34 Ad 6116-gri Mercedes E Dikkat!
Reklamlar
-
26 Temmuz Çarşamba günü saat 19:15 civarı babam dogma ile erenköy-bagdat caddesinde sol şeritte giderken orta şeritteki 34 AD 6116 plakalı GRİ MERCEDES E 200 COMRESSOR bizim şeridimizi ihlal etmeye başladı.
İçinde 25 yaş civarı 2 erkek vardı.Babam sıkıştırıldığımız için durduğumuz bir ara aracın sürücüsüne eliyle işaret ederek "burası bir şerit burası da bir şerit" dedi.
Sürücü alaycı bir tavırla "allah allah...motorlar içinde mi?" dedi.
Babam "evet" deyince ".iktir" deyip gazladı.
Daha sonra sert bir şekilde benim önüme geçti...
Trafikte bu tarz insanlar oluğu müddetçe biz motorcular kesinlikle güvende değiliz.
Artık motorların trafikte araba ile eşit haklara sahip olduğunu insanların anlaması gerekiyor...Artık sesimizi çıkartmalı birşeyler yapmalıyız...Tabi yasal yollar aracılığıyla.Trafikte sıkıştırılmak,üstümüze direksiyon kıvrılması,biz yolda değilmişizcesine boş yolda bize çarpılması,burası senin şeridin değil emniyet şeridinden git diye azar yememiz hatta küfür işitmemiz....Canımıza tak etti artık...
Lütfen artık buna bir son vermek için bir çözüm yolu bulalım..
Mt ailesinden destek bekliyorum...
34 AD 6116 plakalı GRİ MERCEDES E 200 COMRESSOR e dikkat edin lütfen!
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Reklamlar
-
gecmıs olsun bagdat caddesınde ole tıpler cok dıkkatlı olmak uzak durmak lzm
-
burcu merak etmeeeeeeeeeee
söz görürsem kulağını çekicemmmmmmmmm
GERİ GERİ KOŞMAYA BENZER BU HAYAT BİRAZ YAVAŞ TAKILMAAAA:bounce:
-
Şeride Tecavüz asli kusurdur.
Ben kaza yaptığımda kusur diğer tarafta görüldü şeride tecavüz suçundan.
Asli Kusurlu Sayılan Durumlar Nelerdir?
1-Kırmızı ışıklı trafik işaretlerinde veya yetkili memurun dur işaretinde geçmek.
2-‘Taşıt Giremez’ trafik işareti bulunan karayolunda veya bölünmüş karayolunda karşı yönden gelen trafiğin kullanıldığı şerit, rampa ve bağlantı yollarına girmek.
3-İkiden fazla şeritli taşıt yollarında karşı yönden gelen trafiğin kullandığı şerit veya yol bölümüne girmek.
4-Arkadan çarpmak.
5-Geçme yasağı olan yerlerden geçmek.
6-Doğrultu değiştirme manevralarını yanlış yapmak.
7-Şeride tecavüz etmek.
8-Kavşaklarda geçiş önceliğine uymamak.
9-Kaplamanın dar olduğu yerlerde geçiş önceliğine uymamak.
10-Manevraları düzenlenen genel şartlara uymamak.
11-Yerleşim birimleri dışındaki karayolunun taşıt yolu üzerinde, zorunlu haller dışında park etme ve duraklama ve her durumda gerekli tedbirleri almamak.
12-Park için ayrılmış yerlerde veya taşıt yolu dışında kurallara uygun olarak park edilmiş araçlara çarpmak.
-
Bu yaratıkların maalesef sonu yok.Organize bir müdahale olması gerekiyorki anlasınlar.Sana veya başka bir motorcuya yapılan tehlikeli hareketlerin sonunda mutlaka bir uyarı olması lazım.Senin şu an yazdığın problem aslında bir suç duyurusu kabul edilip yaratığa okkalı birceza olarak geri dönmeli.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
Nasıl bir şehir oldu burası.Sanki öküzleri seçip İstanbul a vatandaş yaptılar.
En azından sana ve babana herhangi bir şekilde zarar vermemiş olmaları sevindirici.
Polise şikayet et desem kendim biliyorum birşey olmaz.
Arabanın yerini bulabilsen git kaportaya natürmort çalış desem o da bize yakışmaz.
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
-
terbıyesız ınsan ıste ne olcak ya bu muhabbet baska nerede var acaba neden bızım ınsanlarımız boyle acaba. işte yakısmıyo bıze soylenecek cok söz yapılacak cok muamele varda olmuyor. bulsan azını burnunu kırsan neye yararkı. onlardan ne farkımız kalır. ya sabır
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
-
bu gibi durumlara hepimiz maalesef maruz kalıyoruz...
bir kaç gün önce benzin alıyorum.motorun üzerindeyim,benzin tabancası depoda takılı vaziyette.arkama bir lada yanaştı bana korna çalıyor.,ne var diye geri dönüp baktım bana bu sefer el işareti ile ilerle der gibisinden hareket yapıyor..ne diyosun diye bağırdım... bana hala ileriçeksene kardeşim diyo....yanaşamıyorum diyor.. sen misin diyen....
o ara tabancada bitirdi yakıtı..
geldim bunun yanına , açtım kapısını derdin ne senin bunun bir araç olduğunu görmüyormusun lan diye bağırdım...tık yok...az evvel savaşçı ruhu taşıyan şahıs o değil...sanki bir kuzu....tamam abi dedi sadece o kadar..pompacılarda adama
çıkıştılar biraz....neyse sonuçta dikkate alınmıyoruz,hiç bir şekilde..
ama bu sıkıştırmalar için var kafamda bir iki düzenek....
aytek abiye selamlar,özledik muhabbetini.....
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
26 Temmuz 2006, 22:21
Polise şikayet et desem kendim biliyorum birşey olmaz......Demiş HAMMER ama
Ben buna katılmıyorum kesinlikle.Polise ulaşın ve derdinizi güzelce anlatın,bunu 155'e yapın,değerlendiriliyor ve cezası kesiliyor,ben şahidim. Anlatılan konuda ayrıca hakaret ve kasıtlı tehlikeye düşürme var,Üşenmeden bıkmadan Mahkemeye verip,cezalandırma yoluna da gidilmeli.Artık heryerde kamera var,suçlu suçunu inkar edemiyor,siz yeterki hakkınızı arayın ÜŞENMEDEN !!!!!
-
26 Temmuz 2006, 22:25
Sallandiracaksin denyolari, bak bidaha yapiyorlarmi,,,,,Bunlarin topu serefsiz
-
26 Temmuz 2006, 22:37
ahh ah çok atladım kaldırıma üstüme sürenlerden bi tanesi bigün sıkıştırdı el yaptım durdu bende indim motordan yanıma geldi ne dedi biliyormusunuz ZATEN GARİBANSIN ..vaybe garibanım abicim garibanım ama senin gibi vicdansız kendini bi ... zanneden insan olamamış biri değilim gönlünü motosiklet sevdasına rüzgar sevdasına bırakmış kimseyi üzmeyen kırmayan garibanım...
geçmiş olsun arkadaşım babacığada selam...
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
26 Temmuz 2006, 22:41
malesef bu tip insanlar çok.vücutlar farklı olsada kafa yapıları yani düşünceleri aynı.altındaki araçla daha bir güçlü hissediyorlar kendilerini.geçmiş olsun.iyi daha ileri gidecek bişeyler yapmamışlar.
-
26 Temmuz 2006, 22:50
böyle o.cocukları bana denk gelmezki anasını satim
kafasını gözünü kırim atim yol kenarına yok abi sonra bana kötü adam muamelesi yapıyolar
varya bi denk gelsek o p.çle yolda nolur sanki ya kask nasıl takılır uygulamalı bir şekilde anlatim deli oluyorum ya
neyse çok geçmiş olsun
çözüm ben buldum böyle i..elere karşı camı açıksa yavaşça kaskı çıkartıyorum suratının tam ortasına gelicek şekilde geçiriyorum kafasına sonra sağa çekip ağlıyo falan camı kapalıysada camı açıp aynasını alıyorum ki bi dahaki sefere daha dikkatli baksın sağına soluna diye.....a.q.o.ç.p.e.i.ler değişik bir küfür bulmuş oldum
neyse geçmiş olsun
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
-
27 Temmuz 2006, 00:32
çözüm önerisi olan yok mu arkadaşlar???
yasal yollarla dikkatlerini çekecek bir şey?
-
27 Temmuz 2006, 00:36
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
çözüm önerisi olan yok mu arkadaşlar???
yasal yollarla dikkatlerini çekecek bir şey?
Bu olur mu?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
27 Temmuz 2006, 00:45
Burcuuu
geçmiş olsun
geçen pazar darülaceze den sonra taksime çıkıp bizi farkedin pankartları açtık dolmabahçede basına demeç verdik cumartesi de okanbayülgenin programına gideceğiz
adım hıdır elimden gelen budur -----ama bu pilaka bulunursa haber ver lastiğindeki iki üç .....deliği benden
-
27 Temmuz 2006, 00:58
ne insanlar ya da insan kılıgında hayvanlar var yaaaa.
cok gecmıs olsun umarım tekrarı olmaz
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
-
27 Temmuz 2006, 01:42
Hepinize teşekkür ederim...
dostdark adlı üyeden alıntı
Burcuuu
geçmiş olsun
geçen pazar darülaceze den sonra taksime çıkıp bizi farkedin pankartları açtık dolmabahçede basına demeç verdik cumartesi de okanbayülgenin programına gideceğiz
adım hıdır elimden gelen budur -----ama bu pilaka bulunursa haber ver lastiğindeki iki üç .....deliği benden
Vay vay vay ben Bodrumdayken neler neler olmuş...Tüh ya kaçırmışım.Avazım çıktığı kadar bizi görün diye bağırmak isterdim ama kısmet değilmiş :(
-
27 Temmuz 2006, 01:55
burcu abla geçmiş olsun umarım bidaha karşılaşmasssın böle durumlarla!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler