Neyse konumuz neydi
Eyüp de caferağa medresesinde ağaçlar altında çaylarımızı yudumlayıp süper sohbetler edeceğz
Neyse konumuz neydi
Eyüp de caferağa medresesinde ağaçlar altında çaylarımızı yudumlayıp süper sohbetler edeceğz
KAMP ADAMLARI
sohbet sohbet..sohbettt..
gene kırızım tuttu...
orada masalaru U şeklinde yapabilirmiyiz yaa..
herkez herkezi görür tanır sohbete katılır..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
645 batuhan (burdaaaaa)
857 cuk_o (burdaaaa)
kakın len tahtaya tek ayak üstünde cuma akşamına kadar
yav çocuklarda haklı bazen bu tip didişmelere girip oldugumuz örnek budur
batu eger sırf bu yüzden gelmezsen tekerine çomak sokmak zorunda kalıcam
her ailede olur ufak tefek şeyler bizdede oldugu gibi
ama uzatmamak şartı ile
ikinizide öpüyorum
göksel hocam soner sacımı çekiyo yaaaa....
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
soneeeeer sende kalk kalk kalk çık dışarı çık çık çık çııııııkvedat kaya adlı üyeden alıntı
vedaaaaaat daaaat daat dat at sokma elini burnunaa
allahım ya hababam uslu kalır bunların yanında
arkadaşlar tüyelim bence..GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
oturdugu sandalyeye yapıştırıcı döktüğümüzü bilse yanarız mazallah..
cuma günü gelde sen o sakat ayagına bi bakalım ne zaman iyileşecek
eee kem vede küm kih kih..GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
ben servise geçiktim bana müsadeeee....
herkeze iyi akşamlar yarın görüşürüz inşallah...
iyi akşamlar kardeşim selametle
gelmeyi çok isterim ama aynı akşam parkorman'da "WHITESNAKE" konseri var ve aylar önceden biletimi almıştım
[B]ASLOLAN HAYATDIR...HAYAT DA BEŞİKTAŞ[/B]
pardon arkadaşlar küçük bı düzeltme yapmalıyım
cuma aksamı sızlerle bırlıkte vakıt gecırmeyı cok ısterım....
ama bır şartla
çaylar soner'den olursa....
____it's my life_1982____
batuhan35 adlı üyeden alıntı
Arkadaşım, Kardesim...
Sen askerliğini yaptınmı bilmiyorum ama Askere gittiğinde o kendi ortamından uzak yerlerde en sevmedigin arkadasın bile burnunda tütüyor. Ve içinden diyorsunki ah ulan keske sunu sunu yapmasaydım...
Sen ben cuko vs...
Burada hepimizin düşünceleri olsun hayatı, yasam tarzı herne olursa olsun farklı olabilir ama biz MT ve motosikler kardesiyiz. Atıyorum sen yarın yolda kalsan ıssız bir yerde cuko arkadasımız yanından gecse Allah rızası için yardım etmesini istemezmisin. Düştügünde kolundan tutmasını, sana gonul vermesini ve herşeyin dısında sana sahip cıkmasını.
Yapma bence kardesim gel barıstıgınızı görebilecegimiz bir mesaj yazın...
Ve emin olunki en güzel arkadaslıklar sürtüşmelerle baslar...
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
ersen valla üzüldüm ne diyim abi gelemiyosan vardır bir sebebi ama seninde yanımda olmanı isterdim doğrusu neyse abi canın saolsun napalım kısmet değilmiş
göksel hocam ayak değiştirebiliyomuyuz yok bu ayağım felç oldu cuma günü vites değiştiremicem
bruce abi senide aramızda görmekten mutluluk duyucağımıza inanıyoduk ya neyse mutsuzda olabiliriz yani nolcak sanki dimi
neyse arkadaşlar bunlar basit takılmalar tabi gelemeyenlerde saolsunlar gelenlerde
nasıl olsa hepinizi çok seviyorum hemde o kadar çokki anlatsam gülersiniz.....
ve ayrıca batuhan
abi birkez özürdiledim senden yetmedi sanırım ya lütfen gerçekten bak hiç bir ciddiyeti olmayan bir cümleydi o sadece takılmak için yazmıştım bu kadar ciddiye alacağını düşünmemiştim
defalarca kez özürdilerim senden
cuma günü gelip gelmemen önemli değil ama dargın olmayalım
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
batuhan35 adlı üyeden alıntı
Walla senden önce ben göz koydum o sevaba ama akalteke nin pek kaptırmaya niyeti yok haberin olsun
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
yahu arkadaşlar ben biraz çay koliğim şirkette kupayla nerden baksan 1/5 lt çay içiyorum orda sorun olurmu acaba yeter deyilmi
arkadaşlar eyüp sultan da çok güzel bir akşam düzenlemişler katılmak için saat ters kalıyor bana ah şu masaii saatleri ahh hepinize güzel bir akşam geçirmeniz dileğiyle arkadaşlar sevgiler...
Rüzgar gibi geçti
yok abi nedemek hatta senin başka tanıdıkların varsa böyle kovayla içen falan onlarıda getir soner abi çayları halletcekyahu arkadaşlar ben biraz çay koliğim şirkette kupayla nerden baksan 1/5 lt çay içiyorum orda sorun olurmu acaba yeter deyilmi
valla abi keşke gelseydin ne demişler beleş çay biradan tatlıdır.....arkadaşlar eyüp sultan da çok güzel bir akşam düzenlemişler katılmak için saat ters kalıyor bana ah şu masaii saatleri ahh hepinize güzel bir akşam geçirmeniz dileğiyle arkadaşlar sevgiler...
ehu ehu ehuehueheuheeuh
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
EYVAH GÖKSEL HOCAAAvedat kaya adlı üyeden alıntı
tamam tamam batuhan yeterki gel kardeşimbatuhan35 adlı üyeden alıntı
ülen bir kişiden yırtık diyordum bu şimdi arkadaşlarınıda getirir IŞINLA BENİ SIKATIIII
Şükrüüü kaşınma batırdın len beniiicuk_o adlı üyeden alıntı
3-5 kişi çay içeceğiz dedin 50 kişi topladın ahhh şükrü ahhhhh
kafandan tasını hiç çıkarma
dostum cuma geliyorsun diğilmi seninle konuşmayı çook istiyorumCERRAHI adlı üyeden alıntı
dostum cuma iptal edildi sen gelme gelmesonyakuza adlı üyeden alıntı
yeter yafuuu pazar piknik için para kalmadııı
KAMP ADAMLARI
DOSTDARK bizim şirkette 750 kişi var..
'' bizde gelelim bi bardak çay içsek yeter '' diyorlar ..
haber vereyim dedim..
walla iyi fikir vedat abıvedat kaya adlı üyeden alıntı
bende doğuş otodan bırkac arkadaş davet ettım...
yönetim,muhasebe,fınans,danışmanlar,atölyeden bırkaç kişi
toplam 120 kişi olduk....
soner listeye +120 eklemenı rıca edıcem...
bırde unutmadan aynı arkadaslar pazar gunu de bızımle....
____it's my life_1982____
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)