kedi pişiriyo ya inanmıyorum satanist bu adam he
heyyyyyyyyyyyyyyy milletttttttttt koşuuuuuuuuuuuunnnn akşama fırında kedi vaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
Mırmır kebappppppppppppcuk_o adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Soner Misafirlerim Giderse Pazar'a kadar bende gelirim.
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
beklerim abi misafirlerin gitmezse onlarıda getir çok sakin güzel bir gün olacakRahmi&Halime adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
dostdark adlı üyeden alıntı
abi kediye benzer bir haLim mi var yaf resimle çağrıyorsun beni
yok dostum yaa ben mangalı yaktım tam resmini çekiyordum geldi yattı pist mist dedim ama kaçmadıLoft adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
pirzolanın birini kaptı kaçtı çakalLoft adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
vay çakal halbuki ne kadarda kedi gibi duruyo
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
+ 2 daha benden :D
bunlar hep böle zaten masum ama hınzır :Dcuk_o adlı üyeden alıntı
iznik mt te selamlarrrLoft adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Abi resmen calışıyosun yeri gidip görmüşsün ve fotolar harika
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
günaydınnnnnnn..
abi günlerdir bişi yemiyorum..
kedi çakal farketmez yerim..
akşam arkadaşım tokalaşmak için elini uzattı yemişim farkında değilim..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
evet ben hamağımıda getiriyom rahat rahat uyuyayım die. vermem ona göre kimse kulanmasın
hamakmııı şeeeyy kardeşim bak benim ayagım uf oldu ama...Loft adlı üyeden alıntı
ben biraz (şöyle 8 saat) sallanayım sen gene al olurmu..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
hmm demek öle tmm biz dönerken gece orda kalırsın bol bolda sallanırsın hamaĞındavedat kaya adlı üyeden alıntı
http://www.superevariders.com/html/m...ic&t=775#28188 bbakın ders alın pikniğe giderken haline bak adamın
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
aslında yola güzel girmiş ama fazla yatmış RACE motor değilki..
getti yan grenajlar...
bence o resimde motor bilinçli olarak düşürülmüş çünkü düşen adamın elindeki fotoğraf makinesinin kumandası gibi duruyor dikkat ederseniz adam düğmeye basıyo resmi çekiyo çekerkende düşüyo ne kadar dramatik
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)