birde bana tarif edrmisin ya..
ben karşıdan kadıköy kartal kasabasının edirne sapagında olucam ..
buradan nasıl gelirim 250 cc motorumla...
birde bana tarif edrmisin ya..
ben karşıdan kadıköy kartal kasabasının edirne sapagında olucam ..
buradan nasıl gelirim 250 cc motorumla...
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Yav alla alla anlaştık ya benim zat ın 150 cc sini sana vericem üstü kalsın dedik aaaaa
Ayrıca seni konu dışına devet ediyorum ayy ne dedim ben pardon
walla bişey yemiyen arkadaşlar iyi düşünün ben pazar günü geliyorum bi aksilik olmazsa
ona göre benim tabakları daha önceden biliyonuz sora aç kaldım ben yiyemedim felan ben anlamam
tolgacım senin tarifde süper olmuş hee mekanı bilmeme rağmen o tarifle ben bile kaybolurum
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
gorusmek uzereFutureShock adlı üyeden alıntı
Alper bak akıllı insan anlıyo tarifi görüşürüz dio bi de sana bak Allahım yaaa
ne kadar kaldı yaw..
S&S
tolgacım sen bana +4 yaz malum anca doyacağım ben
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
anaaaaaaa geliooo....alper_tim adlı üyeden alıntı
geliyom walla yandınızzuhtupasa adlı üyeden alıntı
Bizi 2 poğçaylanmı korkutecen leyyynnnnalper_tim adlı üyeden alıntı
tolga biz sabahtan karnımızı doyurup öle gidelim...
S&S
benim tabakları herkes biliyo sen bilmiyosun sanırım tolgacımFutureShock adlı üyeden alıntı
paşam iyi fikirzuhtupasa adlı üyeden alıntı
sora benim tabağa bakıp bakıp iç geçiriyonuz olmuyo
ben bugünden itibaren yemek yemiyorummm
o gün kağıt tabak koycaklarmıs..alper_tim adlı üyeden alıntı
S&S
Alper senin için özel 3 katlı tabak yaptırmışler.Sürekli büfeye gidip gelip yorulma diye
ben rejimdeyim bişe yemicem
işte budur yaa teşekkür ediyorum burdan yetkililereFutureShock adlı üyeden alıntı
uluslar arası artçımız burdaymış kardeşim nerelerdesin hiç yoksun artıkalper_tim adlı üyeden alıntı
alperim benide listeye yazın olurmualper_tim adlı üyeden alıntı
Cihan Hoşgür
ben 5 gündür bişi yemiyom ona göre..
alper hepsini bitirme masa bana kalsın bariii
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
bu ne yaw ben gelmiom..aç kalcaz yaaaa
S&S
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)