yok abi tam donanımlı bir kaç ambulans acil müdahalaler içinLoft adlı üyeden alıntı
yok abi tam donanımlı bir kaç ambulans acil müdahalaler içinLoft adlı üyeden alıntı
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
cuk_o adlı üyeden alıntı
bence bu gidişle bir kaşda yetmiyecek
Bu işin sonunda yassı eşşek diye bize özgü bir oyun çıkacak
KEYİFLİ YASSI EŞŞEKLER
KAMP ADAMLARI
günaydın MTTTTTTTT....
bu akşam çay..
yarın TV..
pazar piknik...
pazartesi iş...
salı iş..
çarş...
işmiiii bu yaaaaaa....
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
vedat kaya adlı üyeden alıntı
Günaydın Vedat.. Valla sabah bende bu konudan yakındım evden kovduLar ona göre fazLa budaklandırma sonu kötü gidiyo
ya çalış çalış nereye kadar ya
yapılırmı bu abiye be yürü abi
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
evttt Camadam tatilden döndüüüüü
KAMP ADAMLARI
paylaşım için saol çok güzel ve büyüleyici bir yermiş bir ara gezi planlarımıza burayı da dahil edelim bari biraz uzak ama
gerçekten süper bir yer
özellikle ilkbahar ve sonbaharda inanılmaz güzel oluyor
spor yapmak istiyenler içinde göl kenarında koşu parkuru ve jimlastik aletleri var
hele bir iki dost sabah kahvaltınızı ormanda yapmak isterseniz nefis bir güne başlarsınız
KAMP ADAMLARI
evet arkadaşLar mesainin bitmesine 1 Saat 13 dakka var Dostdark ben şimdi pazar günü için idman yapıcam, ızgara yapmışlarda arkadaşlar yeme idmanı yapıcam acıkanLar buyursun
Afiyet şeker olsun kardeşimLoft adlı üyeden alıntı
Yanında da bol buzlu çayını içersin
Bizde belgırat da mangaldan sonra izmit den dostlarımızın getirdiği pişaniyeleri midemize indireceğiz
KAMP ADAMLARI
bilmeemmmmmmmLoft adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
tamam tamam duygu sömürüsü yapma gelirken aLırım 1 2 kutu ama inşallah ben yememdostdark adlı üyeden alıntı
evet arkadaşlar son durum nedir...
piknik yapıp mangal yapıp..
top oynayıp ip atlayıp..
salıncak yapıp..
ağaçları kesip ..
yerine bina yapıp..
onları satıp..
köşeyi dönüppppppp
bla bla bla bla bla bitmiyor işler yaaa bitmiyorrrrr... ..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Evet sakin bir piknik için hazırmıyızzzzzzz
hemde ne sakinnnn
KAMP ADAMLARI
hazııııııııııııııııırrrrrrrrrııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzz
ben gidiyimde kendime bir pişmaniyecide iş buLıyım yarın için
soner herkes kendi mamasını kendimi getiriyor nedir abi durum ona göre...
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
ccbbdd adlı üyeden alıntı
ben otlakçıyım ccbbdd birde sabah kaçta çıkcan? istersen buLuşanlım beraber devam edelim uyarmı sana ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)