iyiy valla ismi biz bulalım grubun başına alperi getirin olmaz öle şeyzuhtupasa adlı üyeden alıntı
iyiy valla ismi biz bulalım grubun başına alperi getirin olmaz öle şeyzuhtupasa adlı üyeden alıntı
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
taam erginim sen ol yaw..teror adlı üyeden alıntı
S&S
ben akşam mekana gideyim o zaman gerekli görüşmeleri yapim bakim zam falan gelmişmi zaten ne zaman oraya gitsem adamın gözü parlıyo direk hani ekip nerde diye soruyo ben yok şimdilik bir org. deyince suratı asılıyo gidimde sevinsin adamcağız
YAŞASIN AÇRİDERS
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
izmir ekibini kahvaltıya bekliyoruz kahvaltı sonrası biletlerimizi alcaz
bende gelebilirmiyim????
crocus ne demek tabiki gelebilirsin
herkese yer var
az kaldı kahvaltıya güncelleşelim
hade bakam bensiz rahat rahat yaparsınız kahvaltıyı ergin serkan alper abi kahvaltılıkların ambalajlı olanlarından çantaya kaskın içine neresi boşsa oraya malum haftaya izmir var yolda lazım olar
walla olmaz mustafa sensiz olmaaaaz..
S&S
birisi bana yardımcı olabilirmi lütfen?
1- pazar günü kahvaltı saat kaçta?
2- buluşma saati? ve yeri net neresi?(anadolu yakasından geleceğim için soruyorum)
3- izmire gidecek kişiler(bende yani)kahvaltıdan sonramı biletleri almaya gitcez?
not :izmir topic ğine yazdım ama topic de kimse olmadığı için cevap alamadım
13 ü pazar sabah 9,15 önürün oradayım inşallah..
ilk sayfada serkan-79 gerekli bilgileri vermiş kardeşim bakırköy ömürün orada olabilirseniz iyi olur..9,30 damarques adlı üyeden alıntı
olmadı leventteyim ben 8,30 gibi 1 veya 2 ninci köprü hangisinde nerede istersen seni aliim beraber gideriz.
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Kahvaltıcılara günaydın
Açım diyenler , acıkırım diyenler , aç olmasam da sağlam yerim diyenler ve aah bi brunch olsa da gitsek diyenler işte size fırsat !!!
İstanbulun en güzide semtlerinden biri olan Beylikdüzünde bruch keyfi size "Beni de ekle " yazacak kadar yakın !!!
Şimdi tek yapmanız gereken adınızı yazdırmak ve sınırsız eğlenceye katılmak !!!
Yaz dönemi kayıtlarımız devam ediyor
Bi aksilik olmazssa ordayız +3 Herkesi öptüm
Tuncel abi seni de arımızda görmek çok güzel olucak
vedat kaya adlı üyeden alıntı
hhahahah ben motoru sattımm ben kurtuldum...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
arkadaslar bende aranızda yenıyım bu pazar aranıza katılmak ıstıyorum ama kumburgazdan gelıcem beylıkduzu taraflarında mekana gelmeden son bulusma noktası olacakmı olursa saaat kacta ve nerde olayım yardımcı olursanız sevınırım lısteye ekleyebılırsınız +1
galiba cadde üstünde bekleyen nöbetçi oluo mekan için.karınca ezmez adlı üyeden alıntı
S&S
Kumburgaz tarafından gelen olduğunu zannetmiyorum.Zaten yakın sana.karınca ezmez adlı üyeden alıntı
Beko nun yanından yan yola gir.Üst geçitin altından sağa dön ( Bizimkent - Jandarma tabelası var ) Sağ dönünce ada gelicek ordan bi U yap köprünün üstünden karşı tarafa geç.Tekrar ada gelicek.Ada dan bi U daha yap (köprüye çıkarken) ilk sağa gir.Zaten motorları görürsün.
Not : çok güzel anlattım kendimle gurur duyuyorum
Bu arada listeye eklendin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)