Tabi tabi çayparalarını yıktın üstüme herkezi çağırcuk_o adlı üyeden alıntı
Tabi tabi çayparalarını yıktın üstüme herkezi çağırcuk_o adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
güzel bir birliktelik olacak ve çok güzel sohbetler yapılacak kanaatindeyim.
Akalteke abi senlede bu vesile ile tanışmış oluruz. hep yazılarını okuyorum bide yüzyüze duyayım sesini.
[B][SIZE="3"]>>>Erken Kalkan Yol Alır<<<[/SIZE] [/B]
hehehehe ee soner abi sen dedin illa çay ısmarlicam gezi düzenle diye
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
cuk_o adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
aha gözüme çomak sokuyo ah dur yapma uslu dur
garson ben bi çay daha isticem ama az demli olsun
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
cuma akşamı kapalıymışcuk_o adlı üyeden alıntı
gelmeyin,gelmeyin
KAMP ADAMLARI
valla sana ben cevap vermek isterdim de akalteke abim yazar şimdi cuma kapalımıymış diilmiymiş heheeheuhuehuehe
şükrü sen demedinmi 4 kişi çay içeceğiz diyecuk_o adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Abi onun klavyesi tutukluk yapıyor. 4 tuşu problemli. 44 demek istemiş ama olmamış.dostdark adlı üyeden alıntı
Vardır bunda da bir hayır. O kadar kişiye çay ısmarlama sevabını düşün bir kere!
ağzına sağlık bende tam onu dicektim klavye bozuk ya 4 tuşu özellikledemonicdreams adlı üyeden alıntı
basıyom düğmeye bi tane yazıyo bi daha yazmıyo bende anlarlar nasılsa dedim o şekil gönderdim anlamadıysan benim suçummu ban demonic anlıyo hemen
he ya sevap dimi hele çay içtiğimiz yer tarihi bir medresedemonicdreams adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Olmaz mı abi. Hem sevap kazanmak için daha binlerce yol var. Sen o akşam inşallah bardaklarımızı doldurucan. Sonra istersen seninle ordaki Shell'e de gideriz, doldurursun birşeyler, bir sevap daha işlersin. Fena mı olur.dostdark adlı üyeden alıntı
ben akşam sevabına depolarınıza şeker doldurayım dademonicdreams adlı üyeden alıntı
tamirci arkadaşlarda ekmek parası kazansın sevaptır
KAMP ADAMLARI
valla benim için farketmez su da doldursan ben çalıştırırım motorudostdark adlı üyeden alıntı
seninki kömürle çalışıyosa benimkide suyla çalışıyo
şükrüüüücuk_o adlı üyeden alıntı
otoparka iniyorum
KAMP ADAMLARI
cuk_o adlı üyeden alıntı
bu cümlen hiç hoşuma gitmedi....batuhan yazdık ya abi seni ne reklam yapıyon başka bişiler konuş konuşcaksan
ben bu zamana kadar reklam yapmaya ihtiyaç duymamışım
bunduan sonra sı ıcınde boyle bırseye ıhtıyac duyabılecegımı sanmam
cuma aksam ıcın fıkrımı değiştirdım....GELMİYORUM
orada olup abılerımle,sevdıgım arkadaslarımla sohbet etmeyı cok ısterdım ama
bu cumleden sonra fıkrım değişti....
bana bır iyilik yap
beni tanıyan arkadaşlara sor
batuhan nasıl biridir..??
sıze ıyı eğlenceler
hoşçakalın....!!
____it's my life_1982____
batuhan az çok seni bende tanıyorum ve o mesaja gelene kadarki mesajları ve ondan sonrakileri okursan burada espri yapıldığını anlarsın ama anlamak istemiyorsanda yapabileceğim birşey yokbatuhan35 adlı üyeden alıntı
burda seni tanıyanların çoğu benide tanır bir kaç ortak arkadaşımıza da sen beni sor ve ondan sonrada inanıyorumki bu reklama yapma lafının sadece basit bir espri olduğunu anlayacaksın
yoksa ben inanıyorumki buradaki tüm üyelerin reklama ihtiyacı yok ve eğer bu laftan ötürü bana darıldıysan kırıldıysan özürdilerim
batuhan
şükrünün bu anlamda söylemediğini herkez biliyor zaten
sadece tek hatası samimi olmadığı ve samimi olduğu insanlara aynı espiriyi yapamıyacağını unuttu
senin anladığın anlamda kullanılmış bir cümle değil sadece makara yapmaya çalışmış (yapamamış)
böyle küçük anlaşmazlıklarla küsmeyelim
biz hep birlikte büyük bir ailleyiz aramızda uslu efendi olanlarda var muzip yaramaz olanlarda var ama bir ailleyiz
bugün burada karşılaçmayız ama yağrın tv çekiminde yanyana otururuz
neyse yinede bu senin kararın
herkesin kararına sayğılıyız
KAMP ADAMLARI
Bir türlü anlayamıyorum ne kadar beyin hücrem varsa zerresine kadar zorluyorum ama anlamıyorum anlıyamıyorum. Arkadaşlar bizler memleketin çeşitli yerlerinden, çeşitli kökenlerden, siyasal yapılardan, değişik dini inançlarda, başka takım taraftarı veyahut cinsel tercihimizde farklı olabilir.
Fakat hepimiz motorcuyuz rica ediyorum buna bende dahil Allah billah aşkına nedir bu gerginlik yada tahammülsüzlük. Etmeyin eylemeyin daha dün darülacizede gördük bir dost bir tanıdık için canını verecek olanlar var. Lütfen biraz hoşgörü biraz anlayış ve tahammül. lütfen.
Burada kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur. ve kimse kimseyede mecbur değildir. buraya gelen her motorcu zaten kendi çevresinde yeterince sıkıntı yaşıyor gelin bari burada şu sanal ortamda azcık huzur bulalım. bununda yolu tahammülden geçer. ve sabırdan. Kesip atmayalım dostlukları bir kalemde bir satır yazı için. Lütfen...
En azından bana acıyın yahu arabulucu yazılar yazacağım diye hikayeye fırsat kalmıyor. Bu hikayeler sizin için yazılıyor sizede ait zaten.
Elinden gelen her organizasyona katılsın Katılmayanada niye gelmedin kimse demesin. Biz ancak bizden birinin olmadığı yerde birbirimizi temsil ettiğimiz ölçüde büyürüz ve fark ediliriz.
Ve Şunu söylemek istiyorum biz birbirimizi farketmessek kimse bizi farketmez. Birer serseri motorcu olma imajından asla kurtulamayız.
Saygılarımla
T.D.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
arkadaşlar bu NT te bir birmize baglayan sebep saygı sevgi..
kimsenin kimseden başka çıkarı yok..
önce lütfen bardagın dolu kısmından bakalım..
AKALTEKE abim +10000000000000000000000000
gene senden galdi güzel açıklama..
batu senide cuk-o yuda tanıyor ve seviyoruz...
farklı görmek isteyenin gözünü kapatamayız..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)