bizde riva ya gidecez kahvaltı tarihi 13 agustos olacak 19 agustosta izmire gidecez yogun bi agustos bizi bekliyovedat kaya adlı üyeden alıntı
bizde riva ya gidecez kahvaltı tarihi 13 agustos olacak 19 agustosta izmire gidecez yogun bi agustos bizi bekliyovedat kaya adlı üyeden alıntı
kesinkille.. budur..zuhtupasa adlı üyeden alıntı
hadi kahvaltılarınızı alıp gelin...
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Evet arkdaşlar buraya adını yazdıran herkezi riva ya bekliyoruz.Brunch 13 Ağustos a ertelenmiştir.Ama başlığın ismini nasıl değiştiricem.Adminlerim Modlarım bi yardım etsin.
13 Ağustos için kayıtlarımız devam ediyoooorrrr
abi zaten eylülde yağışlar başlar..serkan79 adlı üyeden alıntı
yavaş yavaş motor sezonunu kapatıım ben kendi adıma..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
anaaaa vedat sendemi gelion... fırça yeme sonra sagda solda.. gel kardesim gel.. ne olursan ol yine geeeel..vedat kaya adlı üyeden alıntı
S&S
motor coktan cıktı abi...serkan79 adlı üyeden alıntı
ayrıca bu ben degilim bu arkadaş kapıdan girmeye çalışmış..
ben kelebek camından girmeye çalıştım giremedim..
Heralde uzaktan komandolu motordu o
Abi adam koskoca yolda geldi benim arabamı buldu çarpmak için.Allah tan o sıra yere düşen sigaramı almak için eğilmiştim de ufak sıyırıklarla atlattım kazayı :
şimdi riva gezisiyle çakıştı kahvaltı..tarih ertelenecek mi?
[SIZE="2"][FONT="Century Gothic"][COLOR="Purple"]"mea mihi conscientia pluris est quam omium sermo"
vicdanım ve bilincim,dünyanın tüm öğretilerinin üstündedir [/COLOR][/FONT][/SIZE]
Ertelendi bile ama başlığın adını değiştiremiyoruuuuuuuummmmmByzanthion adlı üyeden alıntı
Byzanthion adlı üyeden alıntı
EVET KAHVALTI TARİHİ 13 AĞUSTOS
Yüksek mercilere başvuru yaptım inşallah değiştiricem başlığın tarihini.Beklemede kalın
Eee? Bu pazar ne yiycez? O kadar da hazırlamıştım kendimi
riva da yicez artıkındemonicdreams adlı üyeden alıntı
işiniz gücünüz yeme içme yaw..
S&S
tabe yicez abe motor kullanıyoz kalori yakıyoz 6.5 kilo vermişim motor üstündezuhtupasa adlı üyeden alıntı
Sonunda başlık değişmiştir.
13.06.2006 tarihine ertelenmiştir.
İlgilenenlere teşekkürleri.
Kayıtlar devam ediyooooorrr anacııımmmmm
bayadır kahvaltı yapamıyorum en yakın zamanda görüşürüz umarım
bu pazar riva gezisi olması lazımdı geçen pazar zaten ağaç olduk maslak bp de
alonso adlı üyeden alıntı
bu defa kesin olacak inşallah..
BP de görüşürüz..
neee kayıtmııı yazmadınmı yoksa dahaa..FutureShock adlı üyeden alıntı
S&S
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)