yawww arkadaşlar ben açık büfe almasam sonaa bütün pazar günü akşama kadar kendime gelemiyom midemin başına bişey gelcek yawww
yawww arkadaşlar ben açık büfe almasam sonaa bütün pazar günü akşama kadar kendime gelemiyom midemin başına bişey gelcek yawww
gümüş600f adlı üyeden alıntı
abe yanlışlık olmasın 13 agustosa ertelendi kahvaltı
gardaş o zaman hzırlamaya başla sodaları 8-10 şişe olsun hemde elmalıFutureShock adlı üyeden alıntı
serkanada 8-10 şişe bizi anca keser akşama kadar içer dururuz
mustafa 0 ları eksik koyuyon 80-100 desene şuna beleş nası olsa içemedigimizi paket yapar eve götürürüz
yok la fıçırşok ısmarlıcaymış
Bütün organizasyonlar hep hafta sonu mu yapılmak zorunda Hafta sonları çalışıyorum izin almam olanaksız,Beylikdüzü kapımın önü ama ben gelemiyorum,yaz sonuna kadar bir organizasyona katılamazsam gözlerim açık gideceğim
Bir gün mutlaka ...
salı günleri (bugün) secret garden var işin yoksa koyul yola
secret garden şu silivrideki lokantamıdır.Biraz daha ayrıntı verebilirmisin.Eğen orasıysa,ben anca orda bulaşık yıkarım bizi aşar orası
Bir gün mutlaka ...
yok la orası deil aha burası tıkla ve gör http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16350
Orası bana çok uzak abicim,belki daha erkenden haberim olsaydı gelebilirdim.Ben avcılardayım.Bu taraflara yakın biyerde organizasyon yapın buluşalım masraflar benden
Bir gün mutlaka ...
Listeye beni de ekleyin
Floryada oturuyorum henüz motorum veya arabam yok. Nasıl ulaşabilirim size?
Hoşgeldin.igidu adlı üyeden alıntı
O taraftan gelen olursa atla arkasına gel.Ya da bakırköy den 76 no lu otobüse bin ya da tatilyadan geçen herhangibi bi otobüse bin.İndiğin yerden biz deni alırız.
tarih ertelenmiş.
yazın beni de o vakit
+1 ile gelirim. yerim içerim, giderim
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
merhaba.bende gelmek isterim bi aksilik çıkmazsa.yalnız yer bilgilerini daha açık verirseniz iyi olur.nu ilk olacağı için bilmiyorum.şimdiden teşekkürler.görüşmek dileğiyle.
Güzel bir gün olacağa benzer, 2 kişilik yer varsa yazın benide
kendini kendin yaz topiği açan herif 3. rüyasını görüyodur şimdiEyong adlı üyeden alıntı
ilk sayfada krokiler falan var nerde oturuyosun sen ben tarif edim yinede nereye nasıl geleceginirüzgar75 adlı üyeden alıntı
way beaaa bana haber bilem vermiyolar wayyy wayyy wayyyyy
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
herşeyden haberin varda bundanmı yokalper_tim adlı üyeden alıntı
SEN ŞİMDİ BİZİM İZMİRE GİDECEGİMİZİDE BİLMİYORUM DERSİN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)