cuk_o beni 40. sıraya alabilirmisin kardeşim
sonercim bir ufak elmalı olsun nargilem
cihancım kaseti unuttum ya gel bi arada vereyim şunu
cd lerden ne haber
cuk_o beni 40. sıraya alabilirmisin kardeşim
sonercim bir ufak elmalı olsun nargilem
cihancım kaseti unuttum ya gel bi arada vereyim şunu
cd lerden ne haber
Bu akşam kaseti sana zahmet getirebilirsen mesut ve bahtiyar olurum.. olmadı bi ara evinden alırım abi. sanırım işetn direkt çıkıp gelicen.. direkt çıkıp gelirsen eve uğrayamazsın dolayısıyla kaseti getiremezsin ama çıkışta ben de gelemem çünkü işe gidicem neden böle salakça uzatıyorum bilmiyorum sanırım uykusuzluktan en iyisi sen yarın RedBull eyr reyste getir abi kaseti.. cd ye bu gece çekerim mevzuatı savaş abiden kaset için ses çıkmıyo savaş abi uyuyo muuuuuuuuuuuuuuuu???
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
hatice teyzeye vermissin kaski oda ters takmis ala lal yaaaaBABAADAM adlı üyeden alıntı
görüsürüz aksam
evden cıkarken fotgaf makinesini aldim zannediorum ama sadece kablosunu almisim afyonum patlamadi hala . yolda dusurdüm zanıomyaa
ya arkadaşla bu çayları söyleyen arkadaş bayta zorlanacak herelde bence tüketici kradisi falan alsın telefonla falan veriyolar ben bi akşamda 15 bardak çay rahat içerim
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
Çayları AKALTEKE Tamer söyliyecek, malum onun daveti, ben onun adına zaten tüketici kredisi aldım, Tamer merak etme sen, kredi hazır.obkavi adlı üyeden alıntı
tüm MT selamlar....
arkadaslar bırsey sormak ıstıyorum
''darülaceze gunu cekılen vıdeo kaydından'' herhalgı bır haber varmı.??
ısteyen uyelere bırer kopya dagıtılsa yada sıteye eklense....
____it's my life_1982____
Güüüünaydın arkadaşlar işte müthiş güzel bir günnnnmuhendis1959 adlı üyeden alıntı
ve bu akşam Akalteka Tamer abimizin davetlisi olarak eyüp e gidip ikram ettiği çaylardan içip güzel sohbetler edeceğiz
Yaşasııınnnnnnnnn
KAMP ADAMLARI
Arkadaşlar (dostdark) Sonerin bana özelden bildirdiğine göre bu sabah itibari ile gideceğimiz mekanda garsonlar 20 ye yakın kuş ölüsü bulmuşlar. İl hıfsıssıhanın açıklamasına göre kuşların telef olmasının sebebi kuş gribiymiş. Üstüne üstlük aynı mekandan dün itibarı ilede 3 garsonla sekiz müşteri yüksek ateş ve baş dönmesi nedeniyle kaldırıldıkları Eyüp ssk hatahanesinde kene ısırması sonucu kırım kongo kanamalı hastlığına yakalandıklarına kanaat getirilmiş.
Bu kadarda olurmu cinsinden olayda bir önceki gün gene aynı yerde yaşanması kafaları karıştırdı. Bu akşam gideceğimiz çay bahçesine büyük şehir belediye ekiplerinin baskınında Çernobil faciasının sonrasında karadeniz bölgesinde imha edilmek için ayrılan çaylardan paket paket bulunduğu açıklandı.
Vallaha Sonerin Yalancısıyım.
Saygılarımla
T.D.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
vala soner abi benim için pek sorun olmuyo allah razı olsun yengelerimin hepsi beni severler bu yüzden basit bişey için fırça atma gereği duymazlar sen düşündostdark adlı üyeden alıntı
şşş olm yavaş piyerlotiye kadar çıkmıyosun haritaya baksanakarakedi adlı üyeden alıntı
gerek yok ordan kredi açıyolarmışobkavi adlı üyeden alıntı
yok abi daveti yapan benim ikincisi istendiği için yapıldı akalteke nin bi suçu yokmuhendis1959 adlı üyeden alıntı
ama soner abi çok ısrar etti ille ben ısmarlayim diye bizde kabul ettik napalım yani ayıp olmasın diye
soner abi adlı üyeden alıntı
şşşşşşşşşşşşşttttttttttttt çamura yatma çayları ben ısmarlicam diye ısrar eden sendin ne var yani 4 kişi gidicektik 40 kişi gidicez bir "0" ın lafınımı yapıyosun ayıp ayıp gelmeyim ofise şimdi
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
Bizi hiçbirşey yıldıramaz, ben herkese gelirken birer aşı yaparım kimseye bişey olmaz,akalteke adlı üyeden alıntı
Benim adım listede yok arkadaşlar 40. sıraya yazmak içinmi bekletiyorsunuz 40.sırada olmasamda soner abim nargileyi ısmarlar merak etmeyin.....BENİDE EKLEYİN
Tamer abi bak bütün olumsuzlıklara ramen senin ısmarladığın çayları içeye geliyoruz dostluk dudur işteakalteke adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
yok abi 40. sıraya dayımı yazıcam ben torpil yapıcam
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
millet benide yazın bende gelıyorum bu arada gelmeden oncede 1000 bakımı yaptırmak ıcın 5:30 katrancıya gıdıcem bana katılıcaklar varsa 5:30 katrancıda bulusalım ordanda bırlıkte gecerız mekana ısteyenler bana 05327374526 nolu telden ulasabılırler konuturu olmayanlar cagrı bıraksın bana ben ararım ısyerınden
yaww arkadaşlar kaça kadar takılırsınız ben biraz geçikebilirim..
iş cıktı..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
sohbet çok uzun olacağa benziyor cıkınca gelirsin veya bana alo devedat kaya adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
ya arkadaşlar orası küçük biyer hepbirlikte sığacakmıyız oraya ya
soner benide yazarsan sewinirim daha önce yazın demişim diye hatırlıyordum ama yazdırmamışım s apıtmaya başladım galiba sanırsam....
beleş çay içmeye mutlaka geleceğim....
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
heralde 40-50 motor olduk bukadar motoru nereye parkedeceğiz
Az önce eyüpten geldim yer çok güzel ve önüne park yapabileceğiz, yer çok müsait siz merak etmeyin.obkavi adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)