slm bende gelırım amam bırı benı bır yerden alsın oraları bılmıyorum pazar gunu ıcın
ne getırelım yanımızda onada karar verın
slm bende gelırım amam bırı benı bır yerden alsın oraları bılmıyorum pazar gunu ıcın
ne getırelım yanımızda onada karar verın
ben d motorsuz hiç gitmedim muritu, seni boy'un tarifine yönlendirebilicem ancak, kadıköye, ordan dolmuşa
imza, safrane
pazar bulusmasi nooldu?hic bi sey yazilmamis?gelmiomusunuz izmite?
Manic Depression Is Touching My Soul...
birinin önderlik etmesi lazım. herkes yer zaman belirleyın gelelimdiyor. biri suraya su zaman diyecek.
ben derim ama motosiklet almadan diyemem.
iki tekeri seviyorum.
Pazar buluşması olmadı çünkü forumdaki bu kadar adamdan adam(!) çıkmadı. Buluşmak isteyenlerin motoru yok, motoru olanların isteği yok. 6918 üyemiz var ma buluşup biryerlere gidecek birkaç kişi bile bulamadım. Pes doğrusu!
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
ben gelirdim, ama motor yavaşlatio sizi işte, bilsem gıcık olmayacağınızı gelirdim
imza, safrane
yok artık!! kimse buluşmadı mı bugün?? benim deiçi gitmişti izmit falan.. chpy'ye de uğrarlar diye... neyse artık haftaya falan yaparız bişeler.. ben bugün motoreast'in bir eğitimine girdim tam gün.. çok güzel ve yorucu geçti.. eğitim şart.. meğer benim virago bile yılan gibi (e tabi ben kullanınca) slalom yapıyomuş..
ben chopynin yanina gittim sinavdan sonra...takildim 2 saat kadar...bahcede cekirdek citledik...shadowla tur attik...arkadaslariya tanisdim...bla bla bla...
Manic Depression Is Touching My Soul...
Bensiz bir yere gidemiyorsunuz ya şu elim iyileşsin motoruma kavusayim her yere giderizboy adlı üyeden alıntı
eplenin bakalım ben bir motorumu alayım o zaman görüşürüz her hafta buluşma başlığı açmayan ne olsunn
ya bekleyın şu mayıs ayı gelsin buluşalım tekrar ozaman motorum geliyoda...
gideriz tabikide skull sen yeter ki iyileş
imza, safrane
Gideriz gideriz diyorsunuz biryere gittiğiniz yok leeeeyynnnn Ben hergün işe motorla gitmeme, motorun üstünden inmememe rağmen haftasonu bile biryerlere gitmek istiyorum. Hadi beyler hanımlar... Havalar ısındı ona göre...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
uzak mesafelerde arkası boş biri gerek bana, yok yavaş gideriz diosanız amenna, gelirim kendi motorumla da, yakın mesafelere ztn gelirim
imza, safrane
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)