amanın soner sen naapıyon bizim evin bahcesi olmaz..
nedenini biliyon evdekiler desem anlarsın dimi..
amanın soner sen naapıyon bizim evin bahcesi olmaz..
nedenini biliyon evdekiler desem anlarsın dimi..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
ama ne matrak olur birsürü motor tolanmışız bahçede vedet vedet diye bağırıyoruzvedat kaya adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
tamam YAZ benide, yalniz Noela nin türkce kursu 14:30 kadar.... yani ben sizinle gidemiyecegim. ormana gelip kokuya dogru ilerleyip sizi bulurum insallah
all you need is love
tabi tabi sonrada tv de aile meclisi kararıyla bahcede asılan gencin hazin hikayesini dinlersiniz..dostdark adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
sonercim. bu dünyada üç kere yüzüm güldüdostdark adlı üyeden alıntı
1: alona ile evlendiğimde
2:oğlum murat doğduğunda
3:sizleri tanıdığımda...
nolur mahçubiyet gibi şeyleri düşünmeyin..sizleri seviyorum
Peki sizinkiler okanbayülgeni seyretmiyecekler mi veya zap yaparken tesadüfen görme ihtimalleri yok muvedat kaya adlı üyeden alıntı
hem gizleniyorsun hemde tv lere çıkıyorsun
bulanadın alo dersin sizi alırımintercom adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
abi gitmicemki..dostdark adlı üyeden alıntı
kuzene gidicem telefonla katılıcam adımı değiştiricem..
gidermiyim yanarım mazallah..
Reha abi bizde sizi seviyoruz biz kocaman bir ailleyizchopper250 adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
oh be dostlar.... kac gündür sizleri özlüyordum, geldiniz canlandirdiniz buralari. birdaha AYRI KALMAYIN !!!!!
all you need is love
iptal varmı kardeş bilelim ona göre plan yapalım
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Levent biz ayrı kalmayız Keyifli pknikler geziler kamplar yeni başlıyor yeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiintercom adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Yahu arkadaşlar pazar günü Şöyle orman havası alıp dinlenebileceğim bir yer tavsiye edebilirmisiniz. Yada bildiğiniz bir organizasyon varsa katılabilirim.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Tamer abi orman havası kuş sesleri ve güzel dostlar tek adres belgırat keyif pikniğiakalteke adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
soner abi kaç kişi olduk liste çogalıyormu
aydın çok kişi olmamıza gerek yok zaaten KEYİF pikniği yazdığım için birçok kişi gelmeyecektiraydinolmez adlı üyeden alıntı
önemli olan dostlarımızla güzel bir gün geçirmek ve sohbet etmek
eski dostlarımızla hasret gidermek yenilerinle tanışmak
sadece sen ve ben gitsek de süper eğleniriz emin ol
KAMP ADAMLARI
[QUOTE=dostdark]aydın çok kişi olmamıza gerek yok zaaten KEYİF pikniği yazdığım için birçok kişi gelmeyecektir
önemli olan dostlarımızla güzel bir gün geçirmek ve sohbet etmek
eski dostlarımızla hasret gidermek yenilerinle tanışmak
sadece sen ve ben gitsek de süper eğleniriz emin ol[/QUOTE
Haklısın soner bende senin gibi düşünüyorum ben mangal falan alayımmı nasıl yapacağız
[QUOTE=aydinolmez]işte bu dostumdostdark adlı üyeden alıntı
motorla geleceksen mangal getirme ben tel ızgara getiririm ve iki taşın arasında ateş yakar etlerimizi pişiririz
ben bir gün önce buzluğa iki küçük şişe su atıp buz yapacağım ve 35 cc çay getireceğim sende seçimini yap ve hazırlan yok ben efes çay içerim dersen orman girişinde satılıyor boşuna taşıma
KAMP ADAMLARI
[QUOTE=dostdark]yok abi bende bir mangal var katlanıyor torba içinde merak etme sen motor benide taşır onuda hatda kızım var yanımda onuda getirmeyi düşünüyorum buz falan da almamız lazım aslında ben geceden dondurucuya atarım artık 2-3 pet şişe mangal nasıl yakılırmış görsün cümle alem bakalım 35 lik çay dişimizin kovuğuna yetmez abi onada takviye yapmak lazım.....aydinolmez adlı üyeden alıntı
[QUOTE=aydinolmez]ok o zaman ben de mangal kömürü getiririmdostdark adlı üyeden alıntı
en kıral piknik bu olacak
KAMP ADAMLARI
hehehehe 35 lik çaymı olur be......
çay dediğin ince belli bardaktan içilir kana kana ağzın yanar ama yinede bir yudum daha içersin sonra tam bitti dediğin yerde çoğalır aşkın tekrar başlarsın...
çayın öyküsü budur aslında.....
ama kimse bilmez neden bardağın küçük olduğunu......
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)