destinyofrock (KADER)arkadaşımıza çarpan sürücü dün bulundu
Reklamlar
-
25 Temmuz 2006, 14:15
ben de dün tacize uğradım, adamlar okadar rahatlar ki bi de eğleniyorlar ve kahkaha atıyorlar... plakayı almayı akıl edemedim maalesef... panikledim çünkü, kenara çektim ve geçmelerini bekledim.. Ya anlayamıyorum bir insanın hayatıyla oynamak nasıl keyif verir bir türlü anlayamıyorum.
Reklamlar
-
25 Temmuz 2006, 14:16
Helal olsun ..
Suzuki [B]GSX-R 600[/B] '07
[B]2[/B] Fast [B]4[/B] You
-
25 Temmuz 2006, 14:17
Sanal ortam boş bu işler, herşey faso fiso diyenlere, diyeceklere işte sanal ortam, tebrikler arkadaşlar, birlikten kuvvet doğar!
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
-
25 Temmuz 2006, 14:23
standart adlı üyeden alıntı
Önce bi dövseydik sonra haberlere çıkarsaydık bide taxim meydanda sallandırsaydık sonra kırık camlarla dolu yolda yürütüp yaralarına tuz bassaydık filan keşke zaten o arada polis gelir alırdı...
kader arkadaşımıza tekrar geçmiş olsun....
tam aksiine muhattap bile olmadık dayan acısı geçer biraz sürünsünler inşallah
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
-
25 Temmuz 2006, 14:29
abi beter olsun adi adam. inşallah hak ettiği cezayı bulur
-
25 Temmuz 2006, 14:31
vay be helal olsun bi ilk daha MT ailesi !tek kelimeyle HELAL OLSUN şaka gibi valla ne azim varmış sizdede! kader şimdi bi tarafı acıyacak olan kişi yer değiştirdi sen nasıl olsa iyileştin şimdi o çeksin bakalım vurup kaçmak nasılmış acı vermek nasılmış görsün vicdansız....
bu arada aklıma bi an geldi darülaceze deki teyzelerin amcaların duaları olmasın bi düşünün bakalım
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
25 Temmuz 2006, 14:32
____it's my life_1982____
-
25 Temmuz 2006, 14:35
standart adlı üyeden alıntı
Önce bi dövseydik sonra haberlere çıkarsaydık bide taxim meydanda sallandırsaydık sonra kırık camlarla dolu yolda yürütüp yaralarına tuz bassaydık filan keşke zaten o arada polis gelir alırdı...
kader arkadaşımıza tekrar geçmiş olsun....
vallla ne diyim katılmadan edemiycem. guzel takip, basarılı calısma ama bisi olucagını hic sanmıyorum. ben tatsız deneyimlerle bu gibi durumlarda orman yasalarının daha iyi isledigini ogrenmis oldum.
Gather ye rosebuds while ye may
-
25 Temmuz 2006, 14:37
helal olsun, çok güzel ve örnek bi olay. Bundan sonra vurdum kaçtım rahatlıgını yaşayamazlar. Hatta bizi görünce daha dikkatli olurlar. Yeterki biz birbirimize destek olalım. Siteydi, gruptu, markaydı ayrımı yapmadan birbirimize destek olalım.
-
25 Temmuz 2006, 14:40
desperadost adlı üyeden alıntı
vay be helal olsun bi ilk daha MT ailesi !tek kelimeyle HELAL OLSUN şaka gibi valla ne azim varmış sizdede! kader şimdi bi tarafı acıyacak olan kişi yer değiştirdi sen nasıl olsa iyileştin şimdi o çeksin bakalım vurup kaçmak nasılmış acı vermek nasılmış görsün vicdansız....
bu arada aklıma bi an geldi darülaceze deki teyzelerin amcaların duaları olmasın bi düşünün bakalım
valla doğru sölüyosun kardeş her şeyde bi hayır vardır haklı olabilirsin
-
25 Temmuz 2006, 14:41
Moderatör
Mağdur arkadaşlarımızın gözü aydın böle bir olay herkezin başına gelebilir. Bence herkezin ders alması gereken bir durum hakkımızı sonuna kadar savunmalıyız kimse kimsenin canına kast edemez etmemeli edende cezasını çekmeli tekrardan geçmiş olsun
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
25 Temmuz 2006, 14:58
arkadaşlar merhaba öncelikle kader kardeşime geçmiş olsun diyorum.olayın iyi sonuçlanmasına sevindim.yapabileceğim başka bir şey olursa çekinme kardeşim haber ver.seni ve mustafa kardeşi tanıdığım gün kaza haberinizide duymuştum.çok üzülmüştüm.derdine ve maduriyetine yardımcı olabilmek benide mutlu etti.
arkadaşlar,dert ve sorun paylaşıldıkça azalır.sanırım bizler en ufak sorunlarımızda duyarsız kalmadan yardımlaşıp çözüm arayabilirsek,aramızdan muhakkak bir çözüm çıkaracak arkadaşlarımız olacaktır.
haklı olduğunuz her konunuzda elimden gelen herşeyi yaparım.....
herkese geçmiş olsun.......
hadi bakalım kader kardeş şimdide güzel haberlerini duyalım......
kendinize iyi bakın...herşey gönlünüzce olsun..................
-
25 Temmuz 2006, 15:09
cok sevindim! adalet yerini bulmus, kacak-serseri yakalanmis! afferin, ellerinize saglik, BRAVO!!!!!!!
-
25 Temmuz 2006, 15:12
kutlarım, böyle tiplerin peşini bırakmamak lazım, hatta bu gibi örnekler çoğalırsa belki magandalar artık daha dikkatli davranırlar
(tabii bu örneklerin hiç yaşanmaması asıl dileğimiz ayrı)
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
25 Temmuz 2006, 15:14
-
25 Temmuz 2006, 15:17
helal olsun....
tebrikler
-
25 Temmuz 2006, 15:25
harfendaz adlı üyeden alıntı
peki şimdi ne olacak?
şindi mahkemeye çıkacaklar falan biraz iş zamana kalıyo yani sonra tazminat davası falan sonuna kadar devamm
-
25 Temmuz 2006, 15:29
Hadi Bakalım Kader ne kadar bileğinin düzelmesini sağlamasa da manevi olarak rahatlamışsındır bi nebze de olsa bizimde içimiz rahatladı inşallah hakettiği cezayı alır ve bir daha motosiklet sürücülerine dikkat eder
-
25 Temmuz 2006, 15:30
bidahakine polise vermeyin biz mt ailesi olarak gerekli cezayı veririz
-
25 Temmuz 2006, 15:32
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler