Aynen öyle dostum sen bu işi biliyorsun.........bravo sanacuk_o adlı üyeden alıntı
Aynen öyle dostum sen bu işi biliyorsun.........bravo sanacuk_o adlı üyeden alıntı
Çalışma sistemimi öyle bi ayarlamıştımki Pazar günü piknik yapayım diye göbeğim çatlamıştı.Piknikten sonrada Çanakkale'ye uçacaktım.İptal oluncada çöktüm desem yeri var.Bende kenarından geleyimde mangalda sucuk-sosis-kanat falan atalım dimi yani! Yaz Soner'cim nacizane benide.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
dostdark eğer motor tamirden çıkarsa benide ekLe bende geLiyim
günaydın MTTTTT...
temiz hava orman kuşlar çiçekler..
bana iyi gelecek bu aralar moreller bozuk..
malumunuz topal ördek modundayız..
yemek konusunda korkularım var taş üstü müstü mangal diyonuz aç kalmayalım millet..
gerçi şehrin göbeği olmadı tavşan geyik vurur çiy çiy yeriz..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
ulan soner iciyon mıcıyon ama adamsın be helal sana icmeyenleride görüyoz abi adamların ne olduğu belli değil ve neyin peşinde olduklarıda
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Günaydın Vedatvedat kaya adlı üyeden alıntı
yemek konusunda endişe etme belgırat ormanı bünyesinde geyik koruma ve üretme yeri var olmadı yakalarız birini
mangalda geyik kanat
motorun çıkmazsada gel istanbulun göbeğiLoft adlı üyeden alıntı
bin minibüsa in maslakta motoların birinin arkasına atla
oyyy oyyyy oyyyDARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
şimdiden karnım acıktı
KAMP ADAMLARI
zaten hiç hafta sonu çalışmak zorunda olanları düşünmeyin iyi mi ..
ben ki + eşim; tam keyif insanlarıyız... ... yazık bize ...
olurrrrrrrrrmuuu beeeeeeeeeefear_factor adlı üyeden alıntı
abicim seni düşünmeyen kimmiş her çarşamba yapılan galatada alemciler tarabya da ...... şarkısını söylüyoruz ya der saadette hiç gelmedin galiba gerçi bu haftaki der saadet iptal oldu yoğun istek üzerine onun yerine daha sakin bi yerdeyiz cuma akşamı http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=18527
burada gelebilirseniz çok seviniriz eşinize selamlar
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
cuk_o adlı üyeden alıntı
eyvallah...
bi de komşu çıktık iyimi
ben yön özürlüyüm ortaköy'den sonrası benim için balta girmemiş orman gibi ( burada balta ben oluyorum galiba )... bütün iş güç halkalı - bahçeşehir - avcılar şeytan üçgeninde olduğundan keşfedemedim bitürlü tarabya taraflarını...
neyse yakınız zaten bi ara bizi de takarsın peşine
ip getiim salıncak malıncak (malıncak ne demekse )...
yiyecek bulamassak diğer masalara kedi misali sarkarız gene karnımız doyar..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
bir aksilik olmazsa gelirim +1 ile...
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
Ya abi naptınız böyle ya.Ben cumartesi semiz kuma gidiyorum.Anılarımızı yad etmeye.Şimdi piknik olayı çıktı.Nasıl olacak ya.Siz söyleyin ben yapayım.Çok kötüsünüz
sagolasin Sonercigim, bana istersen cok gizli deyil ise ya özelden ya msn den bi mesaj ile nummarani gönderirsen cok sevinirim.dostdark adlı üyeden alıntı
all you need is love
Alo dostdark:0538 617 14 85intercom adlı üyeden alıntı
levent ama numarayı kimseye verme tamam mı
yafu zaten sezon sonunda yaza veda kampı yapacaktıkjudas25 adlı üyeden alıntı
neyse İsmet yer ayırdıysan size iyi eğlenceler
bari bu cuma akşamı eyüp e gelde Tamer abimizin sohbetlerinden mahrum kalma
KAMP ADAMLARI
Cuma günü bi aksilik çıkmazsa eyüpte sizlerleyim inşallah.Detayları orda konuşuruz artık.
Aktiviteler
*ip atlama
*yakar top
*istop
*uzun eşşek
*salıncak
gerekli malzemeler
*mangal
*35cc çay
*et,tavuk,sucuk,köfte.....
*patlak top
*çamaşır ipi
*çizgili pijama
*piknik tüpü
*çaydanlık
cuma görüşürüzjudas25 adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
judas25 adlı üyeden alıntı
dostum yanlış topiğe yazmışsın sanırım ama neyse ekledim senide listeye
tabi abi istersen sabah oralarda bi yerde buluşuruz ordan gideriz bana her türlü uyar zaten buluşma yeri 1.levent bp diilmi orayı biliyosundurfear_factor adlı üyeden alıntı
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
adam çalma adam çalmacuk_o adlı üyeden alıntı
git otobüs durağındakilerin isimlerinide yaz
KAMP ADAMLARI
ne çalcam adam zorla bende gelcem dio benmi dedim alla alla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)