yarın ben bahçeköy sapağında sizleri sapık bi şekilde bekliyor olucam inşallah heheh
ortanıza dalcam arabamla önümde eskort arkamda eskort ohhhh havamı bascam
yarın ben bahçeköy sapağında sizleri sapık bi şekilde bekliyor olucam inşallah heheh
ortanıza dalcam arabamla önümde eskort arkamda eskort ohhhh havamı bascam
Bugün, dünden farklı olalım, gelişelim...
Barış bu küçük bir piknik ve herkez kendi yemeğini ve çayını kendi getiriyor getiremiyenler için orman girişinde satılıyorccbbdd adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
ama benim param yok otLamsan oLur mu ? maLum ay sonudostdark adlı üyeden alıntı
günaydın arkadaşlar ben yola çıkıyorum.. hadi bana hayırlı kazasız belasız yolculuklar
ehe mesajıda değiltim.. Kazasız beLasız gittim geLdim.. evim evim güzel evim
evet arkadaşlar süper bir piknikti her ne kadar sorun çıkartsada benim ufaklık erdoğan abim saolsun hallettik öncelikle bunun için herkese teşekkür ediyorum.
gelelim pikniğe ben kendi ailemle bir yere gittiğim zaman bu kadar eğlenemiyorum gerçekten bak bu gün o kadar çok mutlu oldumki dostlarımla birlikteyken anlatamam bir de sabah çıktık TV makinasından gerçi ben içeriye girmedim gece sabaha kadar dolaştım yeşilköyde sahilde bi şişe kırmızı çay içtim çıktım geldim kanal d nin oto parkına saaat 3 falandı 6 ya kadar arkadaşların çıkmasını bekledim sevdiklerimi gördüm ordan çıkışta çorba içmeye gidecektik akaltekeyle lak telefon
- baba naber
-ii bana senden
-nolsun be motor sustu çalışmıyo ikitelli yakınlarındayım
-ii tam neresindesin dünya dağıtımı geçince az ilerdeki arnavutköy yol ayrımının ordayım
-ok bekle geliyom
gittik baktık çalışcak gibi durmuyo
neyse çektik motoru beyoğluna evinin önüne getirdim bıraktım
o yüzden de çorbacıya gelemedim
sonra yanımda olan bir arkadaş vardı onlarda beyoğlunda oturuyo oray gittik yattım biraz uykusuzum piknikte uyumayim dedim ana bi yattım saat 12:13 soner abi arıyo nerdesin uyuyom arkadaştayım
gelmiyonmu gelmezmiyim ya 10 15 dk ya ordayım.
atladım motora bastım 14 dk sonra maslak BP deydim
çıktık yola gittik piknik alanına yedik içtik eğlendikk makaramızı yaptık motoru bozdum onu yaptık kısacası çok güzel bir gün geçirdik herşey mükemmeldi
çıktık dönüş yoluna belgrattan çıkışta kemerburgaz yoluna girdik o yollarda benim çocukluğum geçti her gördüğüm kamyonda aklıma babamla yaşadığımız anılarımız geldi duygulandım bayağı bir an dedim çekim sağa bi yere oturayım şurda gelen geçen kamyonları seyredeyim sonra dedim boşver abi bizim arkadaşlar yanlış anlar sorun çıktı falan zannederler hep beraber durmayalım yolda sakat olur diye vazgeçtim kendi kendime giderken gözlerim doldu tekrar yaşadım babamın acısını
şimdi bana herkes kızıyo neden yavaş gitmiyosun diye babam çok ağır giderdi yılların şöförü ömrü direksiyon başında bitmiş bir adam kimisi söylemek istemez babasının işini ben gurur duyarım babam kamyon şöförüydü demekten çünkü o bu dünyada tanıdığım en temiz kalpli en saf adamdı hani derler ya iyilerin ömrü uzun olmaz diye aynı o hesap işte 05.05.2001 taksim kazancı yokuşu freni boşalan kamyona sürücüsü sağ kapıdan binip aracı kontrol etmek isterken sol tarafından bir taksiye çarpınca inşaat kompresörüyle kamyon arasında sıkışıp can verdi.
ben şimdi niye hızlı gidiyorum biliyomusunuz, intikamımı belki bu şekilde alıyorum kendimce yollardan.....
ben şimdi neden yavaşlayamıyorum biliyomusunuz......bende bilmiyorum.........
bildiğim herşeyi babam öğretti bilmediklerimse hala benim........
bu gün o yollardan geçince hep aklıma bunlar geldi paylaşmak istedim
başınızı ağrıttığım için özürdilerim......................
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
sonercim,seni artık ağaç tepelerinde görür olduk.TARZAN gibi gözüküyosun harbiden özeline bak.sevgiler
Alona&Reha
şükrü biz bir ailleyiz
ve seni çok seviyoruz
KAMP ADAMLARI
sevdim bende.. Arkadaşlar gerçekden hepinize çok tşk ederim. inanılmaz zevk aldığım uzun zamandır eğLenemediğim kadar eğLendim.. herşeyiyle çok güzeldi. tşkler hepinize..
dostum asıl biz sana çook teşekkür ederizLoft adlı üyeden alıntı
izmit teen taa buralata geldin
sen tam bir KEYİF ADAMI sın
KAMP ADAMLARI
katılım çok azdı ama özdü hiç bayan olmadığı için erkek erkeğe bi eğlence oldu çok güldük çok eğlendik ve çok güzel bi gün geçirdik. tüm katılan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Bir uçakta Bir fransız, bir alman, bir ingiliz, bir hollandalı ,bir rus , bir iranlı birde bizim erdoğan varmış ...............
Peki erdoğan ne yapmış..?????
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
ne yapsın tamer abi
hepsinin motorları tamir etmiş.
Selam.Valla Tamer sabah karşı pert vaziyette eve geldi.
Tüm hazırlıkları ben oturup yedim
Camadan Chomcoku getirmeyince canım ısrar etmek istemedi.Bi başıma napcam orda diye
Tamerin içinde kaldı garip
eylenmenize sevindim..
resim yokmu resimm beya...
benim moraller sıfırın altında..
cumartesi cıkardım motoru mert le cıkıp otobana biraz hız yaptıkki özlemişim
dönüşte kasiste motoru yatırdım yan grenajşarda bişi yok şükür dizimle tuttum motoru ama ayna gitti..gene tamirciye bıraktım bugun ayna takılacak..
o yüzden gelemedim..birdahaki sefer kendimi affettiririm umarım..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
abi sen bi kurşun falan döktür motora bi nazar var bak sölemedi deme cidden bişiler var birinin ahını falan aldıysanda git helallik al başına bişi gelcek vallavedat kaya adlı üyeden alıntı
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
abi her kimse cıksın helallikmi canmı ne istiyorsa veriim..cuk_o adlı üyeden alıntı
bıktım yaaa..
malında parasında değilim..
düşünce canımın yanmasında da değilim..
bozulan moralim yüzünden hayata karamsar bakıyorum..
bu defa daha kötü kullanıyorum motoru..
şu keskin dönüşleri düzeltmem lazım yoksa yakacam bu motoru..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
evet herkese günaydın
demekki ayda bir erkek erkeğe piknik yapmak iyi olacak
makara kukara şarkılar fıkralar mangallar çayyylaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
KAMP ADAMLARI
EVE GİDİNCE MORARAN GÖZLER
uykum var benim ya.. işten kaçıpda arabayı otoparka çekip uyusam mı ne
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)