hey arkadaşlar toplanıp gelin yawwww.... Eeeeeee hadi ama
hey arkadaşlar toplanıp gelin yawwww.... Eeeeeee hadi ama
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
İZMİRDEN OTOBÜS KALDIRIN yoksa uçak kiralıyalım helikopterde olur yoksa fzr 1000 arkasına romork takalım kaçırmayalım beylerbeyindeki ayran balık muhabbetini yoksa telefonla katılalım OKAN ŞAŞIRSIN NE OLDUĞUNU
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
ayran balıkmı ne miğde var beee rakı balık olacaktı o
evet bende geliyorum ama ben cumartesi sabahı ist bulda olurum akşama kadar kadar uyuyacak yer bulun cünkükamyonla gelicem cuma gecesinden gelecek olan varsa 2 kiş alabilirim 5354821176 dönüş otobüsle.
KATILIMCI LİSTESİ YAPARKEN SANIRIM BIRAZ SECMECE OLUYOR YADA BEN YANLIS ANLAMIS OLABILIRIM AMA GERCEKTEN SAYILI DAVETIYE VARSA BU BIRAZ AYRIMA GIRER BENCE OKAN BAYULGENDE BI DEGISIKLIK YAPIP PROGRAMINI ACIK HAVADA GERCEKLESTIRSIN TUM MOTORCULAR GELSIN GELSINDE INSANLAR BIZI GORSUN CAMİANIN BUYUKLUGUNU ANLASIN AYRICA OKAN PROGRAMINA DA RENK KATMIS OLUR EEE BUTUN UNLULERI PROGRAMA GETIREBILR AMA MOTORCU AİLESİ FARKLIDIR NE DERSİNİZ
offfffffff ulen offffffffff yedınız omrumü derim başkada bişey demem adam açık havada yapacakmış vs vs bekara karı boşamak kolay.....karınca ezmez adlı üyeden alıntı
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
iyice azıttınız be kardeşim....karınca ezmez adlı üyeden alıntı
adam negüzel 200kişilik yer ayarladı hala yok öğle olsaydı yok be olsaydı diyorsnuz. ayıp ayıp....
koskoca admin bile ismini sıraya yazdırmak için pm atıyor. siz hala bıdı bıdı peşindesiniz...
önceden davranıp ta yazdırsaydın ismini.. başta sölendi sınırlı sayıda diye
savaş abi ben tarık bende sözlümle okan bayugene gelmek istiyorum ama adımı yazdıramıyorum yardımcı olurmusun
dostum maleseftikky_ adlı üyeden alıntı
kayıtlar bitti
üzgünüm....
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
ya niye bu saate kaldinki abicim yaatikky_ adlı üyeden alıntı
MT İzmir eğer kocaeli üzerinden geçeriz diyorsanız bizde yolda size iLave oLuruz :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)