abi masalarda şeker var çay yok
abi masalarda şeker var çay yok
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
sonercim yettim kardeşim..
senin masrafın benim masrafım gelen gelsin karşılarız evevlallah..
şeyy kem vede küm vede garrg cek geçermi orada yaaa..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
şükür kavuşturana bende oradayım benide ekleyin
arkadaşlar ben tarif edeyim çünkü o haritadan bulunmuyor, eyüp sultan caci girişine gelin, orada bir gazete dergi tekel satan küçük bi büfe var onun önüne gelince sağa doğru devam edin yolun bitiminde kemen kapıda ismi yazmıyo bazen bulmak sıkıntı oluyo
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
Şükrüüüüüüüüüüüüüüüüüdemonicdreams adlı üyeden alıntı
Vedat sağolasınvedat kaya adlı üyeden alıntı
Şükrü duyda utan
KAMP ADAMLARI
hehe adam kem küm dio soner abi çek falan karşılıksız çıkmasın
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
lenn vedat diyorum cuk_o demiyorumcuk_o adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
merhaba yarenler
benim adımı da kazıyın muhabbet meclisinin peykelerine
eyvallah
Metin Tandoğan
Demli Çay
Çayın demlisini içmiş
Simidin gevreğini yemişsek
Ve üzerine selamın hasını
Adamız bu kahvede...
Karamürsel’1982
ok dostum ekledim senide listeye
bi de dostdark bende sana diorum ki vedat kem vede küm diyo bana utan demişsin sonradan vedatın verdiği çek karşılıksız çıkmasın diorum
günaydın millet başka gelen yokmu yaww
hadi bak soner abi ısmarlıyo çaylarııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Yav nedendir bilinmez ben bu "fır fır" lafından rahatsız olmaya başladım be Şükrü. Vedat kardeşim ne biliim hiçte bunu şakada olsa sevdiğimizdende olsa bana biraz ters gibi geldi Kullanmasak diyorum.valla benim fikrim ne dersiniz.
Hani belki burda haddimi aşıyorum ama size tavsiyede bulunarak ama içimdekini söylemesemde çatlıyacam aga
Hakkınızı helal edin.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
akalteke adlı üyeden alıntı
tamer abi ne demek sen iste yeterki
vedat abiyi sevdiğimizden söylüyoruz bizde ama sen rahatsız olduysan problem değil abi kullanmayız bir daha
sende ne hakkımız varki helal edelim abi asıl sen haklarını helal et çok şey öğrendik senden
Merhaba arkadaşlar,
Çay davetinize "Early Riders" grubu olarak bizde icabet edeceğiz.
Şu an kaç arkadaşımızın katılacağını tam olarak saptayamadım.
Lütfen bizi de ekleyiniz :
1- ataper
2- rüzgarınoğlu
3- hboyraz
4- hunluata
5- hakansahin04
6- serdark
7- tycOOn
...
...
ben "Early Riders" listemizi güncelleyeceğim.
------------------------------------------------------------------
Early Riders grubu :
Buluşma yeri : Harem Arabalı vapur iskelesi
Saat : 19:45 (20:00 vapuruna binilecek)
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
Ya arkadaşar bu eyüp grubunun bana özel bir garezi mi var allasen Gecen sefer kerpe gezısıne kurban gıtmıstı bu seferde cuma sabahı sehır dısına cıkıyorum. Keske bu aksam yapsaydınız walla. uzuldum bak sımdı..
Ama bızım arkadaslar size katılacaklar toplu lıste hazırlanıyor su anda..
Selamlar
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
MİSAFİR KABUL EDERSENİZ
cuma günleri bakırköy ve civar semtlerin buluşma organizasyonuna katılan arkadaşlarla yine cuma günü saat 8 olan buluşma saatimizde galeria yanındaki opette buluşup 8 buçuk 8-45 gibi belirttiginiz mekana gelmek isteriz mekanı aramızda bilen varmı bilmiyorum ama bizi bir dost merkezi bir yerde karşılayabilirmi kaybolmama açısından bir an önce çaylarımızı yudumlayıp muhabbete balıklama dalma açısından
gerçi tamer abi senin haberin vardı ama bir hatırlatayım dedim
SAYGILARIMLA
ataper adlı üyeden alıntı
early riders hoşgelirsiniz hem sizle detanışıp kaynaşmış oluruz
buyrun gelin
soner abi senin çaydanlık yetmicek galiba şekerler hala masalarda var olmadı çay ocağından yürütürüz
önemli değil dostum başka bir sefere inşallah napalım kısmet işteTRADER adlı üyeden alıntı
göksel abim merak etme sen telefon numaram falan topicte yazılı zaten sen nerede olduğunu söyle gelir alırız seni kaybetmeyiz merak etme senGÖKSEL... adlı üyeden alıntı
Maşallah maşallah Allah sayınızı arttırsın.
Herkes aynı şeyi yapacak aynı aktiviteye katılacak diye bir kavram olmaz eğer öyle bir şey olsaydı Allah utela yeryüzündeki bütün canlıları vede insanları aynı yaratırdı. Farklılık güzeldir önemli olan ardaki farklılığı ayrıcılık olarak algılamamak.
Daha önceki bir yazımdada belirtmiştim. Biz MT üyeleri askari müşterekte azami sevgiyi tercih etmeliyiz. Askari Müşterek motor, Azami sevgi insan sevgisidir.
Burda yirmi beşbin üye var mutlaka bu üyeler içerisinde kendini birbirine daha yakın hisseden motorcular olacaktır bu Ayrımcılık değil bilakis bir baçenin Ayrı renkte açan çiçekleridir. Hepsinin kokusu farklı olsada aynı bahçenin güzellikleridir.
Saygılarımla
T.D.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
akalteke adlı üyeden alıntı
şahsım adına kenidimizi ifade etmekte zorlandıgım ve aradıgım cümleler bunlardır
sagol tamer abi iznin olursa yeri geldiginde alıntı yapıp kullanmak isterim
senin adın altında
anlama zorlugu çeken arkadaşlarıma
anlayacaklarınını sansamda sanmasamda
her zaman sevgiyle SAYGIYLA
Tamer abi siteye yeni girdim duyurulara baktım Akalteke yazıyor tamam dedim okunacak güzel bir yazı buldumakalteke adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
###########################################
göksel abim merak etme sen telefon numaram falan topicte yazılı zaten sen nerede olduğunu söyle gelir alırız seni kaybetmeyiz merak etme sen
###########################################
EYVALLAH kardeşim ilgine alakana
motorunu yıkat o gün müslüm abiden fırça yersin benden söylemesi demedi deme
merhaba arkadaşlar...
cuma akşamı bende orada olacağım
____it's my life_1982____
abi yorum yok herzamanki gibi yineakalteke adlı üyeden alıntı
yıkatırım abi merak etme senGÖKSEL... adlı üyeden alıntı
batuhan yazdık ya abi seni ne reklam yapıyon başka bişiler konuş konuşcaksan
Konuyu Toplam 7 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
cuk_o, akalteke, alper_tim, spyle
abi misafirlere söyleyin dışarıda kalmasınlar onlarada yerimiz var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)