Yaw seninde bu tespitlerin....SAVASXXL adlı üyeden alıntı
Yaw seninde bu tespitlerin....SAVASXXL adlı üyeden alıntı
Savaş sen niye yazmıyorsun bakiim listeye uğur meleklerimi. Bak bilader hiç boşuna uğraşma O tavlayı koltuğunun altına verecem. Yaz bakiim "vınvın, kırmızı" kardeşlerimide listeye hadi hadi bekliyom Avatarına koyduğun resimdeki tahteravallinin öteki ucunda kim var bu arada merak ettim
Bu arada Alican dostum paşam dikkatimi celbeden bir durum var. Size karşı yaptığım süzme ve incelemelerde hiç aksesuar kullanmadığınızı gördüm. bu durumun beni ziyadesi ile üzdü bundan dolayı tophanede sizin koltuğunuzun altına yerleştşreceğim tavla çok şık duracak kanısındayım.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
senden gelen her emtianın ayrı bir değeri vardır bilinmeyen ama bilinior gibi lanse edilen milliyetçi gerçek TÜRK kalbinde bu kardeşinin....akalteke adlı üyeden alıntı
S&S
yazdım tamerim listeye meleklerimizi...akalteke adlı üyeden alıntı
öbür ucunda bi tane arkadaş var eğiliyordu büğülüyordu benı yukarı çıkarmak için heheheh
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
yaw sen gelde savaşla oynama o bilmioooo...
savaş abi şu fotoğrafta acayip mazlum bir görüntün var he yasık yaw çok acıklı duruyo
[QUOTE=Rüzgarınoğlu]Bende gelsemmi acaba savaş belki Riva nın rövanşını istersin...
evet gözlerim şişti göremedım o gun ..
tophanede mahvedecem hepinizi... sıraya dizecem hahahah
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
o hep öledir zaten...yenilip yenilip mazlumlasır..donniedarko adlı üyeden alıntı
Şu tavla bilenlerle kapışmak için bende geleyim bakalım nasıl bilekler varmış bir görelim savaş abi ekle benide abi nargile içmem ama
[QUOTE=SAVASXXL]savaş abi avatardaki resimde kaldıracın diğer ucundakinin akibetini merak ettim fotoğraf çekildiği sırada o gökyüzüne doğru yol almış olmalıRüzgarınoğlu adlı üyeden alıntı
alican abi duyduğuma göre satrantçta iyiymişsinzuhtupasa adlı üyeden alıntı
[QUOTE=SAVASXXL]Savaş sen mahvedeceğini mahvet en son bana gel derim....Rüzgarınoğlu adlı üyeden alıntı
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
yav nasıl oyle durmayım gözüm zonkluyor suratım uyuşmuş birde zarlar karşı tarafa çalışıyor..donniedarko adlı üyeden alıntı
ben acılarrr çocucğuyummmmmmmmmm
ayık ayık benide yazın listeye bende gelecem
Acımadıki, acımadıki
hade bakalım tavlacılaaaar, nargilecileeeerr..yagmurlu bir istanbul sabahından selam herkesee
S&S
abi keşke yağmursuz bir selam verseydin of be ne şans bendeki abi ayrıca beni tavlada falan rakip görmeyin he
Acımadıki, acımadıki
Ben internete tavla alıştırmalarına başladım bile.Korkun benden
hade yırttınız..cuma günü hava mis..
S&S
arkadaşlar yagmuru camuru bahane etmeyinnnn..
sonuç belli şampiyon beniiimmmmm..
haberiniz yok galiba yagmurlu havada da tavla oynanıyoo..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)