çarşı karışmış yaw.. pullar zarlar nargileler hoydaa bre cok muhabbet var çooook.
S&S
çarşı karışmış yaw.. pullar zarlar nargileler hoydaa bre cok muhabbet var çooook.
S&S
Yani bugün gitmioruz öylemi Dün bi ara muhabbeti olmuştu bugün için giden olacak mı diye,devam ediyomu öyle bir durum ??
walla ataköy-bakırköy grubu bugün bi ön çıkartma yapacak gibi görünüor tophaneye..FutureShock adlı üyeden alıntı
S&S
Gelsinler abi ben tophane deyim.Beklerim herkezi.
geliyoz yaf ama ben tavla oynamayı bilmem nargile kullanmam çayıda fazla sevmem napcam yaf
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
mert ybr 125, kardeş ozaman galataya takıl
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
ben malum mazeretimden dolayı 1 hafta yokumzuhtupasa adlı üyeden alıntı
müslüm abide şehir dışında
ama bizim çocuklar dedigin gibi keşif için bir ugrayıp ortamı tenffüs edeceklerdir
chess de isteriz...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
yok canım olurmu öle şey ayrı gayrıcamadan adlı üyeden alıntı
ama herkez otururken bende motorumu orta ayağa alıp gazlayabilirim
bi tek rüzgar sorunum kalıyo sanırım
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
orada da bizden bi grup varda ondan
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Kan grubu mu ?? Ayrı gayrı olan ne ?? Anlamadım ben bişey kim nereye gidio
hay allahım genemiFutureShock adlı üyeden alıntı
yok kardeş bu sefer ben yokum
birisi anlatsın sana artık
selammmmcamadan adlı üyeden alıntı
babalar tophane demek sohbet demek huzur demek sükunet demek tavla demek nargileden alınan derin bir nefes demek (sigara içmiyorumama nargile başka)
gürültüsüz bir ortamda kimin ne konuştuğunu duymak demek isimleri öğrenmek demek ...tophane demek dostluk demek yeni dostlukların başlangıcı demek ....
bekliyoruz efendim ...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Amaaaaan bırak dağınık kalsınGÖKSEL... adlı üyeden alıntı
Benim bildiğim bi grup var o da kan grubum 0 RH+ başka grup tanımam
demek sende 0 RH+ grubuna dahilsin
abi gruplaşma yapmayalım diyom yaaa
bide hiç bir gruba dahil degildir yazarlar allah allah
BABACIM DOSTLUK SOHBET TAVLA GRUBU VAR BURADA BAŞKA GRUP YOK OLMASINADA İZİN YOK...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Yahu arkadaşlar iki meydan okuduk tavlacıyız diye sesiniz soluğunuz çıkmaz oldu yahu. tamam ben hakemlik yapacam siz kendi aranızda oyarsınız.
Savaş efendi yani pulların efendisine iki çift lafım var Koca adam utanmassan topiği bırakıp tüyecen tavla oynayalım dedik diye.
saygılarımla
T.D.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Ya sadece gülüyorum... Sayın ZARLARIN EFENDİSİ olduğunu iddia eden arkadaş...akalteke adlı üyeden alıntı
sen şimdiden çalışmaya başla...
koltuk altında tavla ile nasıl gezilir.. koltuk latındaki tavlayı düşürmeden nasıl yemek yenir gibi alıştırmalar yap...
yazık olcek s ana yazıkkkkkkkkkk
çok güzel bi fikir bu, zaten bende hepinizi özledim bi süredir kimseleri göremez oldum gelicem inşallah.Ama saat 20:30 da bostancıdan çıkabilirim ders var o saatlerde oralardan geçen birileri varsa beraber gelmek isterim.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
ii bari beraber takılırız. pek bilmem ama öğretirsinSanlı adlı üyeden alıntı
yok öyle kaçmak oynayacanısakalteke adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)