Merhaba arkadaşlar ;
08 Temmuzda yapılan sınav sonuçları için www.gelisimsurucu.com dan bakabilirisiniz...Direksiyon sınavı büyük ihtimal 29 30 temmuzda yapılacak...
Merhaba arkadaşlar ;
08 Temmuzda yapılan sınav sonuçları için www.gelisimsurucu.com dan bakabilirisiniz...Direksiyon sınavı büyük ihtimal 29 30 temmuzda yapılacak...
teşekkürler İbrahimciğim
100 almışım sınavdan bide bu hafta sonu direksiyon olursa haftaya a2 elimde.
sonunda inşallah korkusuzca dolaşabileceğim trafikte.
[B][SIZE="3"]>>>Erken Kalkan Yol Alır<<<[/SIZE] [/B]
75 ile geçmişim
Hayırlı olsun arkadaşlar.....
En az 70 puan alınması gerekli....
İbo, siz görebiliyor musunuz? Bizim eleman geçmiş mi acaba??? Kendisi tatilde de...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
OLEEEYYY geçtim ya 80 aldım ohhhh
inşallah bu hafta sonu direksiyon sınavı olur
sınaı geçen herkese hayırlı olsun
artık bizde a2 li olacağız
90 almışım.İbrahim bey ne zaman belli olur kesin olarak?Mesela 29 30 temmuzda olsa direksiyon sınavı , ağustos ayının ilk haftası içinde sertifikamızı temin edebilir miyiz acaba?
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
ben 65 almışım nasıl olur yaa 100 bekliyorum bu işte bi saçmalık var
Geçmiş Şamil abi ama tam sınırda 70 almış....
büyük ihtimalle hafta sonu yapılacak Perşembe arayın cuma netleşir yerler ve saatler
biraz önce sürücü kursunu aradım direksiyon sınavı ne zaman diye adam sınavlar açıklanmadı ki dedi koptum zaten neyse direksiyon ne zaman olur dedim haftaya olur o zaman dedi sinir oldum ya inşallah bu hafta sonu olurda hemen alırız şu ehliyetleri yoksa yalan olcaz ya yaz bitiyo yaz
aga kaydırma filan yapmışsındır belki geçmiş olsun mu denir ne denir bilmiyorumArChErS adlı üyeden alıntı
ibrahim abi peki bişi sorcam ben 65 le kaldım bi daha ne zaman gircem sınava tarihi ne zaman?
93-93-100 aferim bana geçmiş olsun herkese..
hızlı yaşa,yavaş sür,genç değil geç öl..
26 AĞUSTOSTA MALESEF ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞLAR...ArChErS adlı üyeden alıntı
hande sendemi bendensin hadi geçmiş olsun napalım biraz daha belicez ama ben çok şaşırdım o kadar da kontrol ettim ama
kalanlara gecmıs olsun
Yeni yine yeniden
peki ibrahim abi çok soru soruyorum ama kusura bakma bu sınav için tekrar para vericekmiyiz?
sanada geçmiş oLsn =s neyse bidahakine artık hayırLısı=s
25 miLyon yatırıLıyomuş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)