olcan geliyorsun dimi ne zamandır görüşemedik
olcan geliyorsun dimi ne zamandır görüşemedik
Akşam ben de erken gelenlerden olurum, motorla gelsem Motosiklet.net yeleğimi sandalyeye asar insanların kolay toplanmasını sağlardım
Ama araba ile geleceğim. Dur lan, yeleği yine yanımda getirebilirim
Erken gelmeye niyetliler varsa 7 gibi oralarda olurum, kalabalık olmadan iki sohbetin belini kırarız.
Bu arada whatsapp gurubu var mı? beni de alın, beni de ekleyin diyen arkadaşlar var. Lan ben 5 kişilik whatsapp grubunu takip edemiyorum iletişim için, MT İstanbul whatsapp grubu acemi birliği asker koğuşu gibidir. Nasıl takip ediyorsunuz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:45 ----------
Walther olmasın o
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
ben baya geç gelenlerden olacağım sanırım :(
koştur koştur,
Gelen misafirlerim olursa Alper ağırlar artık,
Feminist diyerek atan tutanlarda gelsin de bir göreyim arkadaşları
P.S bütün modlar geliyor gibi, yönetim toplantısını da aradan çıkaralım bence, Erhan dahil
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
bende fakirim gelebilirmiyim motorum dilekolay pcx 125 cc
hemde maaşlı insanım
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Bende bu aksam saat 18.30 gibi Kağıthane'den araba ile çıkacağım, ve geri döneceğim, eğer ulaşım problemi olan var ise, 1-2 kişi de ben alabilirim.
korkmayın motorlarınızı almayacağım,
lucas ın 50 lik yeter,
siz oyalarken olcay ın bagaja atarız.
gözüm toktur.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Sağanak yağışlı hava. Yağmurluksuz gelecek olana Allah bulut göstermesin.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
ben kartaldayım beni arabasıyla alıp geri bırakıcak yemek ismarlyacak kız varsa gelmek isterim
bir daha benzer bir toplantıya giderseniz tedarikli gidin,
metrekareye 5 moderatör düşüyordu.
normalleri yetmiyor bir de süper olanları vardı.
güzel akşamdı,
hepinizi görmek güzeldi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)