Sınavı veremeyen arkadaşlara sabır diliyorum, eminim bir dahaki sefere geçersiniz. Geçen arkadaşlara tebrikler. Bende 95 alarak geçmişim . Direksiyon sınavı nerede ve tam olarak ne zaman bu konuda bir bilgi var mı ?
Sınavı veremeyen arkadaşlara sabır diliyorum, eminim bir dahaki sefere geçersiniz. Geçen arkadaşlara tebrikler. Bende 95 alarak geçmişim . Direksiyon sınavı nerede ve tam olarak ne zaman bu konuda bir bilgi var mı ?
[COLOR="Blue"]En iyi motorcu, gideceği yere varan motorcudur. Önemli olan varmak değil, yolda olabilmektir.[/COLOR]
ben bu sınavı kabul etmiyorum 100 almazsam ehliyeti almam demiştim bidaha sınava gircem
yapma serkan79 ehliyetsiz olmaz boşver inat etme gel alalım şu ehliyeti
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
Direksiyon sınavı ile ilgili yer zaman bilgileri cuma günü netleşir....
Amma böbürlenmişsin baaaa.Sanki 100 alan tek sensin bak şimdi...3.5 dk.da bitmiş 41.5 dakika içerde hapis olmuştuk...TycOOn adlı üyeden alıntı
Bu arada amma çok Murat AKDOĞAN varmış memlekette...
T.C.
Milli Eğitim Bakanlığı
Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı,
Sınav Sonuç Bilgileri
Sınav Tarihi : 08.07.2006
ADAY
NO ADI SOYADI KURUM
KODU İL
KODU BABA
ADI SERTİFİKA DERS ADI PUANI AÇIKLAMA
60802055714 MURAT AKDOĞAN 42350 42 DURMUŞ A2 TRAFİK_A12 70 GİRDİ
60802055714 MURAT AKDOĞAN 42350 42 DURMUŞ A2 İLKYARDIM_A12 70 GİRDİ
60802055714 MURAT AKDOĞAN 42350 42 DURMUŞ A2 MOTOR_A12 75 GİRDİ
54331711500 MURAT AKDOĞAN 40506 34 MUSTAFA A2 MOTOR_A12 100 GİRDİ
Yeni Sorgu
©2006 T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI.
Tüm hakları saklıdır.
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
saygılarımla.nihayet A2 ye doğru 100' üyorum.
bıde bız alabılsek:(
Yeni yine yeniden
Alırsın be adaş sıkma canınıokan4037 adlı üyeden alıntı
Okan ACAR
arkadaşlar biz de 100 aldık iyi de direksiyon sınavında ne yaptıracaklar bir fikri olan varmı? ya orda geçemezsek
Güzel olan neydi biliyormusun? Aşk tıpkı senin anlattığın gibiymiş. Mavi güzelmiş. Aşk maviymiş, sevgili mavi, deniz ve gökyüzü gibi hem
ikisi de mavi hem olabildiğince uzak... Maviden tutkuya sevgiler.
Hayırlı olsun arkadaşlar ;
Sınav tarih ve saatleri perşembe veya cuma günü netleşir....
90 almışım...bile bile lades yaptığım 2 soruydu zaten...neyse yaw...
22 Mart ' tan beri 5 ay geçmiş...Nisan dönemini burun değil, kıl farkı ile kaçıran bi zavallı olarak, beklemekten Tibet rahiplerini geçtim...
Ben koca yazı bize bööle geçirip de, 3000 km ehliyetsiz ehliyetsiz motor kullandıran düzeni, sistemi ...
Sizlere havale ederim...yorum da yapmam..artık hiç bişi hissedemiyom yaw..kızayım mı üzüleyim mi?
Yok mudur yeni bi düzenleme? yollarda herkes kaçak mı kullanıyo bu taşıtları? sadece biz ikitekerler değil, koca koca otobüsler, kamyonlar, otomobiller....
Aklım almıyor....
Kalan arkadaşlarım için üzüldüm... beklemek zor çoooook ii biliyorum...
Geçen arkadaşlarıma da büyük geçmiş olsun...
Saygılar, sevgiler..kazasız belasız herkese....
Hele bi alayım şu ehliyeti, çift kat PVC yaptırıp, bi de tshirt üme baskı yapıcam kocaman...hele bi çevirsinler var ya hele bi çevirsinler bakalım
[FONT="Verdana"]
[COLOR="Red"]" Tanrım, iyi bi adam yap beni, yalancılara kandırtma, karşımdakilerin doğru anlamalarını sağla, gerçek sevenlerimi koru ve gözet; sınırlarımı koyma gücü ver sevdiğimde ve kavga ettiğimde..."[/COLOR][/FONT]
Journeyman_35
dostum bende senden aynı fikirdeyim hele bir çevirsinler varya aaaal diyecem sana ehliyet al anam al a2 al haydi
ehliyetli genç puahaha
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
evet düşündüğüm gibi 100 almışım..teşekkürler gelişim..bugün sabahtan beri bakıyodum MEB'in sitesine ..demekki geç yayınlamışlar..artık direksiyonu sınavını vermek çocuk oyuncağı..
Gecen arkadaşlar hayırlı olsun kalan arkadaşlar geçmiş olsun biraz çalışın ama yaa çok kolaydı sınav
herkeze keyifli sürüşler diliyorum sevgi ve saygılarımla...
Adı ŞANLI
Soyadı SEVGİLİOĞLU
Kurumu 41856
İl Kodu 34
Sertifika A2
Dersler
Ders Adı Puanı Açıklama
MOTOR_A12 80 GİRDİ
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
ArChErS adlı üyeden alıntı
tembellllll....
tembelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllll....handeee adlı üyeden alıntı
bu iki üyeyi cezalandıralım...tek ayak üstünde dursunlar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
arkadaşım bunun tembellikle hiç alakası yok ben bu sınavdan 100 olmasa bile 90 bekliyodum sen nasıl kendine güveniyosan bende güveniyodum ama gel gör ki şooookk geçirdim ve halada şoktayım zaten nerde yanlışlık yaptım acaba diye düşünüyorum.
cevap anahtarını yanlış kullanmış olabilirmisinArChErS adlı üyeden alıntı
takılıyorum ben dostum...bencede anahtarları atladın belli bir cevapdan sonra ordan gümledin galiba...ArChErS adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
aynen dediğiniz gibi başka bi seçenekte kalmıyo zaten bütün hatam acele etmekte sınavdan çıkıp işe yetişmek zorundaydım
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)