kışın daha kalabalıktı yaw nerede bu millet ateşleyimmi milleti ( deniz kıyısında mangal yakacağız desekmi acaba ) balıkları kenan tutsun vursun marko pişirsin tenten limon sıksın ben yutayım
kışın daha kalabalıktı yaw nerede bu millet ateşleyimmi milleti ( deniz kıyısında mangal yakacağız desekmi acaba ) balıkları kenan tutsun vursun marko pişirsin tenten limon sıksın ben yutayım
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
bak bu olur işte burda bir balıkçı daha war yokhsa onu unuttun muAPV41 adlı üyeden alıntı
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
yine herzamanki gibi olcak burada yazmayıp gelen çok kişi olacak
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Günaydın millet sevgili modunuz (egeknn) u geri yolladım.
Dün gece ilgilenemedim işlerimdeki aksiliklerden dolayı umarım bana kırılmamıştır sevgili dostum kenan
Buraya gelmenden çok mutlu oldum keşke dünde beraber olabilseydik ama durumları biliyosun ona ragmen çok üzgünüm.İnşallah başka sefer e daha fazla zaman olurda gönlümüzce egleniriz.kendinize iyi bakın herkese selamlar
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
O kadar da laf söyledik haaa. Yine millette tık yok.Baştan söyliyeyim topiğe yazmadan gelenleri içeri alamıycaz çünkü rezervasyon sayımız belli
Neyse ben şunu dile getirmek istiyorum. Biz Kenan 'la birlikte bu gece yola çıkıyoruz. Toplantıya gelen arkadaşlardan bi ricam olucaktı. Benim motorum ve ekipmanlarım (kask v.s.) şu anda izmirde değil. Kısacası kaska ve dizliğe ihitiyacım var. FZR1000 e dayanabilecek , kafamı çevirdiğimde kaskın da kafamla birlikte dönebileceği, yumurta kabuğundan biraz daha kalın bi kaska ihityacım var. Gelen arkadaşlara böyle özellikte bi kaskları varsa getirmelerini rica edicektim. Şimdiden teşekkürler......
gelen herkese teşekkürler çok süperdi .Bu arada apv 41 Cengiz abi o kadar yazdın kendin gelmedin beyav
nasip işte önce para kazanmam lazım çalışmam ve evimi geçindirmem lazım ileride zengin olacağım mesela kışa hiç bir gezi ve toplantıyı kaçırmayacağım hele bir yaz bitsin herkezin parası bitsin bak ben yine kral olacağım
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
resimleri bekliyoruz bu arada çalışmama bakın bakalım nasıl olmuş.....
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=18803
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
cengiz abi haklısın sen kış motorcususun senin kışların sıcak yazların serin geçiyor heralde
Bedri'ciğim isim yazarken elin sürçtü galiba.egelim adlı üyeden alıntı
Zannedersem Fatih abi diyecektin.
A blessing with the hands
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)