bir elimde urfa ohhh umurumdamı dünya
ArkadaŞlar O GÜn Orada YapacaĞiniz Hayir Ve Hasenatlari Kabul DeceĞİm İsteyen ArkadaŞlar Kebab Ve DÜrÜm Ismarlarlarsa İtrİaz EtmeyeceĞİme SÖz Verİyorum...
taaam söz savaş 6 tane dürüm yicem başka yemem....
S&S
izinde memleketteyim perşembe günü gece döneceğim benide ekleyin
obkavi + 1 / + küçük kızım
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
EKLEDIM AMA +2 MI ONU ANLAMADIMobkavi adlı üyeden alıntı
TOPLAMDA 2 MI G ELECEKSINIZ 3 MU?*
BAK PARA ALMAYACAĞIM YANIMA SÖZ VERIYORUM...zuhtupasa adlı üyeden alıntı
NE ISRMALRSANIZ KABUL.. GÖNLÜNÜZDEN NE KOPARSA...
yemezler..bi kuruş money harcamam senin yanında biliom bonkör kardeşim benim..
S&S
YOK OLM BU SEFER YEMEZLERzuhtupasa adlı üyeden alıntı
SUCUKLARI KIMSEYE VERMEYECEĞİM D EDIM
AMA MAŞALLAH BENDNE GAYRI HERKEZ YEDI (AFİYET BAL ŞEKER OLSUN HERKEZE)
AYNI HATAYI BURADA YAPMAYACAĞIM
Savaş abiii kırmızı ile beni yazmışsın ( gerçi Tamer Abimin aklına gelmese yazmıyorsun ) ama tavlada iddialı olanların arasına katmamışsıın
sen kıyamazsın banaaaaaSAVASXXL adlı üyeden alıntı
S&S
beni iddialılar listesine benden tek kelime çıkmadan yazan şahs-ı muhteremi insan sarraflığı konusundaki becerisinden dolayı kutlarım ama o gün tavla oynayacağımı pek sanmıyorum ben.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
hemen ekledım hande özgenınde vamrı oyle marifetleri...onuda ekleyım... hahahavınvın adlı üyeden alıntı
canım teşekkür ederim tespitime değer ferdiğin için ....crato adlı üyeden alıntı
ben yazdıysam oynayacaksın elin mahkum .. silemiyorum malesef...
bende katılmak istiyorum eşimle beraber nargile kullanmıyoruz .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)